kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:8) hipnoza adin dwa tri ...![]()
Podziałało Kaszpirowski!![]()
Puszkę nr 2 silwuple na razie za wywoławczą
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
juz zaznaczam
No i czego się kula, a?
Moderator: Moderatorzy
kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:8) hipnoza adin dwa tri ...![]()
Podziałało Kaszpirowski!![]()
Puszkę nr 2 silwuple na razie za wywoławczą
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
juz zaznaczam
kotx2 pisze:kaszpirowski ze mnie ,ze hej
kotx2 pisze:spać mi się nie chce,jakos ostatnio energia mnie rozpiera,przedwczoraj obudziłam się o 4.45 ,wyspana i rześka,zawsze wstaje o 7.00,żeby nie budzic kotów i TŻ-a czytalam książkę
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:spać mi się nie chce,jakos ostatnio energia mnie rozpiera,przedwczoraj obudziłam się o 4.45 ,wyspana i rześka,zawsze wstaje o 7.00,żeby nie budzic kotów i TŻ-a czytalam książkę
Matko ty moja jedyna! Może to się da wyleczyć
kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:spać mi się nie chce,jakos ostatnio energia mnie rozpiera,przedwczoraj obudziłam się o 4.45 ,wyspana i rześka,zawsze wstaje o 7.00,żeby nie budzic kotów i TŻ-a czytalam książkę
za pózno
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:spać mi się nie chce,jakos ostatnio energia mnie rozpiera,przedwczoraj obudziłam się o 4.45 ,wyspana i rześka,zawsze wstaje o 7.00,żeby nie budzic kotów i TŻ-a czytalam książkę
za pózno
Nie masz nadziei![]()
I tym optymistycznym akcentem kończąc żegnam się ozięble, bo po 9 godzinach walenia w klawiaturę i wpatrywania się w monitor mam palce dobosza i oczy jak CD-Romy
kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:spać mi się nie chce,jakos ostatnio energia mnie rozpiera,przedwczoraj obudziłam się o 4.45 ,wyspana i rześka,zawsze wstaje o 7.00,żeby nie budzic kotów i TŻ-a czytalam książkę
za pózno
Nie masz nadziei![]()
I tym optymistycznym akcentem kończąc żegnam się ozięble, bo po 9 godzinach walenia w klawiaturę i wpatrywania się w monitor mam palce dobosza i oczy jak CD-Romy
śpij i wypocznij,choc nie wiem czy to jeszcze możliwe przy miau,ostatnio śniła mi się Krynia
jadaca maluchem po karme do listonowora
...chyba jestem nienormalna
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości