Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ef25 pisze:No to co, zaczynamy AKCJE 10zl na OCZY:
Ja- 20zl za 2 koty w rodzinie
gaota pisze:10 zł na oczy ode mnieGdzie znajdę nr konta?
jamkasica pisze:Kruszonko, mam propozycję. Może zechciałabyś odwiedzić nas i koty w schronie? Bez presji- mogłabyś zobaczyć kandydatów na włąsne oczy, pomyśleć, pogadać. Zapraszamy
kruszonka pisze:jamkasica pisze:Kruszonko, mam propozycję. Może zechciałabyś odwiedzić nas i koty w schronie? Bez presji- mogłabyś zobaczyć kandydatów na włąsne oczy, pomyśleć, pogadać. Zapraszamy
Jamkasico, Alareipan, Magaaaa, Naline i pozostałe dobre dusze! Bardzo dziękuję za prywatne wiadomości i wskazanie kotów. Bardzo chciałabym się z Wami spotkać i pogadać. Jak się możemy umówić? Mogłabym przyjechać na Paluch jutro lub pojutrze i wrócić do domu z umową adopcyjną w kieszeni i kotem w transporterze.
kruszonka pisze:jamkasica pisze:Kruszonko, mam propozycję. Może zechciałabyś odwiedzić nas i koty w schronie? Bez presji- mogłabyś zobaczyć kandydatów na włąsne oczy, pomyśleć, pogadać. Zapraszamy
Jamkasico, Alareipan, Magaaaa, Naline i pozostałe dobre dusze! Bardzo dziękuję za prywatne wiadomości i wskazanie kotów. Bardzo chciałabym się z Wami spotkać i pogadać. Jak się możemy umówić? Mogłabym przyjechać na Paluch jutro lub pojutrze i wrócić do domu z umową adopcyjną w kieszeni i kotem w transporterze.
alareipan pisze:To ja po 10 od siebie i od ZN![]()
![]()
I jeszcze dla Kasi zacznę podsumowanie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"DZIESIĄTAK" NA postPALUSZKOWE OCZY![]()
20 pln - Ef25- DOTARŁO
10 pln - Gaota
15 pln - Naline
10 pln - alareipan - DOTARŁO
10 pln - ZN - DOTARŁO
20 pln- Jamkasica i Bajka DOTARŁO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 59 gości