Dziewuchy w rękawiczkach, zmoczone po kolana i łokcie, z minami płatnych zabójców- to my do zobaczenia!!!
Nie, no na tę niedzielę się nieco ogarnijcie, bo będe z młodym; więc nie chcę zeby później gadal że matka mu się z jakimiś menelkami zadaje...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dziewuchy w rękawiczkach, zmoczone po kolana i łokcie, z minami płatnych zabójców- to my do zobaczenia!!!
smarti pisze:magaaaa-mam już dla Ciebie braunol![]()
jutro przekazuję go do Marzeni-więc jeśli coś za przesylkę to zwrot dla Marzeni-Ja za braunol tym razem nie chcę pieniędzy tak jak pisałambo mam go za jakieś grosze
avild pisze:Dziewczyny, podeślijcie mi nr konta na oczki
magaaaa pisze:Dziewuchy w rękawiczkach, zmoczone po kolana i łokcie, z minami płatnych zabójców- to my do zobaczenia!!!
Nie, no na tę niedzielę się nieco ogarnijcie, bo będe z młodym; więc nie chcę zeby później gadal że matka mu się z jakimiś menelkami zadaje...
jamkasica pisze:avild pisze:Dziewczyny, podeślijcie mi nr konta na oczki
wysyłam. A Ty nie wyjechana?![]()
Bo jeśli nie to widzę Cię w niedzielę!!
jamkasica pisze:magaaaa pisze:Dziewuchy w rękawiczkach, zmoczone po kolana i łokcie, z minami płatnych zabójców- to my do zobaczenia!!!
no gdzież!! fach, fachowi nie równy!
smarti pisze:nie ma to jak kąpiel w detergentach-podobno swietnie działa na cerę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, lucjan123 i 86 gości