Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Pora na wakcje :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 08, 2011 21:30 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

bozena640 pisze:
dune pisze:
bozena640 pisze: :roll: no mój niby sprawny, ale tak jakoś szybciej jest nasypać do kubka i zalać wrzątkiem :D to się chyba wygodnictwo nazywa :ryk: :ryk: :ryk:

a ja pije tylko rozpuszczalną gdyż nie trzeba zalewać wrzątkiem...i mozna sobie "dorabiac" w nieskonczoność w ciągu dnia jak wystygnie i sie traci rachubę - i to sie nazywa wygodnictwo .... :ryk: :ryk: :ryk:

Z tego wynika że obie jesteśmy wygodne :ryk: :ryk: :ryk:

wygodne - jak zapadnięty fotel :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pt lip 08, 2011 21:33 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

Danusia pisze:
dune pisze:
bozena640 pisze: :roll: no mój niby sprawny, ale tak jakoś szybciej jest nasypać do kubka i zalać wrzątkiem :D to się chyba wygodnictwo nazywa :ryk: :ryk: :ryk:

a ja pije tylko rozpuszczalną gdyż nie trzeba zalewać wrzątkiem...i mozna sobie "dorabiac" w nieskonczoność w ciągu dnia jak wystygnie i sie traci rachubę - i to sie nazywa wygodnictwo .... :ryk: :ryk: :ryk:

a ja niedawno spaliłam czajnik elektryczny, ot tak poprostu :roll: , zapomnialam wody nalać :mrgreen: Ale sie TZ nagadał,że nie myślę :ryk: :ryk:

powiedz tezetowi ze kupil dupny czajnik, ja wiecznie wstawiam pusty i piardnie dwa razy a potem sie sam wyłącza...
a rtur zawsze w sklepie pyta czy czajnik ma awaryjne wyłączanie jak sie wstawi pusty :ryk: :ryk: :ryk:
ale moją specjalnościa jest NIEzamykanie pokrywki....no i wtedy nie ma odpowiedniej temp i sie gotuje az sie wygotuje i sie wylączy... :ryk: :ryk: :ryk: i ostatni nasz czajnik ma taka blokadę ze jak jest bez pokrywki to sie nie da wlączyć - widzisz jak mój za mnie mysli :) powiedz swojemu tezetowi ze to on nie mysli :ryk: :ryk:
Obrazek

dune

Post » Pt lip 08, 2011 21:35 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

dune pisze:
powiedz tezetowi ze kupil dupny czajnik, ja wiecznie wstawiam pusty i piardnie dwa razy a potem sie sam wyłącza...
a rtur zawsze w sklepie pyta czy czajnik ma awaryjne wyłączanie jak sie wstawi pusty :ryk: :ryk: :ryk:
ale moją specjalnościa jest NIEzamykanie pokrywki....no i wtedy nie ma odpowiedniej temp i sie gotuje az sie wygotuje i sie wylączy... :ryk: :ryk: :ryk: i ostatni nasz czajnik ma taka blokadę ze jak jest bez pokrywki to sie nie da wlączyć - widzisz jak mój za mnie mysli :) powiedz swojemu tezetowi ze to on nie mysli :ryk: :ryk:

etam :ryk:
czajnik był za 19 zł , więc strata żadna :ryk:
teraz gotuję w normalnym , gwiżdżacym na gazie :mrgreen: ,ale to tak długo trwa,że dłużej tego juz nie wytrzymam :ryk:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt lip 08, 2011 21:45 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

Danusia pisze:
dune pisze:

etam :ryk:
czajnik był za 19 zł , więc strata żadna :ryk:
teraz gotuję w normalnym , gwiżdżacym na gazie :mrgreen: ,ale to tak długo trwa,że dłużej tego juz nie wytrzymam :ryk:

Ja to rano wstawiam wode i ide koty oporządzac bo jak czekam to ona mi na złosć sie dłuzej gotuje, juz wypraktykowałam... :ryk: moze i ty na swoja nie patrz :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

dune

Post » Pt lip 08, 2011 21:52 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

Danusia pisze:
Dorota pisze:Jestem tu :mrgreen:

Duza od Mru, Honorowy Członek Klubu Bezlapkow

hej :1luvu:
lista obecności zaliczona :ok:

Merciiiii :oops:

PS A Bazyl glodny!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt lip 08, 2011 21:57 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

dune pisze:
bozena640 pisze:
dune pisze:

od razu zapadniety :roll: :ryk: :ryk: :ryk:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pt lip 08, 2011 22:06 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

dune pisze:Ja to rano wstawiam wode i ide koty oporządzac bo jak czekam to ona mi na złosć sie dłuzej gotuje, juz wypraktykowałam... :ryk: moze i ty na swoja nie patrz :ryk: :ryk: :ryk:

ja nie muszę rano kotów oporządzac , bo one dłuzej ode mnie śpią :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Pt lip 08, 2011 22:07 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

Dorota pisze:
Danusia pisze:

PS A Bazyl glodny!

skąd wiedzialaś :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Pt lip 08, 2011 22:07 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

bozena640 pisze:
dune pisze:
bozena640 pisze:
dune pisze:

od razu zapadniety :roll: :ryk: :ryk: :ryk:

taki najlepszy :ok:
Obrazek

Danusia

Post » Pt lip 08, 2011 22:08 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

no własnie :)
Obrazek

dune

Post » Pt lip 08, 2011 22:17 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

Danusia pisze:
Dorota pisze:
Danusia pisze:

PS A Bazyl glodny!

skąd wiedzialaś :ryk:

Hm... :mrgreen:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt lip 08, 2011 22:26 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

dune pisze:no własnie :)

a ja nie mam foteli :crying:
Obrazek

Danusia

Post » Pt lip 08, 2011 22:27 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

Dorota pisze:
Hm... :mrgreen:

a czy Bazyl kiedys nie byl głodny? :evil:
Obrazek

Danusia

Post » Pt lip 08, 2011 22:34 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

Danusia pisze:

ja mam jeden - tezetowy :ryk: :ryk:
Obrazek

dune

Post » Pt lip 08, 2011 22:41 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony. Zapisy na kuśtyczki :)

dune pisze:
Danusia pisze:

ja mam jeden - tezetowy :ryk: :ryk:

znaczy, jaki :roll:
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]