TYMCZASY U JOPOP V - zagadka kryminalna s.98 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2011 22:03 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Asiu,byłam z malutką w lecznicy.Wykluczono pp,prawdopodobnie jakaś niestrawność.Dostała zastrzyki do domu,kupiłam jej intestinala i pastę na biegunkę.Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze.Pasożyty też zostały wykluczone :D :D .Reszta ok.poza rezydentami,którzy próbuję nas zasikać :evil:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Wto lip 05, 2011 7:48 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

ech... dawaj znać jak się ona czuje.

u nas - na razie OK. ale synek wiosny za tęgi nie jest...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto lip 05, 2011 8:09 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

:ok: :ok:
:ok: :ok: za synka Wiosny a jak Marcepanek i :oops: Milka i Mazurek?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto lip 05, 2011 21:21 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Dzieci Wiosny słabo, nie dało się dziś założyć wenflonów, żyły nie wytrzymują. Zobaczymy.

Wypuściłam S-ptaki, Wyżliczkę i Rogatka na mieszkanie. W efekcie luzem biega teraz 19 kotów :roll:
Obrazek

jopop

Post » Wto lip 05, 2011 22:14 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

jopop pisze:W efekcie luzem biega teraz 19 kotów :roll:

to masz wesoło :twisted:
...i pewnie głośno :roll: i będzie dużo do sprzątania :P
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro lip 06, 2011 8:55 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

poranek nadal w komplecie. synek wiosny obesrany kompletnie, córka niewiele mniej (ale na twardziej, więc sie lepiej futra trzymało). Cłownik niemrawy jak to on, K-ptaki też jakieś takie nieruchawe. Reszta w formie niezłej.
Obrazek

jopop

Post » Śro lip 06, 2011 9:00 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

:ok: :ok: :ok: :ok:
Moje kociaki też dzisiaj totalnie nie w sosie - pewnie pogoda....
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Śro lip 06, 2011 9:01 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

jopop pisze:poranek nadal w komplecie. synek wiosny obesrany kompletnie, córka niewiele mniej (ale na twardziej, więc sie lepiej futra trzymało). Cłownik niemrawy jak to on, K-ptaki też jakieś takie nieruchawe. Reszta w formie niezłej.

pomóc Ci w transporcie na wenflony?
z transporterami tym razem ekhm :P
ObrazekObrazek

@Freak

Od: Wto maja 31, 2011 18:41

Post » Śro lip 06, 2011 9:31 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Pewnie będę jechać dość późno, czyli dokładnie w korkach. Zaczekajmy trochę jak będzie wyglądać pogoda, bo nie wiem czy metro nie będzie sensowniejsze...fakt, że wówczas bez transporterów... :roll:
Obrazek

jopop

Post » Śro lip 06, 2011 9:47 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

jopop pisze:Pewnie będę jechać dość późno, czyli dokładnie w korkach. Zaczekajmy trochę jak będzie wyglądać pogoda, bo nie wiem czy metro nie będzie sensowniejsze...fakt, że wówczas bez transporterów... :roll:

oki, as You wish :P
po transportery mogę wpaść wcześniej jakby co, jeśli to pilne.
ObrazekObrazek

@Freak

Od: Wto maja 31, 2011 18:41

Post » Śro lip 06, 2011 11:18 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

ja tak jeszcze nieśmiało przypomnę, że pomoc finansowa nadal jest potrzebna - pp nas mocno trzasnęła po koncie... tzn. po wzroście długu raczej...
Obrazek

jopop

Post » Śro lip 06, 2011 12:12 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

jopop pisze:ja tak jeszcze nieśmiało przypomnę, że pomoc finansowa nadal jest potrzebna - pp nas mocno trzasnęła po koncie... tzn. po wzroście długu raczej...

Gdybyś wracała pojazdem,może wpadnij do mnie, to przekażę Ci kaskę z bazarków :D
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Śro lip 06, 2011 12:35 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

bedziemy z ledwo cieplymi gnojami, nie chce ich ciagac po miescie dluzej niz to niezbedne...

wszyscy odwiedzajacy nas zachwycaja sie rogatkiem, wyzliczka, modlinka, uterusem, mamuska... rezydenci tez sie wpychaja pod rece. czasem glask trafi sie małgosi, czy chorowitkom z lazienki. a tymczasem jest tu jeszcze kilkanascie kociakow potrzebujacych kontaktu z czlowiekiem.

wlasnie siedze z celnikiem na kolanach. trzeba nad nim troche popracowac, bo dziczy. w tej chwili pieknie mruczy, patyczek EDEL CAT czyni cuda :wink: ktoś ma ochotę pomiziać zagrzybionego kociaka by wiedzial ze ludzie nie sa tacy zli?
Obrazek

jopop

Post » Śro lip 06, 2011 12:38 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

A przyszło już do Ciebie powiadomienie z allegro?
Mogłabym wpaść, ruszyłybyśmy wystawianie cegiełek.

Tylko przebierać się będę na klatce schodowej chyba, żeby się nie sppować :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]