Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze::dance: Na razie stoi dobrze przy 146 PLN razem. Do czwartku sie napewno jeszcze troche zmieni.
Ja-Ba pisze:Fajnie że masz taki atrakcyjny bazarek, moje nie cieszą się powodzeniem![]()
Najważniejsze że nasz Fundusz zyska!
Ja-Ba pisze:Fajnie że masz taki atrakcyjny bazarek, moje nie cieszą się powodzeniem![]()
Najważniejsze że nasz Fundusz zyska!
SecretFire pisze:Witam Was na bazarku na pomoc dla dzialalnosci Jasdorka i Annna61. Obie znane i powazane na miau angazuja sie ale bez dodatkowych finansowych srodkow to jest nic. Bazarek odbedzie sie pod ochrona Gibutkowej, bo mi troche czasu nie starcza. A jej wlasnie dziekuje pieknie, ze mi pomoze to zorganizowac i wysylac fanty.
To sa wateczki potrzebujacych waszej pomocy futerek:
viewtopic.php?f=1&t=128251 - Od Jasdorka
viewtopic.php?f=1&t=117997&start=0 - Anna61
Sabinka pisze:Mamutku na smutki zażyj kieliszeczek wódki![]()
Pozdrawiam Cię i trzymam![]()
![]()
mamut pisze:Sabinka pisze:Mamutku na smutki zażyj kieliszeczek wódki![]()
![]()
Ja się nie smucę i jak na razie nie mam żadnego powodu do smutków.
A jeśli chodzi o wódeczkę, to ze mną jest problem, bo: nie piję, nie palę, nie p.... Teraz zostało mi tylko inne 3p - Przejście Przez Pasy
![]()
![]()
![]()
Całkiem zeszłam na psy... przepraszamna
![]()
![]()
![]()
y.
Ja-Ba pisze:(...)
O nowych 3p nie słyszałam.....![]()
ale czekam własnie na przyjazd mojej przyjaciółki i mam nadzieję zaliczyć dzisiaj 2p - pić piwko
Sabinka pisze:mamut pisze:Sabinka pisze:Mamutku na smutki zażyj kieliszeczek wódki![]()
![]()
Ja się nie smucę i jak na razie nie mam żadnego powodu do smutków.
A jeśli chodzi o wódeczkę, to ze mną jest problem, bo: nie piję, nie palę, nie p.... Teraz zostało mi tylko inne 3p - Przejście Przez Pasy
![]()
![]()
![]()
Całkiem zeszłam na psy... przepraszamna
![]()
![]()
![]()
y.
No to kochany Mamutku naprawdę z Tobą niedobrze![]()
![]()
mamut pisze:Ja-Ba pisze:(...)
O nowych 3p nie słyszałam.....![]()
ale czekam własnie na przyjazd mojej przyjaciółki i mam nadzieję zaliczyć dzisiaj 2p - pić piwko
Ja-Buś, no przecież cuś dla siebie musiałam wymyślić!
A hymn piwosza śpiewałyście?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 286 gości