Żarcia nie liczę,matematyka mnie przerasta(Royal,Applaws)..Za to mokre żrą tylko Winstona,innego nie

mamaja - jaki żwirek kupujesz?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:psiama pisze:AYO, wiesz, ja własnie pomyślałam wtedy o Tobie, że TO własnie musiałaś czuć. Licze, że w piątek zmarznięta dooopka przyprowadzi go do nas, a my go ciach w ganeczku
.
mmk, radzi sobie nad wyraz świetnie, obserwowałam go kilka dni z daleka. Nie znamy jego przeszłości, trafił do nas ponad półtorej roku temu z ulicy, z zapaleniem płuc, śrutami. W nocy widziałam przez okno jak się dogaduje z miejscowymi kotami-obwiesiami ...Człowiek wtedy uzmysławia sobie jak bardzo ten kot tęsknił do tego życia. Ale nie odpuszczę, będe polować póki starczy sił
Beciu, był z nami na wyjeździe. Koty z nami jeżdżą na weekend.
Należy oczywiście brać pod uwagę wariant, że wybierze wolność ale bardziej obstawiałabym powrót z gigantu po kilku nocach spędzonych pod gołym niebem![]()
Człowiek ma wtedy takie właśnie myśli - przede wszystkim martwi się i tęskni a z drugiej strony żałuje, że nie ma domu z ogrodem, żeby takiemu łachudrze było dobrze :roll:
Doti - nie fochaj, tutaj przecież też jesteśmy
dolabra pisze:nie marudzić!!!
cieszyć sie życiem!!
Becia w sobote albo w niedzielę czekam na Was!
AYO pisze:Młodzież [i nie tylko] zapraszam do obejrzenia albumu z myślą pzrewodnią "tak się bawi I liga"
![]()
http://www.facebook.com/#!/media/set/?s ... 1310498004
AYO pisze:8O
Nic nie wiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kebe i 69 gości