MalgWroclaw pisze:U nas część półek na książek została przeznaczona na koty. Duża nie ma gdzie upychać książek![]()
Za to my mamy swoje półkotki.
Fasolka
A moja Duza i NusNusi Duza jeszcze
te papierowe przybledy przygarniaja

Mru
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:U nas część półek na książek została przeznaczona na koty. Duża nie ma gdzie upychać książek![]()
Fasolka
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:U nas część półek na książek została przeznaczona na koty. Duża nie ma gdzie upychać książek![]()
Fasolka
Duża ma się zajmować kotami, nie książkami!
Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:U nas część półek na książek została przeznaczona na koty. Duża nie ma gdzie upychać książek![]()
Fasolka
te papierowe przybledy przygarniaja![]()
Mru
MalgWroclaw pisze:U nas przybłędy zawsze mają futra i ogony![]()
Nie są z papieru![]()
Fasolka
Etiopia pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:U nas część półek na książek została przeznaczona na koty. Duża nie ma gdzie upychać książek![]()
Fasolka
O właśnie ...
Nasza duża nie była zachwycona jak jej Nala obsikała książkę z biblioteki która leżała na biurku
Użyła takich dziwnych wyrazów i powiedziała że z niej mufkę zrobi ........![]()
Ale ostatnio nic nie czyta bo nie ma czasu - chyba przez nas bo ciągle chorujemy .....
Aaaaaaa kto mnie adoptuje ?
Duża pcha we mnie trzy razy dziennie takie paskudne cosie a mówi na to tabletki
Nie dobra duża![]()
Pozdrawiam Kot naczelny Mufasa
Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:U nas część półek na książek została przeznaczona na koty. Duża nie ma gdzie upychać książek![]()
Fasolka
Mru
iwcia pisze:Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:U nas część półek na książek została przeznaczona na koty. Duża nie ma gdzie upychać książek![]()
Fasolka
Mru
Moja Duża nie ma skąd ich przynosić, ale jak raz znalazła trzy papierowe przybłędy przy śmietniku to się cieszyła jak dziecko![]()
Ptachu
Avian pisze:... a nasza Duża te półki, co mogłyby nasze być, zasłoniła szklanymi drzwiami![]()
G.
ps.Bry![]()
maciejowa pisze:Cześć Inusinko! U nas ciepło, ale słoneczko skrywa się za chmurkami. Wychodzi tylko czasami. Duża mówi, że chyba będzie burza
Łatek
MaryLux pisze:Etiopia pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:U nas część półek na książek została przeznaczona na koty. Duża nie ma gdzie upychać książek![]()
Fasolka
O właśnie ...
Nasza duża nie była zachwycona jak jej Nala obsikała książkę z biblioteki która leżała na biurku
Użyła takich dziwnych wyrazów i powiedziała że z niej mufkę zrobi ........![]()
Ale ostatnio nic nie czyta bo nie ma czasu - chyba przez nas bo ciągle chorujemy .....
Aaaaaaa kto mnie adoptuje ?
Duża pcha we mnie trzy razy dziennie takie paskudne cosie a mówi na to tabletki
Nie dobra duża![]()
Pozdrawiam Kot naczelny Mufasa
Jeśli pomożesz mi pogonić weta, to Cię przygarnęTen paskud nas męczy w naszym najwłaśniejszym domku!
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 208 gości