PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 10, 2011 6:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Z pewnym opóźnieniem, bo nie miałam siły pisać,(spojona piwem i nakarmiona do wypęku licznymi specjałami przygotowanymi przez uczestniczki zlotu), ale napiszę dzisiaj;
Wczoraj u mamaji odbyły się targi różnych ciuchów i innych rzeczy, na rzecz Niekochanych. Było nas w sumie 12 osób, miałam więc okazję poznać kilka przemiłych dziewczyn, które wcześniej znałam tylko z nicku. Było zajedwabiście - jak zwykle w doborowym towarzystwie kociar. :mrgreen: Większą grupę stanowiły dziewczyny z Niekochanych, ale pojawiło się też kilka czarownic z Paktu, jak również osoby "niezrzeszone". Fakt, że mamaji udało się w jednym miejscu i o jednym czasie zrobić spęd tylu bab, a w dodatku stworzyć klimat, w którym wszystkie czułyśmy się świetnie i bawiłyśmy się doskonale, zasługuje na wielkie brawa. Atmosfera była doskonała - ogólne przymierzanie, grupowe latanie w stanikach, gadanie jedna przez drugą (co nikomu nie przeszkadzało :twisted: ), kupa śmiechu, oczywiście obgadałyśmy nasze koty, tżetów itd - pełen luz i ubaw :mrgreen: Przy okazji Niekochanym wpadło co nieco do skarbonki - może nie kokosy, ale zawsze! :ok: Dziękujemy mamaju!!! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie lip 10, 2011 7:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Jak się czujesz i jak się czuje Pompon?
Dziękuje za uznanie ,choć to impreza-samograj :wink:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Nie lip 10, 2011 7:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

mamaja4 pisze:Jak się czujesz i jak się czuje Pompon?
Dziękuje za uznanie ,choć to impreza-samograj :wink:

Czuję się średnio doskonale - dziękuję! :mrgreen: Pompon chyba lepiej, dałam mu dzisiaj dopyszcznie syropek od pani doktor. Wygląda dobrze, ale wczoraj też wyglądał, a okazało się że miał wysoka gorączkę :? Zastanawiam się, czy nie przejść się z nim jeszcze raz na wsiaki słuczaj :roll: Niech mu zmierzy temperaturę i zobaczy, bo po moim kotku nie widać, że mu coś jest i gdyby nie to, że ja wiem, iż jak Pompon się zleje gdzieś poza kuwetą, to znaczy, że chory, to bym w życiu nie wpadła na to, żeby sprawdzać, czy mu nic nie jest :roll: Tylko nie wiem, czy się wyrobię w czasie :? Wet tylko do 11, a ja jeszcze w proszku, dziecię moje śpi jeszcze i musimy się pozbierać, bo ok. 10 tatuś po nią przyjedzie.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie lip 10, 2011 7:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

A tak wyglądała Julka po imprezie-goła i wesoła :wink:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Nie lip 10, 2011 7:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

:ryk: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Nie lip 10, 2011 8:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Julka by mogła ciutkę tłuszczyku oddać mojej Dziuni

Ech jak wam fajnie było :cry: :cry: :cry: :cry: Buuuuuuuuuuuuuuu

Kiedy następny raz :?:

Pozdrawiam Wszystkie Czarowne

Niech moc będzie z Nami :ok: :ok: :ok:

Ps: na nogach od 3 rano psica się źle czuła i mnie obudziła .
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie lip 10, 2011 8:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Aniu sto lat!! Spelnienia marzen i wszystkiego najlepszego :) :1luvu:

Mamaju, to ten sam kot ktory zrobil mi awanture o to ze zrzucilam go z lazurowego pufa?? 8O
Toz to na zdjeciu jest apoteoza puchatej milosci do swiata, czulosci i delikatnosci... Nie wierze ze to ta sama Krwawa Julia, ktora chciala mnie zjesc zywcem!!! 8)

Bo ja drogie siostry wczoraj pierwszy raz w zyciu dostalam opieprz od kota (!!!!) Mamaja ma w posiadaniu super pufa ktory jest baaaaaaaaaaaaardzo wygodny i mozna sie w nim zatopic i tak zastygnac na wieki wiekow. Niestety Julka rowniez posiada afekt do tegoz sprzeta no i byl konflikt interesow przez moment a ja dostalam ochrzan od kota :)
Chcialabym byc tak asertywna i piekna jak sie wkurzam, jak ona :mrgreen: :twisted: :ok:

A najlepsze bylo to ze pod koniec imprezy zorientowalam sie ze mamaja ma DWA czarne koty a nie jednego :ryk: :ryk: :ryk: to sie nazywa refleks (albo raczej refluks skojarzeniowy)

Pomponmamo mam nadzieje ze kotecku lepiej, dziara piekna, bedziesz pasowac do AnniHilli jak sie spotkacie :mrgreen:
A propos kontenerow, jakie sa w miare dobre i tanie? Musze zakupic jeszcze przynajmniej jeden dla siebie bo do przeprowadzki bede musiala pozyczyc... Nie musi byc zbajerowany, moze byc rozowy :twisted: i musi byc dosc lekki, to podstawowe wymaganie.
Ja dziiekuje Charm za podwozke do Bytomia i za rozmowe :1luvu:

Etiopku, co z psica?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lip 10, 2011 8:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Solusia jaki kontener potrzebujesz bo usiłuję sobie to wyobrazić i ani huhu

Psica jako tako dostała leki była na siku zjadła ciutkę i śpi.

Jutro do weta niby miała termin na 18.07 ale coś jest nie tak i jadę jutro ....
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie lip 10, 2011 8:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Etiopku potrzebuje kontener z plastiku, nie torbe przenoske tylko kontener. Nie za ciezki, stabilny i z mocnego plastiku.
Moze byc rozowy mnie to nie przeszkadza :twisted: mam rozowa szczotke do toalety to kontener tez moge miec...

Wogole to wymyslilam ze kupie kotom kryta kuwete rozowa, z brokatowa Hello Kitty. Widze juz ten obraz: Fumik, buropregowany cwiercinteligentny kotecek, zalatwiajacy sie polowicznie (tj przod kota wystaje z namaszczeniem z kuwety reszta w srodku), na tle rozowej brokatowej radosnej Hello Kitty........

taaaa jestem okropna wiem :twisted: :twisted: :ryk: :ryk:

solangelica

Post » Nie lip 10, 2011 8:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

No cześć Sola! :mrgreen: Jeśli, (jak podejrzewam, że przypuszczam) potrzebujesz transporter (bo jak kontener, to nie wiem jaki... taki na tira? 8O Różowy? 8O 8O 8O ), to ja mam do oddania transporter solidny, tylko z zepsutym zamkiem w drzwiach. da się używać, trzeba drzwi sznurkiem przywiązać i działa :ok: Niestety nie jest różowy, tylko szary. Już sobie zanabyłam nowy, tylko jeszcze nie dostarczyli, a więc stary mogę oddać. Nie wiem tylko jak i kiedy, gdyż jutro jadę na trzy dni do Wawy, ewentualnie potem mogię się z tobą gdzieś w Bytomiu umówić, jeśli reflektujesz.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie lip 10, 2011 8:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

solangelica pisze:Etiopku potrzebuje kontener z plastiku, nie torbe przenoske tylko kontener. Nie za ciezki, stabilny i z mocnego plastiku.
Moze byc rozowy mnie to nie przeszkadza :twisted: mam rozowa szczotke do toalety to kontener tez moge miec...

Wogole to wymyslilam ze kupie kotom kryta kuwete rozowa, z brokatowa Hello Kitty. Widze juz ten obraz: Fumik, buropregowany cwiercinteligentny kotecek, zalatwiajacy sie polowicznie (tj przod kota wystaje z namaszczeniem z kuwety reszta w srodku), na tle rozowej brokatowej radosnej Hello Kitty........

taaaa jestem okropna wiem :twisted: :twisted: :ryk: :ryk:

No wiesz :mrgreen:

Pod warunkiem ze Kalif będzie chodził w różowych szelkach w różowej obroży i w różowym kagańcu ......
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie lip 10, 2011 8:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

pomponmama pisze:No cześć Sola! :mrgreen: Jeśli, (jak podejrzewam, że przypuszczam) potrzebujesz transporter (bo jak kontener, to nie wiem jaki... taki na tira? 8O Różowy? 8O 8O 8O ), to ja mam do oddania transporter solidny, tylko z zepsutym zamkiem w drzwiach. da się używać, trzeba drzwi sznurkiem przywiązać i działa :ok: Niestety nie jest różowy, tylko szary. Już sobie zanabyłam nowy, tylko jeszcze nie dostarczyli, a więc stary mogę oddać. Nie wiem tylko jak i kiedy, gdyż jutro jadę na trzy dni do Wawy, ewentualnie potem mogię się z tobą gdzieś w Bytomiu umówić, jeśli reflektujesz.

No czesc pomponmamo! Zwal jak zwal, chodzi o pudelko na kota z plastiku :mrgreen: szary tez mozna prysnac lakierem i bedzie rozowy :twisted:
Kontenerek tez sie mowi na to ustrojstwo, czyz nie? A moze nie w tym wojewodztwie, niewazne. Mnie sie wszystko miesza :)
Sie jakos spiknac mozemy. Jak wrocisz z Wawy to daj znac. Ewentualnie dzis bede sie do Bytomia udawac popoludniu, to jakbys byla gdzies przejazdem tez sie mozemy spotkac.

solangelica

Post » Nie lip 10, 2011 8:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

A nie - dzisiaj to ja w Będzinie urzęduję i tylko się do Sosnowca wybieram po bilet na pociąg, a to nie po drodze do Bytomia. W takim razie pod koniec tygodnia ci transporterek przekażę jakoś w Bytomiu. Ok?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie lip 10, 2011 8:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Etiopku :mrgreen: Kalif ma Emo Obrozke, z krysztalkami. Tylko jest ciut przyciasna i musze do niej dosztukowac kawalek gumeczki. Obrozka jest taka fajna ze sama bym ja chetnie wrzucila na szyje z okazji np jakiegos balu czarownic albo cos w ten desen :) Jakby co rozowa szczotke do WC juz mam a wczoraj zgarnelam od mamai rozowa kurteczke. Jeszcze tylko rozowe kozaczki z plastiku, diadem z puchatym wykonczeniem i bedzie lans na Dodzie :D

Pomponku, dobrze, nie ma sprawy, mozemy sie tak umowic. Baw sie dobrze w tej Warszawie i uwazaj na siebie. Ciekawe jak beda jezdzic pociagi bo ja ostatnio dwa razy pod rzad mialam pecha ale do Wawy to raczej jezdza...

solangelica

Post » Nie lip 10, 2011 8:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Sol kozaczki to z różowego futerka polecam, a zamiast diademu taką czapkę - króliczka z kokardką. Zimą miałam jedną tak odziana klientkę - nie zapomnę jej do końca życia - kobieta około czterdziestki, słusznej postury i obfitych wdzięków, w błyszczącej mini, różowych futerkowych kozaczkach, czapce z uszkami króliczka i przykrótkiej futerkowej różowej kurteczce - normalnie szał ciał i uprzęży.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]