DT Smarti5-...no i kolejna setka?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 07, 2011 10:27 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

smarti pisze:Erin-wyślę Ci po troszku Royali nerkowych:Seniora,Ageinga,Mobility,oraz K/d i n/f-jeszcze jest Katovit ale u mnie zjedzona i trudno ją dostać w rozsądnej ilości a mój Carlos nie zje nawet pół kila-próbkę 10 dkg jadl kilka miesięcy więc chyba mu niezbyt smakowała :oops:
no chyba że którąś z tych karm znasz to wtedy napisz jaką,no i jak Ci to wysłać?
chyba poproszę bardzo grzecznie niezawodną Marzenię o organizację przesyłki :D :roll:

No właśnie napisałam Erin, że może będe miała próbkę Ageinga to bym jej podesłała więc poczekajcie z wysyłką do poniedziałku to i ja się podłączę :]
Smarti potrzebujesz jakiegoś weterynaryjnego royala? Będę zamawiać!
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Czw lip 07, 2011 10:33 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Marzenia11 pisze:Uaktualniłam rozliczeniowy post.

Bardzo dziękuję za wsparcie od taizu, jamkasicy i Mark.Galeck :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

wsparcie od Taizu :1luvu: zostanie przeznaczone na krople i maści do oczu 3 rodzaje które bierze Pinia ( a jak wiadomo bierze je już od ponad dwóch miesięcy),
na heviran dla niej (razem 20 dni-jeszcze zostało 10 :D ),
oraz jak coś zostanie to dołożę do enzymów trzustkowych dla Milki-chyba Krak to się nazywa i kosztuje 20 zet..

Pieniążki od Jamkasicy :1luvu: pójdą na zwrot ze wczorajszą operację (171zet.) i krople( 9zet.) dla Kulki :1luvu:

Pieniążki od Marc Galeck :1luvu: zostaną przeznaczone na pokrycie ogolnego długu u wet.Kamila ( za leki )

Jus-wet.nie,chyba że jest trzustkowy jakiś-czyli z małą zawartością tłuszczu musi być-jeszcze nie miałam czasu tego zgłębić :roll: .
Natomiast bardzo potrzebuje ogólnego Royala bo dojadają ostatnie wiaderko :roll: -mieszanki jak zwykle dla outdorów i oddzielnie dla indoorów-koniecznie z hairball i hair&skin ale jako że to grubszy wydatek to na razie musimy poczekać.

jakby Ktoś się widział z Iwona66 to proszę o info bo chciałabym cos :piwa: dla Niej przekazć korzystając z uprzejmości "posłańca" :D -mam jej klatkę już dość długo i siedzę cichutko a Ona się nie upomina :D :1luvu:

a siedzę cichutko ponieważ Kamil na najbl. weekend planuje dwie do trzech sterylek :D :ok:
Ostatnio edytowano Czw lip 07, 2011 10:38 przez smarti, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lip 07, 2011 10:36 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

smartinku - kto to jest Czarnulek i Karzełka? :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lip 07, 2011 10:37 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Smarti, bardzo dziękujemy!
My narazie tylko Renala przerabiałyśmy, więc spróbujemy tych pozostałych.
Jeśli Marzenia będzie mogła do mnie wysłać, będę bardzo zobowiązana :1luvu:
A ja paczuszkę dla Smartinkowa jakoś dostarczę niebawem i przelewik zrobię (około 20-ego).

Jus, Tobie również bardzo dziękujemy :1luvu:

A za oczko Filemonka bardzo mocne kciuki :?
Ile szczęścia miał Piracik, że mu oczko nie pękło, a tez podobno było blisko :?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lip 07, 2011 10:39 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Będę u smarti w najbliższych dniach a że mogę już coś chwytać ręką to wezmę i zrobię przesyłkę wraz z innymi bazarkowymi..
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw lip 07, 2011 10:41 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Dzięki Marzenia! :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lip 07, 2011 10:50 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Erin-nie ma za co-to ja jestem Ci zobowiązana bo wciąż pamiętasz o Promysiu :D :1luvu:

Czarnulek i Karzełka to tymczasowe imiona tymczasków z grupy Szarańczy w których zakochał się mój TŻ :D i ja :oops:
jeśli nie będzie na nie popytu to wstępnie myśimy o tym aby je zostawić bo jak wiadomo myślimy o dokoceniu naszych rezydentów-zostało ich czworo a czworo to stanowczo za mało aby było wesoło jak kiedyś-kiedy była jeszcze Pusia['] i Czarna['] :oops:
Naszych rezydentów możemy dokocić tylko kociakami-inaczej nie przejdzie :oops: -z poznaniem czekamy tylko na ukończenie alcatraz aby nasze koty początkowo wielce obrażone miały gdzie uciekać z domu :oops: :ryk: bo jak je znam to będą chciały uciekać od maluchów za wszelką cenę :mrgreen:
Alcatraz się przesuwa a do absolutnego i szczelnego ukończenia potrzeba jeszcze dwóch dni roboczych-Nestor ma obecnie muchy w nosie-"może przyjdzie dziś koło południa bo pan Andrzej go bardzo prosił, ale może dopiero w przyszłym tygodniu.."tak mi powiedział rano...a podobno u nas jest bezrobocie :roll:

Oczywiście pozostaje jeszcze "problem" Krwawej Burani i Zezolka lub Oczka,ale o tym "pomyślę póżniej"... :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw lip 07, 2011 11:17 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

czyli jeszcze nie odtrąbiamy dokocenia :D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw lip 07, 2011 11:23 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Marzenia11 pisze:czyli jeszcze nie odtrąbiamy dokocenia :D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

nieee :!: :!: :!:

ale jak Państwo jutro przyjadą wybierać kociaki to mam polecenie służbowe od TŻ-ta aby schować Czarnulka i Karzełkę przed ich łakomym wzrokiem :!: :ryk:

a właśnie dowiedziałam się że dziś pracuś nie przyjdzie bo już dziś nie ma sensu zaczynać roboty bo koniec tygodnia. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .....przyjdzie w poniedziałek :evil: ...

smarti

Post » Czw lip 07, 2011 11:33 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

smarti pisze:Czarnulek i Karzełka to tymczasowe imiona tymczasków z grupy Szarańczy w których zakochał się mój TŻ :D i ja :oops:
jeśli nie będzie na nie popytu to wstępnie myśimy o tym aby je zostawić bo jak wiadomo myślimy o dokoceniu naszych rezydentów-zostało ich czworo a czworo to stanowczo za mało aby było wesoło jak kiedyś-kiedy była jeszcze Pusia['] i Czarna['] :oops:

smarti pisze:
ale jak Państwo jutro przyjadą wybierać kociaki to mam polecenie służbowe od TŻ-ta aby schować Czarnulka i Karzełkę przed ich łakomym wzrokiem :!: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

podkreslenia moje :D

Marzenia11

Post » Czw lip 07, 2011 11:36 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Marzenia11 pisze:
smarti pisze:Czarnulek i Karzełka to tymczasowe imiona tymczasków z grupy Szarańczy w których zakochał się mój TŻ :D i ja :oops:

smarti pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

podkreslenia moje :D

odkryłas mój chitry plan :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

Post » Czw lip 07, 2011 11:39 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

kiedyś chciałam 7km przejechać sama stopem - ale się bałam - a autobus był za godzinę czy nawet dwie. Więc dokładnie tak samo łapałam stopa - machałam tak, żeby nikt tego nie zauważył :ryk: :ryk: :ryk:
znam tę strategię :D

Marzenia11

Post » Czw lip 07, 2011 11:44 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Smarti - ja bardzo chętnie wypróbuję cos nowego, bo moje kociambry to wybredne są. Dziękuję za propozycję. :mrgreen:

I w końcu muszę Cię odwiedzić (znaczy się wprosić się; nie wiem tylko jak teraz z czasm, bo zamiast mi kotów ubywać, to zaczyna ich przybywać :evil:).
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Czw lip 07, 2011 12:09 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Mruśkowo pisze:Smarti - ja bardzo chętnie wypróbuję cos nowego, bo moje kociambry to wybredne są. Dziękuję za propozycję. :mrgreen:

I w końcu muszę Cię odwiedzić (znaczy się wprosić się; nie wiem tylko jak teraz z czasm, bo zamiast mi kotów ubywać, to zaczyna ich przybywać :evil:).

jak ja to dobrze znam :evil: :ryk: :ryk: :ryk:

zawsze Cię serdecznie zapraszam :D :piwa:

smarti

Post » Czw lip 07, 2011 12:52 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

no i masz babo placek :roll:

niestety mi się porąbało wszystko-chyba od wczorajszego uderzenia w twarz przez pana weta.-Bonifek ma kastrację jutro nie dziś!!-dziś pan dr. jedzie do rodziców na noc - ja jakoś myślałam że dziś jest piatek :roll:

a więc wszystko pozostaje bez zmian ,łącznie z moją propozycją zawiezienia Wojtusia do i z lecznicy dra Garncarza,tyle że Wojtusia mogę zabrać do siebie na stałe/w sensie na tymczas-w niedzielę.

..i jakby to powiedział przystojny Roman :kotek: -"za zaistniałe zamieszanie z góry najuprzejmiej przepraszam" :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

a propoś-muszę zadzwonić wreszcie do DS Romana i napisać do pana Michaela co tam u Devi-Malwinki.
i muszę pojechać z wetem zaszczepić Trusię tak jak obiecałam i odwiedzić Fionkę.
i muszę dowiedzieć się co u Lunki ,Mojitka,Dymniaczki i Pingwinki,
bo wiem że u Meli,Chmurki i Bąbla wszystko cudownie :D :kotek: :kotek: :kotek: :piwa:
a Ty Marzenia też coś musisz :evil: ooobiecałaś :ryk:
Ostatnio edytowano Czw lip 07, 2011 12:58 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy

smarti

[poprzednia][następna]