Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 08, 2011 9:42 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Dzień dobry!

Wczoraj skończyło się Allegro, miało ponad 1250 odsłon. Dziś wystawiłem nowe, oto link:
http://allegro.pl/eksmitki-28-kotow-pot ... 35050.html

Miejmy nadzieję, że przyniesie tym kotom szczęście i znajdą się dla wszystkich szybko dobre domy :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Sob lip 09, 2011 12:36 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob lip 09, 2011 22:24 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

i co, i co? już po przeprowadzce?
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pon lip 11, 2011 19:03 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

turkusowa pisze:i co, i co? już po przeprowadzce?

No właśnie? :roll:

BTW, na Allegro koty mają od piątku aż 488 odsłon! Mam nadzieję, że adopcje wreszcie trochę ruszyły... :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Śro lip 13, 2011 8:26 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Podniosę. Marija bez dostępu do netu.
Z tego co wiem byla osoba chętna na biszkopcika, ale po raz drugi nie zadzwoniła.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw lip 14, 2011 21:12 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Wyć mi się chce i szarpią mną nerwy.
Bo tak: służbowo wyjechana na parę dni byłam- zapamiętajcie, bo to ważne. Chętny na biszkopta faktycznie, nie zadzwonił. Była też chetna na jakiegokolwiek kota, byleby był w potrzebie. Przekierowałam na Panią Irenę, a ta odpowiedź mejlową wysłała po 5 dniach, bo....komputer jej sie zepsuł :roll: na moje pytanie czy wszystkie internetowe kafejki w miescie zamknęli, powzdychała jeno znacząco. Kolejna chętna- pani Irenie nie podoba się, że chętna ma już koty. "Po co jej tyle kotów :?: Na Śląsku mieszka, to na pewno do Niemiec na eksperymenty wozi :!: Nie dam :!: " Następna zainteresowana- pani Irenie nie podoba się, że nie z Łodzi. Chetna kota weźmie, ale dowieżć trzeba za zwrotem kosztów i pani Irena pyta czy zawiozę. Nie, nie zawiozę. Ma pani Irena synalka-nieroba, niech wsiada w pociąg i wiezie za koszt biletów. Oczywiście foch :evil: Jest kolejna chętna, prosi o przesłanie zdjęć. Dzwonię do pani Ireny, podaję mejla kobiety chętnej i proszę, żeby przesłała. "A Pani nie może jej wysłać :?: ", "Nie, nie mogę, bo jestem pod Berlinem właśnie", "A to tam nie ma Internetu :?: ", "Internet jest, ale nie mam pendrajwa ze zdjęciami", "To może jak pani wróci...." No, qrva, ręce mi opadły. Żeby nie roaming, to już wtedy posłałabym jej taką wiąchę, że.... :evil: :evil: :evil: A ona mi jeszcze, że paszteciki Łatce się skończyły. To niech pani idzie i kupi. W każdej lecznicy są. "Wolalabym, żeby to Pani....". "Niestety, jestem za granicą". "A tam lecznic nie ma :?: ". Nie wiem, może ja mam do czynienia z osobą upośledzoną :?: :?:
Ale nie to jest najgorsze.
Wróciłam dziś w nocy do Polski.
I dowiaduję się, że pod moją nieobecność pani Irena odmówiła letnisko :!: :!: :!: :!:
"No bo tam woda z pompy i nie będzie jak wątróbki ugotować, to ja nie chcę. Coś innego niech pani poszuka..."
Odmówiła :!: :!: :!: :!: Teraz, kiedy ja siatkę kupiłam i ludzi do wolierowania zgodziłam :!: :!: :!:
Przyrzekam- nigdy, nikogo wcześniej aż tak...Poszło takie mięcho, jakiego bym się po sobie nie spodziewała :oops: :oops: :oops:
A potem, w samochodzie, kiedy już nikt nie widział, poryczałam się jak dziecko...
Mam dość.
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Czw lip 14, 2011 21:24 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Udusiłabym babiszona , własnymi ręcami bym udusiła :evil: :evil:

Skąd w niej takie roszczeniowe zachowanie ?

marija, nie wiem jak Cię pocieszyć :cry: mogę przyjechać i babę udusić.Tyle mogę :evil: :evil:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Czw lip 14, 2011 23:04 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

matko!!! 8O 8O 8O
marija, martwiłaś się o zsocjalizowanie kotów, tymczasem tu panią by się właśnie przydało..
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pt lip 15, 2011 7:39 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

no żesz... :evil: :evil: :evil:
mogę się do duszenia przyłączyć, bo na socjalizację to już chyba za późno... ech...
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Pt lip 15, 2011 7:45 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

no zesz !@##$%^&^!!!!!! :evil: :evil: :evil:
tylko kotów żal :( :( :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lip 15, 2011 8:30 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Nie wiem jak wytrzymujesz kolejne rozmowy z tym babiszonem, szlag by mnie jasny trafił z punktu, może jej się jakieś leki skończyły... :evil:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lip 15, 2011 8:35 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

To się q..a królewna obsrana znalazła :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil:
A co sobie myślała, że WERSAL ZE ZŁOTYMI KLAMKAMI na nią czeka :evil: :evil: :evil:

Może ona jest przekonana, że dopóki kotki nie znajdą domków, to jej eksmisja też odwlecze się w czasie :evil: :evil: :evil:

Nie wiem, co napisać, aby było Ci lżej...
Same inwektywy mi się cisną na usta :evil: :evil: :evil: :evil:

Zostaw może babusa na trochę czasu, im bliżej terminu eksmisji, to może królewna zejdzie z piedestału :!: :!: :!: :!:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt lip 15, 2011 10:02 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Ta eksmisja to właściwie już się powinna dawno odbyć, ale jakiś jeszcze papier z sądu nie przyszedł. No i ten nowy właściciel taki życiowy, że pozwolił nam dłużej zostać, czegoś kotom poszukać, bo on i tak na urlop jedzie, dopiero potem weźmie się za jakieś działania na posesji.
No i wykombinowałam to letnisko. A ta fochy, bo ściany złotogłowiem nie obite :evil: A ona by chciała- jak mawia klasyk- "szczelne rurki, kafelki, duperelki, kraniki, dywaniki"...
Po cholerę ludzie proszą o pomoc, jak później i tak wszystko w kibel :?:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Pt lip 15, 2011 10:36 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Królewna choć rzekła co na Twoje "argumenty"? Dotarło coś?

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt sie 12, 2011 21:39 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Dzień dobry!

Niedawno skończyło się kolejne Allegro dla kotów - miało 400 odsłon. W ogóle co słychać, coś się dzieje? Pewnie te koty nadal nie mają domów? Wystawić Allegro ponownie?

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]