Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 05, 2011 21:13 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. MAMY DRAPAK

Mary_Poole pisze:
Ja dupy myc nie musze. to se siondne, tam se siondne i dupsko czyste :mrgreen:
Michal

no, ja też tak se robię. najlepiej na kołdrze się wyciera.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lip 05, 2011 21:15 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. MAMY DRAPAK

mariusz_s pisze:Cze ziomy normalnie ciężkie macie życie. Siakieś diety cuda wianki.
U nas żarcia w bród. Przyjeżdzajta podzielimy się. Chrópków mamy do oporu, a od święta ryba też do oporu.

Psotka.

Psotka dawaj adres jak masz rybem zaraz tam pojadem
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto lip 05, 2011 21:22 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. MAMY DRAPAK

A przyjeżdzaj. Mieszkamy w takim małym mieście na koncu świata. Duży mówi że to siakiej czworaki. Nie wiem co to ale wszędzie w diabła daleko. Jutro chata wolna duzy w delegacji. Reszta bandy sie ucieszy z goscia. Moze nawet jork somsiadki przyjdzie to go znów wytarmosimy, aż się futro posypie. A co - rozrywka musi być.

Psotka
"..jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym"

http://WWW.CIAPKOWO.PL - może ty odmienisz ich los.

mariusz_s

Od: Pon gru 24, 2007 20:56

Post » Wto lip 05, 2011 21:28 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. MAMY DRAPAK

Psotka uważajta Yorki to złe psy som u nas somsiadka ma takiego niebezpiecznego yorka, ale dałem mu radem jak żem mu z liścia strzelił to za kanapem siem schował i trzonsł tyłkiem, somsiedzi mówiom że to bardzo zły pies jest ten york
jutro nie dam rady pszyjechać ale może kjedyż dojadem na ten wasz koniec świata, w ogóle to siem wybieram do Anglji tam dużo ryb dajom do jedzenie nie tylko intestinal
idem spać pozdro
Emir

PearlRain

Post » Wto lip 05, 2011 21:31 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. MAMY DRAPAK

Emir, kochany Jorki to wcale nie są złe psy. Wczoraj toto w zębach wynioslam. Nosz kurde do tera pluję jego kłakami. A tak się stawial. Dostał z liścia i od razu spokorniał.

Ty siem do tej anglii nie wybieraj. Tam ryb nie ma to ściema. Ty se dużych wychowaj na wędkarzy to ryb ci nie zabraknie.

Psotka.

mariusz_s

Post » Wto lip 05, 2011 21:39 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. MAMY DRAPAK

widzisz stawiał siem bo to niebezpieczna rasa, somsiedzi siem bojom tego co u nas na 3 pientrze mieszka to zły pies jest, ja tam wolem labladory, wilczury, bernenczyki to som fajne psy nie takie szczekajomce potfory jak jorki
ale podziwiam Cię dałaś yorkowi popalić prawie tak samo jak ja :mrgreen:
Emir

PearlRain

Post » Śro lip 06, 2011 17:32 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. MAMY DRAPAK

Duzi siem klocom tera. caly czas o jakis dom co nam kupili i co siem mamy przeprowadzac dlatego chodzimy do miski, na drapak, do kuwety, do lozka i nie denerwujemy duzej.
Komandos

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Śro lip 06, 2011 21:13 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. MAMY DRAPAK

to teraz macie przeprowadzkem, oj ja siem w życiu kilka razy przeprowadzałem, a Duże bendom się kłócić to normalne za ty Wy będziecie mieć kupę roboty na nowym obejść konty, nasikać na nowe meble :wink:
Emir

PearlRain

Post » Śro lip 06, 2011 21:28 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. MAMY DRAPAK

Przeprowadzka to straszna rzecz. Ale na poczatku. Później już jest z górki. Tyle pracy czeka koty, le później jakie luksusy.
Tak, że Komandos nie pękaj. Będzie dobrze.

mariusz_s

Post » Czw lip 07, 2011 9:56 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. MAMY DRAPAK

ja i Hogata to siem duzo zesmy przeprowadzali zawsze to dla nas to pikus byleby kartony byly. Nie wiem jak Michal, on siem szystkim tak stresuje guuupek.

Wczoraj polazlem do duzej i przyciolem bajere. zem sie byl podlasil, zem byl miauknol to mnie wziela na rence, potulila, pokolysala a ja se mruczalem i siem do niej tulilem pyskiem. a potem zaczolem machac lapami to zrozumiala i mnie podsadzila na drzwi. zem se tam posiedzial i popatrzal na szystkich z gory a potem mnie sciongla jak zem zaczol miauczec i zaniosla do piecha i stwierdzila, ze jak chce to potrafie byc kochanym kotkiem. nie wiem o co guuuupiej babie chodzi. ja zawsze jezdem kochany, tylko ona taki dzikus nie chce ze mnom z jednej miski jesc. ja bym siem nie obrazil jakby chciala ze mnom z mojej jesc.

Komandos

Mary_Poole

Post » Czw lip 07, 2011 10:54 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. MAMY DRAPAK

kurde Komandos tak żem se pomyślał bo ja żem z Hogatom zaliczył kilka przeprowadzek, mię siem nie udało ale może Wam siem uda zgubić tom zarazem Hogatem przy przeprowadzce, mało to siem gubi przy przewożeniu?
Emir

PearlRain

Post » Czw lip 07, 2011 11:49 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. MAMY DRAPAK

bym w sumie chciał taką Hogatę znalezć.... trzy razy sie przeprowadzałem a znalazłem tylko Morfa i jakieś tam inne zdechlaki.
Kefir
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lip 07, 2011 12:05 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. MAMY DRAPAK

Kefir jak byś znalaz to zaraz byś chciał zgubić te piekielnicem
Emir

PearlRain

Post » Czw lip 07, 2011 17:11 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. MAMY DRAPAK

Ale jak zgubic Hogate??? A kto jej bendzie pilnowal jak bendzie zgubiona????
Komandos

Mary_Poole

Post » Czw lip 07, 2011 17:23 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. MAMY DRAPAK

Komandos :roll: kurde zgubić znaczy tak zgubić żeby siem nie znalazła no, mało w łeb od niej dostajesz? spokój bendziesz mjał zapytaj Michała jak to zrobić no
Emir

PearlRain

[poprzednia][następna]