Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Przecież ten w typie brytka będzie szukał domu 5 minut, tylko zróbcie mu chociaż kilka ogłoszeń, a nie na miau.
Z samego fejsa dom się szybko znajdzie.
Więcej o charakterze + kontakt, zrobię wydarzenie na WKDT.
fiszka13 pisze:Śliczne to kociejstwo powyżej![]()
Dziewczyny, a to nie alergiczne to rozdrapywanie i ten strupek? Kotka mojej znajomej tak ma, rozdrapuje sobie do krwi, a potem robi się w tym miejscu strupek, aktualnie ma to na pyszczku. I leczą na alergię.
Neigh pisze: Pyśka ( Owca moja ) tak znalazła
ezzme pisze:niebiesko-biały kocurek dla mnie też wygląda egzotyczniedobrze, że już mam Dimkę
![]()
swoją drogą nie mogę się doczekać kiedy Fiodor trafi do Kotkins
Nie żałujęNeigh pisze: Matko to już pół roku:-)..........ale ten czas szybko płynie. Nie załujesz co nie?:-)
Neigh pisze:ezzme pisze:niebiesko-biały kocurek dla mnie też wygląda egzotyczniedobrze, że już mam Dimkę
![]()
swoją drogą nie mogę się doczekać kiedy Fiodor trafi do Kotkins
Jak ja napiszę, że ja też, to będzie grzecznie? wobec Fiodora. A tak poważnie, to mam lekki przesyt.......w chwili obecnej chciałabym, żeby wszystkie koty się rozjechały.........Mam chyba żałobę...
Akurat jak Fiodor wyjedzie, to ja też wyjezdzam, będą nerwy.........oj będą.......
Matko to już pół roku:-)..........ale ten czas szybko płynie. Nie załujesz co nie?:-)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 323 gości