SecretFire pisze:No mam nadzieje, ze sie jeszcze troche rozkreci. Zrobilam krotki czas, bo ostatnio za dlugo trwalo a tym razem nie mam czasu sie zajac pozadnie tym calym.
Dziękuję Dorotko za bazarek dla Madzi i Wicia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze:No mam nadzieje, ze sie jeszcze troche rozkreci. Zrobilam krotki czas, bo ostatnio za dlugo trwalo a tym razem nie mam czasu sie zajac pozadnie tym calym.
mb pisze:Co nowego![]()
Jak kocie zdrówka
Anna61 pisze: U nas dzisiaj pranie zlanego łóżka i rzeczy z pudełka którego też nie omieszkały zasikać, ale pudełko to moje zgredy załatwiły, a tam były rzeczy do prasowania.![]()
Anna61 pisze: Agatka ma się lepiej, ale zdecydowanie nie lubię robić zastrzyków.Szkoda mi im krzywdę robić ale jak mus to mus.
Anna61 pisze: Że też nie ma tak dobrej i z sercem wetki u nas w Pabianicach.Muszę gnać w obie strony 30 kilometrów, a Łódź szczególnie minie dobija.
Anna61 pisze: Lusia we środę miała zawieziony mocz na kontrolne badanie i zobaczymy jak się jej poprawiło po podaniu podwójnym Convenii.
Ja-Ba pisze:Moja Okruszka ma kilka ulubionych miejsc do osikiwania ale nigdy nie wpadła na pomysł sikania do łóżka. I oby nadal nie wpadła....
Współczuję.
Anna61 pisze:Pranie dzisiaj znowu, bo zesikała się Misia na posłanko i kocyk.
Anna61 pisze:Upały u Was?![]()
U nas do południa taka burza była aż czarno było. Koty się bajały i Misię nawet przyniosłam w kontenerku do kuchni bo szkoda nam jej było. Teraz jest fajnie chłodniutko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 24 gości