"Syberyjska" kotka - odeszła [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 29, 2011 15:29 Re: "Syberyjska" kotka - powoli rozgląda się za najlepszym ds!

Witam serdecznie, chciałabym adoptować kotkę co muszę zrobić? proszę o pw

ende

Od: Śro cze 29, 2011 15:25

Post » Śro cze 29, 2011 22:23 Re: "Syberyjska" kotka - powoli rozgląda się za najlepszym ds!

ende,a przeczytałaś,ze kotka jest za delikatna dla małych dzieci i ze musi mieć do towarzystwa inne koty?

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Czw cze 30, 2011 8:13 Re: "Syberyjska" kotka - powoli rozgląda się za najlepszym ds!

ende, zerknęłam do Twojego wątku, w którym szukasz kota, piszesz, że masz roczne dziecko, Dollunia jest za delikatna do tak małego dziecka i najważniejsze Dollunia kocha inne koty, ciągle biega po domu i próbuje wszystkich myć, ona sama będzie nieszczęśliwa, potrzebuje kociego towarzysza.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw cze 30, 2011 18:24 Re: "Syberyjska" kotka - powoli rozgląda się za najlepszym ds!

mnie też sie podoba i mam dwie nevki,ale dwuletnią córeczke:(

mala__76

Od: Sob lis 06, 2010 23:31

Post » Sob lip 02, 2011 17:06 Re: "Syberyjska" kotka - powoli rozgląda się za najlepszym ds!

Witam wszystkich forumowiczów/forumowiczki,
Jestem zainteresowana adopcją tej pięknej koteczki, mieszam w Warszawie, mam już jednego kota, rocznego, wykastrowanego kocurka birmańskiego, bardzo spokojnego i statecznego i szukam dla niego towarzystwa. Żadnych dzieci ani teraz ani w planach, mieszkanko niewychodzące dla kotka, mały ogródek po którym kot może chodzić pod opieką ludzi na szelkach. Mam tylko kilka pytań. Jak to jest z czystością u kotki, wolałabym nie wstawiać 2 kuwety, choć ta którą ma mój kot jest raczej duża, czy mogłyby się nią podzielić? Mieszkamy po sąsiedzku z panią weterynarz, która mogłaby na bieżąco monitorować zdrowie kotki.

Yggdrasil

Od: Sob lip 02, 2011 16:43

Post » Śro lip 06, 2011 9:08 Re: "Syberyjska" kotka - powoli rozgląda się za najlepszym ds!

Dollunia o sobie przypomina.
Rozgadała się dziewczyna na całego, zrobiła się z niej zagorzała dyskutantka zwłaszcza przed śniadaniem :wink:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Śro lip 06, 2011 14:21 Re: "Syberyjska" kotka - powoli rozgląda się za najlepszym ds!

być może mam dobry domek dla obu kotek, skąd jesteś? z Łodzi?
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw lip 07, 2011 7:47 Re: "Syberyjska" kotka - powoli rozgląda się za najlepszym ds!

Tak dziewczynka teraz jest w Łodzi.

iwcia

Post » Czw lip 07, 2011 13:57 Re: "Syberyjska" kotka - powoli rozgląda się za najlepszym ds!

domek wybrał jednak rudą długowłosą i jej córeczkę... :oops:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt lip 22, 2011 21:40 Re: "Syberyjska" kotka - powoli rozgląda się za najlepszym ds!

Co u ślicznotki?? ma DS??
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt lip 22, 2011 22:27 Re: "Syberyjska" kotka - powoli rozgląda się za najlepszym ds!

Cudna ta koteczka , trudno uwierzyc że jeszcze domu nie znalazła
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pon lip 25, 2011 22:17 Re: "Syberyjska" kotka - powoli rozgląda się za najlepszym ds!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za domek dla Dolluni :)

karola84

Od: Wto cze 21, 2011 22:40

Post » Czw lip 28, 2011 11:35 Re: "Syberyjska" kotka - powoli rozgląda się za najlepszym ds!

Obrazek
W nocy zmarła Dollunia ['] .
Przepraszam maleńka, że cię zawiodłam, że nie zdążyłam :crying: .
Dollunia miała jakby atak duszności, zrobiła pod siebie siku, gdy dojechaliśmy do Asa, najbliższej nocnej lecznicy maleńka już nie oddychała, nie udało się przywrócić akcji serca.
Nie wiem, co się stało, dlaczego tak nagle, wszystko trwało bardzo krótko.
Zdecydowaliśmy z Darkiem, choć tak naprawdę to ja zdecydowałam, że zrobimy maleńkiej sekcję, muszę wiedzieć, dlaczego.
Dlaczego teraz, gdy ktoś już ja pokochał, gdy miała żyć szczęśliwie jeszcze długie lata los ja zabrał?.

iwcia

Post » Czw lip 28, 2011 11:43 Re: "Syberyjska" kotka - powoli rozgląda się za najlepszym ds!

:cry:
bardzo mi przykro
Ślicznotko [']
Obrazek

livy

Od: Pon paź 03, 2005 13:15

Post » Czw lip 28, 2011 12:06 Re: "Syberyjska" kotka - powoli rozgląda się za najlepszym ds!

Dolluniu :( :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

[poprzednia][następna]