Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:Czy jest szansa na podłączenie się???
Plissss.....
smarti pisze:mpogorzelski pisze:Nie przejmuj się... W ubiegłym roku na FB znaleźliśmy fajny domek dla łódzkiej Loli. Chwile potem coś zaczęło się dziać i Lola straciła najpierw jedno, a potem drugie okoMyślisz, że się tym przejęła? Rządzi całą psiarnią i kociarnią twardą ręką/łapą i jest bardzo szczęsliwą kotką.
Uszy do góry!
Jak to![]()
to jest niewidoma w schronie?
czy w tym domku już?
mpogorzelski pisze:smarti pisze:mpogorzelski pisze:Nie przejmuj się... W ubiegłym roku na FB znaleźliśmy fajny domek dla łódzkiej Loli. Chwile potem coś zaczęło się dziać i Lola straciła najpierw jedno, a potem drugie okoMyślisz, że się tym przejęła? Rządzi całą psiarnią i kociarnią twardą ręką/łapą i jest bardzo szczęsliwą kotką.
Uszy do góry!
Jak to![]()
to jest niewidoma w schronie?
czy w tym domku już?
Ze schronu wyszła z oczkami ale z jakimś paskudnym wirusem przez który je straciła
magaaaa pisze:Nie, ja biorę z P dwójkę kociąt z oczami do leczenia.
Miałam nadzieję, ze moze bym się podpięła pod tę Twoją wizytę u Garncarza, ale raczej nic z tego, bo nie ma gdzie maluchów do jutra umieścić.
Będą musiały poczekac do niedzieli.
magaaaa pisze:Dobre kobiety, kupcie mi barunol u G!!!
Błagam, ja nie ma skąd go wziąć, niestety...
Prosze!
Dzięki za dobre chęci, Smarti, ale nie podam objawów bo nie widziałam tych maluszków.
Nie wiem nawet czy jeszcze są![]()
Jeśli Kasia dziś będzie w schronie to moze napisze co z nimi.
Ona wie najlepiej.
Na szczęście tobrexu mam chyba ze dwie całe nieruszane flaszki, a braunol mi kupicie, co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 87 gości