Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniHili pisze:Kociama pisze:AniHili pisze:A to w W-wie ten zjazd?
Nie zjazd w Kociamowie jak co roku
Ahm..jakas Wawa mi się skojarzyła nie wiem czemu
kotka doroty pisze:Oj kociamko przyjechałabym,ba nawet przyleciała na skrzydłach ale sie nie da![]()
Wprawdzie bedę miała już urlop,ale muszę do domu,do mamy( ubiegły rok kończył się dla mnie baardzo smutno) i pozostało jeszcze parę spraw do załatwienia.Oprócz tego zabieram kotę ze sobą a dla niej podróż do Ciebie to już by było za wiele![]()
Jeszcze te 4 godzinki w pociągu wytrzyma ale dłużej....nie miałabym serca jej tak męczyć
Lemoniada pisze:Kociamko, jesteś znów!Tylko żeby tego komputera znowu coś nie trafiło, to już by zakrawało na fatum
Lemoniada pisze:Kociamko, jesteś znów!Tylko żeby tego komputera znowu coś nie trafiło, to już by zakrawało na fatum
Kociama pisze:
Dzisiaj gdy z Gościami staliśmy przed domem przybiegł młody jeleń
byli zachwyceni
ja spokojnym głosem do niego
Dzieciaczku nie boj sie kochanie
długo stał i patrzył a potem pobiegł na łąkę
i tak sobie myślę jak to cudnie mieć to wszystko
co z tego że żyje się skromnie
gdy największe Bogactwo mnie otacza
to własnie ta Przyroda to moje zycie to moja radość tak ogromna
to co zobaczę ,te cuda które mogę obserwować tego nikt mi nie zabierze
Kociama pisze:Lemoniada pisze:Kociamko, jesteś znów!Tylko żeby tego komputera znowu coś nie trafiło, to już by zakrawało na fatum
o Lemosia Ukochana![]()
Fatum to ja jestem ,jeszcze tego nie wiesz?
Kasiu co ze zlotem
przylecicie z TŻ?
Lemoniada pisze:Kociama pisze:Lemoniada pisze:Kociamko, jesteś znów!Tylko żeby tego komputera znowu coś nie trafiło, to już by zakrawało na fatum
o Lemosia Ukochana![]()
Fatum to ja jestem ,jeszcze tego nie wiesz?
Kasiu co ze zlotem
przylecicie z TŻ?
Ja będę na bankA ktoś jeszcze przyjedzie z TŻ? Ja swojego nie biorę, spłoszyłby się przy tylu obcych ludziach, nieśmiały chłopak jest
![]()
Mary, zowisiu, a Wy będziecie?Może skaska przyjedzie, może Bungo i Adrianka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Manuelowa i 126 gości