Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 08, 2011 9:34 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Za Ziabolka :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lip 08, 2011 10:48 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kciuki som :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Rozliczenie wpisze jak się ogarnę, dziś z Franią idę na badania i jakoś nie mogę myśleć.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lip 08, 2011 17:29 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ja też trzymam kciukasy, siedzę w pracy i nic nie robię, żeby kciuków nie puszczać :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pt lip 08, 2011 18:09 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kciuki z całych sił. rzecz oczywista :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lip 08, 2011 20:39 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Moha pisze:Ja też trzymam kciukasy, siedzę w pracy i nic nie robię, żeby kciuków nie puszczać :mrgreen:

:ryk: każdy pretekst jest dobry....
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt lip 08, 2011 20:49 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
Moha pisze:Ja też trzymam kciukasy, siedzę w pracy i nic nie robię, żeby kciuków nie puszczać :mrgreen:

:ryk: każdy pretekst jest dobry....

Też tak próbuję, ale mi po łapach dają i zaczynam się obawiać o moją premię :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lip 08, 2011 21:01 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:dance2: :dance: :dance2: Właśnie dzwoniła moja wetka .... TO NIE NOWOTWÓR!!!! Teraz w IDEXX-ie sugerują rozważenie,czy to nie IBD powikłane przewlekłym stanem zapalnym... znaleźli bakterie i jakieś komórki e...coś tam (nie jestem w stanie powtórzyć nazwy :oops: )... Poszłabym się upić z radości ...ale nie mam czym ... :mrgreen: wszystko poszło na Pokerkowy bazarek ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt lip 08, 2011 21:05 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

No to idę po piwko :piwa: Jednak mój vet miał rację jak powiedział, że Pokerek jest za młody na nowotwór :ok:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt lip 08, 2011 21:16 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze::dance2: :dance: :dance2: Właśnie dzwoniła moja wetka .... TO NIE NOWOTWÓR!!!! Teraz w IDEXX-ie sugerują rozważenie,czy to nie IBD powikłane przewlekłym stanem zapalnym... znaleźli bakterie i jakieś komórki e...coś tam (nie jestem w stanie powtórzyć nazwy :oops: )... Poszłabym się upić z radości ...ale nie mam czym ... :mrgreen: wszystko poszło na Pokerkowy bazarek ...

:piwa: :piwa: :piwa: a ja mam czym :D :mrgreen: szczególnie że wyniki Frnia baaardzo dobre też. Trzeba to oblać :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt lip 08, 2011 21:30 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Cieszę się, że Frania dobrze ... chociaż ciągle nie mam czasu :oops: doczytać od początku, skąd ona się u Ciebie wzięła... (bo jest u Ciebie w łazience?)...
Wrrrr ... mogłybyście chociaż pościemniać, że też nie macie czym oblewać .... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt lip 08, 2011 21:33 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:piwa:
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Pt lip 08, 2011 21:36 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:piwa: :piwa: :piwa: :D :D :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lip 08, 2011 21:52 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Cieszę się, że Frania dobrze ... chociaż ciągle nie mam czasu :oops: doczytać od początku, skąd ona się u Ciebie wzięła... (bo jest u Ciebie w łazience?)...
Wrrrr ... mogłybyście chociaż pościemniać, że też nie macie czym oblewać .... :mrgreen:

Z podwórka, wzięłam na sterylkę, okazała się grzecznym kotkiem rokującym na domowego, przed pójściem do Zzuzu (bo tam poszła na DT z klatki z piwnicy mojej) zrobiłam testy i wyszedł FIV, potem zawirowania osobiste u Zzuzu i kicia trafiła do mnie do łazienki (teraz włada również przedpokojem i wychodzi na spacerki po pokoju jak moje sierściuchy są w drugim zamknięte. Czasem Miecio ją odwiedza ale pilnuję, bo to erotoman gawędziarz i on by ją zaraz chciał molestować a ona strachliwa i nie można jej stresować.

:piwa: ciemne nazywa się Gniewosz i ma 14% :mrgreen: :piwa:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt lip 08, 2011 21:54 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze: :dance2: :dance: :dance2: Właśnie dzwoniła moja wetka .... TO NIE NOWOTWÓR!!!! Teraz w IDEXX-ie sugerują rozważenie,czy to nie IBD powikłane przewlekłym stanem zapalnym... znaleźli bakterie i jakieś komórki e...coś tam (nie jestem w stanie powtórzyć nazwy :oops: )... Poszłabym się upić z radości ...ale nie mam czym ... :mrgreen: wszystko poszło na Pokerkowy bazarek ...

Obrazek .... Obrazek
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Pt lip 08, 2011 22:17 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze: :piwa: ciemne nazywa się Gniewosz i ma 14% :mrgreen: :piwa:

No ładnie, a ja tylko przy 6% perełce niepasteryzowanej :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

[poprzednia][następna]