No ja (...)...NA KONTO FUNDACJI...\a wątek załozyłam, bo poprosiła mnie ta Pani Agnieszka, tam jest jej nr tel, zadzwon sobie do niej i zapytaj skąd mnie zna

Zaczynacie byc smieszni...sprwdz informacje,,,a nie atakuj
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sabina1977 pisze:I poprzedni wątek ...gdzie początkowo apelowała o pieniądze "dla pewnej pani" na sterylizację kotki i ... uśpienie kilkutygodniowych kociąt ...
No ja (...)...NA KONTO FUNDACJI...\a wątek załozyłam, bo poprosiła mnie ta Pani Agnieszka, tam jest jej nr tel, zadzwon sobie do niej i zapytaj skąd mnie zna![]()
Zaczynacie byc smieszni...sprwdz informacje,,,a nie atakuj
sabina1977 pisze:hehe...bo mam dosc , ciągle cos...ciągle się o cos czepiają...przepraszam...ale popatrz...tam prosiłam o fundusze, ale zobacz w czyim imieniu...i dla kogo...nawet nr tel podałam...I ciągle zaczepkijuz mam dosc:)
gaota pisze:Jak masz dość, to uwiarygodnij to co piszesz, wstaw zdjęcia, wstaw rentgen, o którym rozmawiałyśmy.
Od kilku stron non-stop te same prośby. A Ty piszesz wciąż: jestem dobrej myśli.
To się wszystko nie trzyma kupy.
sabina1977 pisze:Idę po rentgen...jak mi sie uda zrobic zdjęcie rengena...to wstawię... ale jak?zrobic zdjęcie ze zdjęcia?
sabina1977 pisze:Idę po rentgen...jak mi sie uda zrobic zdjęcie rengena...to wstawię... ale jak?zrobic zdjęcie ze zdjęcia?
sabina1977 pisze:Mam aparat...skanera nie mam, nawet w pracy nie ma skanera...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 221 gości