04.07.11 - Megana - 30,00zł
Moderator: Estraven

andzelika1952 pisze:Kolejny problem z kontenerami. Dzisiaj nogi ugięły mi się i świat zawalił kiedy usłyszałam wiadomość w starostwie. Musimy mieć zezwolenie budowlane na postawienie tych kontenerów. Nieważne,że będą stały na płytach chodnikowych , paletach drewnianych czy nawet na podkładach kolejowych. Do tej pory słyszałam tylko,że na takie metalowe kontenery nie będzie potrzebne zezwolenie, ponieważ nie będą wmurowane na stałe. Ponoć potrzebna będzie także zgoda wszystkich sąsiadów. Co najgorsze w tym wszystkim , to czas - aby otrzymać takie zezwolenie - to potrzeba ok. pół roku , no i duże koszty.Byłam już u radcy prawnego .
za Was, dzielne kobiety 
merrigold77 pisze:a w sprawie kontenera, to powinien mieć kółka, i dowód rejestracyjnyi wtedy hulaj dusza ...
echtom pisze:merrigold77 pisze:a w sprawie kontenera, to powinien mieć kółka, i dowód rejestracyjnyi wtedy hulaj dusza ...
Właśnie, może by tak wóz Drzymały postawić?
taizu pisze:Jak to wyjaśniono na innym wątku, wtedy powinien mieć badania techniczne, ze sprawnie jeździ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: bpolinski33, Google [Bot], koszka, puszatek, sebans i 52 gości