Marysiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:U nas pasmanterii jest całe mnóstwo.
Kociama pisze:Witajcie Dziewczyny![]()
Dzisiaj znowu światełko dla Psotka zapaliłamtak mi smutno że odszedłeś Kochany Kociaku
jedyny Facet w domu
Marysiu Ty sztrykujesz czy heklujesz?
Ściskam Was mocno
bozena640 pisze:
hmmmmmmmmmmmmmmm ja z jestem z Katowic i mówimy sztrykowaćmoja babcia z Poznania i też mówiła sztrykować
MalgWroclaw pisze:U nas pasmanterii jest całe mnóstwo. Naprawdę! Z reguły dość drogie są te przybytki, ale w Śródmieściu tańsze.
Dawnych straganów nie ma, bo teraz miasto organizuje kilka razy w roku (przynajmniej 2) jarmarki. Tam są stragany, a wynajęcie domku na sprzedaż kosztuje tyle, że mali sprzedawcy nie mają szans. Zresztą, znam ludzi, którzy wzorem średniowiecznym utrzymują się z jeżdżenia z jarmarku na jarmark po całej Polsce.
Pojedyncze stragany są np. na Świdnickiej koło Renomy - z okularami, biżuterią, jesienią mają tam rękawiczki, szaliki, czapki.
Etiopia pisze:Ja kiedyś wyszywalam haftem krzyżykowym ale oczy nie te i już od dawna nic nie robię
Ech byly czasy że malowałam farbą olejną, pastelami tłustymi i suchymi
Na szkle
Buuuuu zdrowie już nie te![]()
![]()
Hannah12 pisze:Jestem,
Marysiu
Bazyliszkowa pisze:MalgWroclaw pisze:U nas pasmanterii jest całe mnóstwo.
No to zazdroszczę. Chciałam niedawno kupić guziki i... wtedy się zorientowałam, że nie ma żadnej z dwóch pasmanterii, które całkiem niedawno były blisko mnie.
Danusia pisze:Hej panienki
Kociara82 pisze:Psocio pewnie znalazl juz sobie jakiegos Duzego czy Duza za TM, kogos, kto tam swietnie o Niego dba, troszczy sie![]()
Psotusiu, pamietam o Tobie...[*]
juana pisze:witajcie Kulko i Inko![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 284 gości