OSIEROCONE Maluszki PILNIE szukają DT/DS-SZCZECIN/OKOLICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 07, 2011 17:39 Re: OSIEROCONE Maluszki PILNIE szukają DT/DS-SZCZECIN/OKOLICE

Wkoncu światełko w tunelu sie pojawiło i przybiegłam sie podzielic newsami

Izka napisała dziś:

"Wiem że mam urlop ale ja na sekunde bo mam Dobre wiesci. Trzy tygodnie temu spotkałam dojrzałą parę na spacerze kiedy karmiłam. Pogadaliśmy trochę i Państwo mi opowiedzieli ze mieli 10 lat kocurka.Odszedł niedawno na SUK.

Ale mówiłam im o Zuszkach i....dzisiaj Państwo mnie szukali w tym rejonie, bo im wtedy mówiłam ze kociaki maja dopiero 3 tygodnie. Było to zaraz po tragedii. NO i.....Chyba wezmą parkę. Jutro jedziemy na działkę i mają sobie wybrać. Bardzo się ciesze. Państwo mieszkaja bliziutko tyle ze na 4 piętrze.Okna raczej nie zabezpieczą.Ale to stary typ okien. Obiecali ze będą pilnować.Zawsze zostawiają tylko taka szparę żeby głowa nie weszła. Tak robili z poprzednim kotem.Wspominałam że trzeba przypilnować spraw kuwetkowych.Mają wyjechać na tydzień a potem wezmą kociaki. Bardzo mili, spokojni, eleganccy, dojrzali ludzie. Myślę że kotki będą miały u nich dobrze. '

"Oni chcieli początkowo kocurka. Ale jak wspomniałam o parce to się Pani porozumiewawczo usmiechnęła do Męża no i...była zgoda. Wtedy ich spotkałam ale nie mieli nic do pisania ani ja, wiec Im tylko pokazałam gdzie mieszkam.

To poważni, spokojni, serdeczni ludzie. Kociaki bądą miały dobrze.

Wioruś Dziękuję Kochana za jedzonko dla kociaczków. Wielkie,, wielkie buziaczki. Zaraz do nich jade i sprawdzę jak jedzą. Powiem im ze jutro mamy Gości i mają się prezentować jak należy. Wszyscy jedziemy rowerami. Państwo wybiorą a jak wróca z urlopu akurat będzie mój Maż, więc zawieziemy kociaki i podpiszemy co trzeba, oraz zrobimy fotki w nowym domku.

Potrzebny mi czysty wzór Umowy Adopcyjnej. Obszukałam i nie mam. Może Ktoś mi wyśle listem poleconym żebym mogła skserować?Bo ja nie mam drukarki.

Dobra zmykam bo co to za urlopowanie".

Zacikam więc mocno kciuki :ok:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw lip 07, 2011 21:17 Re: OSIEROCONE Maluszki PILNIE szukają DT/DS-SZCZECIN/OKOLICE

Czytałam i bardzo się cieszę!!!!!!!! Na dobry początek dwa a później reszta :D .
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Sob lip 09, 2011 20:51 Re: OSIEROCONE Maluszki PILNIE szukają DT/DS-SZCZECIN/OKOLICE

iza71koty pisze:Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek

iza71koty pisze:Ten kotek przy budce przykrytej zieloną kurtką, to Nieśmiałek.Traktuje mnie trochę z dystansem. Madzia uwielbia wchodzić na kolanka i mruczy.Z kolei Gucio czyli kocurek z uratowanymi oczkami, pięknie się teraz wdzięczy. Wcześniej nie znosił tych wszystkich zabiegów. A teraz sam przychodzi, wdrapuje się po spodniach i...mruczy.Druga kicia ta z tym nie wyrażnym noskiem też bardzo lubi pieszczoty i mruczy. Zapomniałam zrobić zdjęcia ostatniej kici. Ma fantastyczne grube mięciutkie futerko. Jej też ratowałam oczko. Ona trochę bardziej podobna do Nieśmiałka.Ale jak leży na kolanach to jest bardzo uległa i się rozpłaszcza momentalnie. Ale jeszcze nie mruczy.
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Sob lip 09, 2011 20:53 Re: OSIEROCONE Maluszki PILNIE szukają DT/DS-SZCZECIN/OKOLICE

iza71koty pisze:Zaproponowałam Gucia i Madziunię. :D One sie uwielbiają. Pięknie się razem bawią. Bardzo lgną do ludzi i uwielbiają głaskanie i pieszczoty.Guciu to kotek z uratowanymi oczkami a Madziunia ,to ta co była najmniejsza z miotu, niedożywiona kruszynka.

Jakiś kociak lizał Pana po palcach u nóg i Pan chciał jego :lol: ,ale nie zauważylam który to był. Kociaki przez moment były zadziwione. Ale potem okazały się super gościnne. :D Obległy wszystkich a nawet zaczęły się super bawić zabaweczkami i pokazywać jakie są zdolne. Przesympatyczni ludzie. :D Zrobili sobie sporo zdjęć. Pokazywali mi zdjęcia swojego kotka który już odszedł .Podałam Panu namiary na wątek, wiec jest szansa na odwiedziny. :wink: Kotki będą mogły zostać przekazane dopiero w połowie sierpnia, bo Państwo wyjeżdżają ale poczekamy. Spokojnie.
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Nie lip 10, 2011 18:03 Re: OSIEROCONE Maluszki PILNIE szukają DT/DS-SZCZECIN/OKOLICE

Fajnie :1luvu:
Tylko tak dalej :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lip 19, 2011 13:01 Re: OSIEROCONE Maluszki PILNIE szukają DT/DS-SZCZECIN/OKOLICE

Dzień dobry, koteczki :kotek:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

[poprzednia]