Moderator: Moderatorzy
Conchita pisze:A czy są jeszcze zakładniki? Czy można zamówić trzy - jeden czarny, jeden w kratkę i jeden wszystko jedno jaki???
AnnyLee pisze:Ja też bym chciałarudego syberyjskiego i kwiaciastego syberyjskiego jak da rade
i jeszcze jedną myszkę i jednego szczurka dowolnych kolorów
AnnyLee pisze:Może być, mam zamiar adoptować (kupić) w tym roku kocurka rudego i koteczkę szylkretkę z białymto tak pod ich kolorki chciałam
key_west pisze:Dostałam mój zakładnik w zieloną kratkęDziękuję
![]()
Czy da się jeszcze zamówić zakładnik w brązowe kwiatuszki ?
Thorkatt pisze:Conchita pisze:A czy są jeszcze zakładniki? Czy można zamówić trzy - jeden czarny, jeden w kratkę i jeden wszystko jedno jaki???
Czynne non stop- dopoki są koty w potrzebie![]()
![]()
A kratkę jaką?
czerwona z czarno/szarym, szara a la szkocka, typowa szkocka, czarno-biała(tej jeszcze nie było), pastelowa : zielona lub różowa lub niebieska lub żółta.
Conchita pisze:Thorkatt pisze:Conchita pisze:A czy są jeszcze zakładniki? Czy można zamówić trzy - jeden czarny, jeden w kratkę i jeden wszystko jedno jaki???
Czynne non stop- dopoki są koty w potrzebie![]()
![]()
A kratkę jaką?
czerwona z czarno/szarym, szara a la szkocka, typowa szkocka, czarno-biała(tej jeszcze nie było), pastelowa : zielona lub różowa lub niebieska lub żółta.
Kratke szkocka poproszea to trzecie moze czarno-biale? Bedzie moja emma.
anulka111 pisze:Przesylka doszla,Smakusia wyszla nadzwyczajnie-bardzo dziekuje ,a nietoperz jest obledny-jego prosze nie ujawniac poki go ewkaa w Cieszynie nie dostanie
Thorkatt pisze:anulka111 pisze:Przesylka doszla,Smakusia wyszla nadzwyczajnie-bardzo dziekuje ,a nietoperz jest obledny-jego prosze nie ujawniac poki go ewkaa w Cieszynie nie dostanie
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości