Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Moja laleczka przyszła się pomiziac, poczym wdrapała się na łóżko i zrobiła krewetkę![]()
To ja chyba też tak zrobię
kamari pisze:Moja laleczka przyszła się pomiziac, poczym wdrapała się na łóżko i zrobiła krewetkęTo ja chyba też tak zrobię
Willow_ pisze:kamari pisze:Moja laleczka przyszła się pomiziac, poczym wdrapała się na łóżko i zrobiła krewetkęTo ja chyba też tak zrobię
Grunt to czytać ze zrozumieniem ... wyszło mi "kuwetkę"i się zastanawiam czemu Kamari chce iść w ślady Amelki
kamari pisze:Willow_ pisze:kamari pisze:Moja laleczka przyszła się pomiziac, poczym wdrapała się na łóżko i zrobiła krewetkęTo ja chyba też tak zrobię
Grunt to czytać ze zrozumieniem ... wyszło mi "kuwetkę"i się zastanawiam czemu Kamari chce iść w ślady Amelki
Wstyd się przyznac, ale my już od dłuższego czasu nie mówimy o chodzeniu do łazienki, tylko na kuwetkę
Bazyliszkowa pisze:A ja się witam w nowym dniu i proszę o wytłumaczenie, co to znaczy "zrobić krewetkę", bo ciemna jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], MB&Ofelia i 468 gości