Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Pawełek i Antoś z felv...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2011 6:30 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; mały Fifi przybył:)

Liwia_ pisze:Ile u Was cudności :) Ale zdjęcie Puchatka wymiata :lol:

dokładnie :ryk: :ryk: :ryk: , takiego zdjęcia w mojej kolekcji jeszcze nie mam
stadko przebogate to i takież perspektywy :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lip 04, 2011 11:15 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; mały Fifi przybył:)

Srebro śpiący na Puchatku mnie powalił :ryk:
I Przemo z tą nogą :lol:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon lip 04, 2011 11:31 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; mały Fifi przybył:)

Wydaje mi się, że Przemek wystawił rękę, ale teraz już nie jestem pewna. Ale raczej jest to ręka. :)

Amyszko, Benia jest bardzo podobna do Filipka, ale tylko z wyglądu, natomiast mój Kituś miał bardzo podobny charakter, i dlatego zawsze tak mnie wzruszają foty F. Bardzo mi Kitusia brakuje. :|
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon lip 04, 2011 11:54 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; mały Fifi przybył:)

anita5 pisze:Wydaje mi się, że Przemek wystawił rękę, ale teraz już nie jestem pewna. Ale raczej jest to ręka. :)

........

Noga czy ręka - wygląda cudnie :D

mahob

Post » Pon lip 04, 2011 17:25 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; mały Fifi przybył:)

anita5 pisze:Wydaje mi się, że Przemek wystawił rękę, ale teraz już nie jestem pewna. Ale raczej jest to ręka. :)

Amyszko, Benia jest bardzo podobna do Filipka, ale tylko z wyglądu, natomiast mój Kituś miał bardzo podobny charakter, i dlatego zawsze tak mnie wzruszają foty F. Bardzo mi Kitusia brakuje. :|

Wiem Anitko,wiem ... :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto lip 05, 2011 9:24 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; mały Fifi przybył:)

Dziś akcja odrobaczanie. Już prawie wszystkie koty dostały dopyszcznie co trzeba, za wyjątkiem tych, które muszą dostać na kark. Jestem podrapana, a Mimi niemal przegryzła mi palec, ale ogólnie akcja jest PRAWIE udana.

Wczoraj wieczorem zbierałam maliny, które niesamowicie obrodziły, ale w tym deszczu zmieniają się szybko w miazgę. W krzakach opadła mnie przyroda, okropne ślimaki i różne takie, aż miałam gęsią skórę, ale trochę malin udało mi się zebrać, a trochę zjeść. Na koniec zauważyłam na liściu przepiękną żabę, czarno-zieloną, prześliczną, nie wiem, co to za gatunek, jeszcze tu takiej nie widziałam. Zielona soczyście, jak groszek.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto lip 05, 2011 9:26 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; mały Fifi przybył:)

Maliny - mniam, mniam :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto lip 05, 2011 10:52 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; mały Fifi przybył:)

Maliny pyszne na pewno :P

A akcja odrobaczanie to nie lada wyzwanie. Jeśli dobrze idzie to super :) :ok:

mahob

Post » Śro lip 06, 2011 13:55 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; mały Fifi przybył:)

Nie ma zbyt wielu dobrych wieści dziś.
Z Andrzejkiem źle :cry:
Kiwusia nie za bardzo... Coś jest nie tak, to pewne. :|
Auto się posypało bardziej niż myśleliśmy, i nie dość, że nie wiadomo, kiedy będzie sprawne, to jeszcze koszty ogromne. Martwi mnie to bardzo, ponieważ potrzebujemy auta m. in. do zrobienia niezbędnych rzeczy wokół kotów, a kasy, aby za to zapłacić.
Tym samym dochodzę do wniosku, że naprawdę nie stać nas już na tymczasy. Taka jest prawda.
Gdyby nie bazarek perfumowy Liwii_, to ja nie wiem, co by było.

Dobrą wieścią jest to, że Futbol jest cały i zdrowy. Od soboty go nie widzieliśmy, a jeszcze Tomek akurat w sobotę widział przejechanego bardzo podobnego kota... Wczoraj już byłam pewna, że to Futbol, bo nie przyszedł dokuczać ptasiej rodzince, która ma gniazdko pod okapem garażu, mimo, że słońce wychodziło - wtedy na bank Futbol się zjawiał na dachu i coś tam kombinował... A wczoraj nic. Kota nie ma. Za to dziś widziałam łachudrę. Jego mama Kicia też w super formie.

No i tyle. Wysmęciłam się.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro lip 06, 2011 13:58 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; mały Fifi przybył:)

kurcze z autem, no...
żeby miec jakieś w miarę pewne, takie co wytrzyma jazdy i nie będzie wymagało doładowania kasą...
i za koty kciuki i ciepłe myśli dla Was!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lip 06, 2011 14:12 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; mały Fifi przybył:)

Aha, zapomniałam napisać, że mam prośbę - czy ktoś mógłby zasponsorować szczepienie Fifiemu maleńkiemu?
Z góry dziękuję.
:oops:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro lip 06, 2011 14:29 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; mały Fifi przybył:)

anita5 pisze:Aha, zapomniałam napisać, że mam prośbę - czy ktoś mógłby zasponsorować szczepienie Fifiemu maleńkiemu?
Z góry dziękuję.
:oops:

ja! ja! ja chce! :)
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Śro lip 06, 2011 17:29 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; mały Fifi przybył:)

Bardzo, bardzo dziękuję, Katebush. :1luvu: Ogromnie.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw lip 07, 2011 6:30 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; mały Fifi przybył:)

kurczę, niedobrze z tym autem :? , choć kciuki za przywrócenie go do życia potrzymam :ok: , no i za Was :ok: za kotki :ok: i Zochę oczywiście :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lip 07, 2011 7:27 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Nutka [']; mały Fifi przybył:)

Z autem to niedobrze :(
Mam nadzieję, że Kiwusi nic poważnego nie dolega... :ok: :ok:

mahob

[poprzednia][następna]