szkolenie psa - jakieś polecane książki? linki? metody?

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon maja 30, 2011 7:42 Re: szkolenie psa - jakieś polecane książki? linki? metody?

Dzięki za wszystkie odpowiedzi, dopiero teraz przeglądam bo byłam na urlopie 8)

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw lip 07, 2011 21:17 Re: szkolenie psa - jakieś polecane książki? linki? metody?

szczerze polecam ośrodek szkoleniowy PSIA SZKOŁA na Bemowie w Warszawie, ul. Kocjana 70a (teren strzelnicy przy WAT)
www.szkoleniepsow.waw.pl
szczególnie polecam panią małgorzatę daniłowicz, tel.+48 605-066-343
niesamowita kobieta, szkolenioweic z powołania, posiada ogromną wiedzę
mojego owczarka niemieckiego 5-letniego rewelacyjnie doprowadza do porządku (pozytywnymi metodami)
a nie mogło mu dać rady wcześniej kilku specjalistów

tora1

Od: Sob sty 05, 2008 18:45

Post » Nie lip 10, 2011 9:24 Re: szkolenie psa - jakieś polecane książki? linki? metody?

TO ja napisze od siebie, bo w tej chwili jestem w trakcie ''wychowywania'' mojej suki.
Amstaffka ok 5 letnia, dominantka z masa energii, - po godzinie szkolenia pada ze zmeczenia.
Juz po 2 lekcjach widac efekty.
Niestety podstawa dobrego wspolbytowania z psem jest zapewnienie mu odpowiedniej ilosci ruchu.
Czyli codziennie godznia np. rowerku ( wlasciciel na rowerze, pies na lince) albo jogging, albo aportowanie na bezpiecznym terenie.
Nie stosowac kolczatek! Moja sucz chodzi na szelkach a do treningu uzywamy lancuszka.
Nie rozumiem co znaczy maja go powoli dosc ? Co tez takiego ten psiak robi ?

nazira

Od: Śro gru 21, 2005 9:22

[poprzednia]