Kasa K.II-213 szt.-WAŻNE INFO s75, POTRZEBNE WSPARCIE :(((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 01, 2011 15:46 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - POTRZEBNE WSPARCIE BAZARKOWE

Mam już skan rachunków za kastracje kotek pod opieką p. Magdy z okolic Wronek, proszę o adres mailowy. Poproszę też o nr konta na PW, kończy się mój bazarek.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lip 01, 2011 18:30 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - POTRZEBNE WSPARCIE BAZARKOWE

Wczoraj jedna kotka miała sterylkę :)
Jak dostanę zaświadczenie to wkleję ;)

Molli

Od: Wto gru 23, 2008 11:28

Post » Pon lip 04, 2011 10:06 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - POTRZEBNE WSPARCIE BAZARKOWE

witajcie, złapałam i zapłaciłam za sterylkę i kastrację 2 kotów, stołujących się u mnie z mojego/okolicznego podwórka, jedna aborcyjna (kolejna ciąża to była+remont uzębienia, kotka leciwa i już wycieńczona) i kastracja okolicznego amanta (przypadek - polowałam w pierwszej kolejności z łapką na 3 maluchy tej kotki), paragon na 156,- , zaświadczenie tez będe miała, czy mogę liczyć na pomoc?
mam na utrzymaniu okoliczne stadko...
staram się nie prosić o pomoc, tylko pomagać, ale teraz jestem naprawdę pod kreską..

oba koty zostały ciachnięte 25.06
oba mają przycięte uszy, oba obserwuję..oczywiście bezdomniaki, które dokarmiam...
zdjęcia mam z lecznicy..

pozdrawiam Was :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto lip 05, 2011 20:08 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - POTRZEBNE WSPARCIE BAZARKOWE

Witam :D

Bardzo dziękuję Outenkun za bazarkowy przelew :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Posprzątałam na 1. Kotki Hanulki i Molli dopisane do długu.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro lip 06, 2011 10:53 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - POTRZEBNE WSPARCIE BAZARKOWE

alareipan bardzo dziękuję.. :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro lip 06, 2011 18:17 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - POTRZEBNE WSPARCIE BAZARKOWE

Czy można prosić o pomoc w spłacie długu za sterylizację dwóch kotek z Tychów?
UM w Tychach nie finansuje sterylek w tym roku wcale :evil: a Justa&zwierzaki ma na swoim terenie jeszcze przynajmniej kilka kotek do wyłapania. Niestety brak funduszy.
To jest wątek kotek viewtopic.php?f=1&t=129505 dług wynosi obecnie 250zł :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw lip 07, 2011 15:08 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - POTRZEBNE WSPARCIE BAZARKOWE

Aga dzięki za skany :ok:

Nie wiem jak, ale udało mi się je pozamieniać na jpg 8O Zatem:

Obrazek Obrazek

alareipan

Post » Czw lip 07, 2011 15:30 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - POTRZEBNE WSPARCIE BAZARKOWE

:1luvu: Bardzo dziękuje za wsparcie RudyiSrebrnyKot! :1luvu:

phantasmagori pisze:Czy można prosić o pomoc w spłacie długu za sterylizację dwóch kotek z Tychów?
UM w Tychach nie finansuje sterylek w tym roku wcale :evil: a Justa&zwierzaki ma na swoim terenie jeszcze przynajmniej kilka kotek do wyłapania. Niestety brak funduszy.
To jest wątek kotek viewtopic.php?f=1&t=129505 dług wynosi obecnie 250zł :(

Phantasmagori, wiem, że u was bardzo ciężko. Jedno co moge, to zaoferować 100 zeta, które dopiszę teraz do kasowego długu.

Więcej niestety nie, bo dobrnęłam do muru i muszę powiedzieć pas :( Koty doszczętnie zagniotły moje życie, Paluch, forum, lecznica, domy poadopcyjne. Brakuje mi czasu, wstyd się przyznać, ale szczególnie dla moich własnych kotów... Muszę z czegoś zrezygnować. Na zostawienie kotów z Palucha gotowa nie jestem, dlatego zdecydowałam, że zawieszam działalność Kasy.

Nie wiem czy na zawsze, czy na trochę, aż się psychicznie ogarnę, ale na obecna chwilę nie daję rady.

Jeśli ktoś by miał ochotę przejąć "interes", to oczywiście będę wdzięczna.

Plan na teraz mam taki, że spłacę te koty, które były zrobione i są wpisane, jako "do spłacenia", czyli Hanulki, Molli i te 100 za Phantasmagori, żeby całkowicie nie została na lodzie.

Bardzo dziękuję osobom, które w ostatnich kilkunastu tygodniach wsparły Kasę bazarkowo i finansowo - te wysterylizowane koty to Wasze dzieło :1luvu:

I wszystkim generalnie dziękuję! :1luvu:

alareipan

Post » Czw lip 07, 2011 15:37 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - POTRZEBNE WSPARCIE BAZARKOWE

alareipan pisze:Jeśli ktoś by miał ochotę przejąć "interes", to oczywiście będę wdzięczna.

piszę się ewentualnie, ale niestety na zmienionych warunkach- kasa będzie przekazywana na konto zaprzyjaźnionej organizacji (1 z kilku), i w związku z tym tylko na konto lecznicy/fundacji. Koleżanka udostępniająca konto do wpłat nie zgadza się na przesyłanie pieniędzy bezpośrednio właścicielom. Rozważam w przyszłości powołanie własnej fundacji zbierającej środki na ten cel.

Jeśli Wam to odpowiada- proszę bardzo.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw lip 07, 2011 17:27 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

alareipan szkoda KK, ale doskonale Cię rozumiem i przypuszczam, że to słuszna decyzja.
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw lip 07, 2011 20:03 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - POTRZEBNE WSPARCIE BAZARKOWE

XAgaX pisze:
alareipan pisze:Jeśli ktoś by miał ochotę przejąć "interes", to oczywiście będę wdzięczna.

piszę się ewentualnie, ale niestety na zmienionych warunkach- kasa będzie przekazywana na konto zaprzyjaźnionej organizacji (1 z kilku), i w związku z tym tylko na konto lecznicy/fundacji. Koleżanka udostępniająca konto do wpłat nie zgadza się na przesyłanie pieniędzy bezpośrednio właścicielom. Rozważam w przyszłości powołanie własnej fundacji zbierającej środki na ten cel.

Aga fajnie :ok: :ok:

Myślę, że jak komuś nowe zasady się nie spodobają, to nie musi korzystać ;)

Ja pociągnę do spłacenia długu, a potem poproszę moda o przepisanie pierwszych postów na Ciebie, ok?

I całkowicie też nie zniknę ;)

alareipan

Post » Czw lip 07, 2011 20:35 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

alareipan-zrobiłaś tak wiele-znam takich którzy w zw.z tym mówią o Tobie-"Bogini" :1luvu:

masz pelne prawo odpocząć :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lip 07, 2011 20:49 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ

DUBEL
Ostatnio edytowano Czw lip 07, 2011 20:51 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw lip 07, 2011 20:51 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - POTRZEBNE WSPARCIE BAZARKOWE

alareipan pisze:
XAgaX pisze:

Mnie nie odpowiada, bo to utrudni obieg kasy i mnie np wykluczy zapewne z grona korzystających z KK.
Jeśli nikt inny się nie znajdzie chętnie udostepnię swoje konto.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw lip 07, 2011 21:01 Re: Kasa K.II-209 szt.+75 - POTRZEBNE WSPARCIE BAZARKOWE

magaaaa pisze:
alareipan pisze:
XAgaX pisze:

Mnie nie odpowiada, bo to utrudni obieg kasy i mnie np wykluczy zapewne z grona korzystających z KK.
Jeśli nikt inny się nie znajdzie chętnie udostepnię swoje konto.

mnie też nie odpowiada, ale to koleżanka udostępnia konto i nie mogę jej niestety dyktować warunków.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia][następna]