WAW-Mikunia. Bardzo smutno.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 06, 2011 0:34 Re: WARSZAWA-Mikunia.. operacja ok, horror w klatce!!

Ręka przykryta kompresem, całość w torebce plastikowej i można z tym spać. Soda wyciąga wszystko bez nacinania i innych atrakcji.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Śro lip 06, 2011 0:35 Re: WARSZAWA-Mikunia.. operacja ok, horror w klatce!!

Ja nie mam żadnej ropy - jedynie dwie maleńkie dziurki w palcu, ślady po zdrowych ząbkach :evil: jest zakażenie wenętrzne i stan zapalny i mega ból.. soda i sólto dwa polecane mi sposoby.
Dzięki!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lip 06, 2011 8:34 Re: WARSZAWA-Mikunia.. operacja ok, horror w klatce!!

Marzeniu kciukuję cały czas za Was. Jak się czujesz??
Dryndnę do Ciebie później to pogadamy!
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro lip 06, 2011 8:53 Re: WARSZAWA-Mikunia.. operacja ok, horror w klatce!!

Na dniach wysyłam paczkę do Ciebie na bazarek, może uda się uzbierać trochę grosza na Mikunię i pozostałe Twoje kotki wg Twojego uznania. Trzymam mocne kciuki za zdrówko Twoje i kociaków. :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro lip 06, 2011 8:59 Re: WARSZAWA-Mikunia.. operacja ok, horror w klatce!!

Szalony Kot pisze:To "zakażenie wewnętrzne" to właśnie ropa, tam w środku.

Bedę pełna podziwu jak zaśniesz :/

Sz. Kocie - dzięki! zasnęłam na przeciwbolowym jakimś silnym, od lekarza na receptę.
Dzisiaj lepiej bo mniej boli więc juz jestem szczęśliwa, no i odszła sztywność w 3 palcu i prawie w drugim. Sztywny i spuchnięty mam tylko :D kciuk.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro lip 06, 2011 9:01 Re: WARSZAWA-Mikunia.. operacja ok, horror w klatce!!

Jus87 pisze:Marzeniu kciukuję cały czas za Was. Jak się czujesz??

Lepiej bo nie mam już tego fatalnego rwącego bólu i prawie w pełni sprawne dwa palce (kciuk nadal sztywny).
Potrzebuję od Ciebie suchego - ale z wiadomych względów spotkanie na mieście i pełna ostrożność, ok? :D

Marzenia11

Post » Śro lip 06, 2011 9:09 Re: WARSZAWA-Mikunia.. operacja ok, horror w klatce!!

alab108 pisze:Na dniach wysyłam paczkę do Ciebie na bazarek, może uda się uzbierać trochę grosza na Mikunię i pozostałe Twoje kotki wg Twojego uznania. Trzymam mocne kciuki za zdrówko Twoje i kociaków. :1luvu:

dzziękuję Ci bardzo za wszelką pomoc! Muszę uzbierać kaskę na operacxję MIki - wczoraj musiałam zapłacić czyli pożyczyć.. ponieważ chciałam (i wetka prowadząca niezależnie ode mnie też) badanie wycinka to koszt wzrósł do 495zł.. sama nie dam rady tym bardziej ze w obliczu pp na cito (z lekka powolne) szczepię swoje domowe stado..
Potrzeby:
-drugie szczepienie Kubusia - najlepiej w tym tygodniu, najpóxniej w przyszłym; kontrolne badanie qpki w kierunku lamblii i tłuszczu :mrgreen: (trzeba sprawdzić czy się unormowało po operacji i wypadku)
-badanie qpki MIki - żeby sprawdzić obecność lamblii
-szczepienie i qpa Dużej (nie szczepiona już 3 lata z kawałkiem :!: )
-szczepienie Notki (plus powinnam dalej diagnozować jej serce, ale echo u dr Niziołka odkładam na jesień :roll: , 250zł)
-dalsze leczenie Małej - kontynuacja sprzed 2 tygodni..polowanie na mocz trwa.. skubana wiedziała chyba że dzisiaj nie dam rady pójść do lecznicy i zrobiła sioo przy mnie - po raz pierwszy od 2 tygodni :!:
-leczenie i pobyt w szpitaliku Strachulca
-dług Kubusia 600zł

Mam dobry humor dzis więc chyba dlatego sobie to napisałam "czarno na białym". :D

Marzenia11

Post » Śro lip 06, 2011 9:26 Re: WARSZAWA-Mikunia.. operacja ok, horror w klatce!!

Marzenia11 pisze:
Jus87 pisze:Marzeniu kciukuję cały czas za Was. Jak się czujesz??

Lepiej bo nie mam już tego fatalnego rwącego bólu i prawie w pełni sprawne dwa palce (kciuk nadal sztywny).
Potrzebuję od Ciebie suchego - ale z wiadomych względów spotkanie na mieście i pełna ostrożność, ok? :D

Ok, ok ;) się wie ;) to napisz ile tam tego chcesz ;) Marzeniu masz gdzieś to rozliczenie między nami bo ja chyba zgubiłam albo w moim małym burdelu mi się zagubiło, a nie chciałabym Cię oszukać :) w każdym razie na spokojnie tak jak się umawiałyśmy po mału sobie tam spłacisz bez ciśnienia :)
Obrazek

Jus87

Post » Śro lip 06, 2011 9:34 Re: WARSZAWA-Mikunia.. operacja ok, horror w klatce!!

Mam specjalny notesik na moje zadłużenia.. :roll: wszystko napisane, z datami co i za ile.
Wezmę exigenta różowego 1kg i co masz jeszcze świeżo otwarte i nie jest to fit ani antyhariball :D ?

Marzenia11

Post » Śro lip 06, 2011 9:42 Re: WARSZAWA-Mikunia.. operacja ok, horror w klatce!!

Marzenia11 pisze:Mam specjalny notesik na moje zadłużenia.. :roll: wszystko napisane, z datami co i za ile.
Wezmę exigenta różowego 1kg i co masz jeszcze świeżo otwarte i nie jest to fit ani antyhariball :D ?

Light, Sterilised, Sensible, Hair&Skin, Indoor, Digestive Comfort ;) o takie!
Obrazek

Jus87

Post » Śro lip 06, 2011 9:44 Re: WARSZAWA-Mikunia.. operacja ok, horror w klatce!!

Dużo zdrówka :ok:

Dziś przyjdzie karma dla Smartinkowa i saszetki dla Twoich kociastych.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lip 06, 2011 9:50 Re: WARSZAWA-Mikunia.. operacja ok, horror w klatce!!

Erin pisze:Dużo zdrówka :ok:

Dziś przyjdzie karma dla Smartinkowa i saszetki dla Twoich kociastych.

a to pewnie od Ciebie kurier mi przysłał sms z będzie 13-16 - Erin - bardzo, bardzo dziękuję! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Śro lip 06, 2011 10:47 Re: WARSZAWA-Mikunia.. operacja ok, horror w klatce!!

A nie, zamówiłam do siebie (a w sumie faktycznie, mogłam do Ciebie).
Ale jakoś dostarczę w najbliższym czasie.
A przelew zrobię około 20-ego, dobrze?
Bo jeszcze kilka dni u weta i się zarżnę finansowo :?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lip 06, 2011 10:49 Re: WARSZAWA-Mikunia.. operacja ok, horror w klatce!!

Jus87 pisze:
Light, Sterilised, Sensible, Hair&Skin, Indoor, Digestive Comfort ;) o takie!

to ja może spróbuję z tym sensible - choć to tłuste strasznie, Duza będzie szczęśliwa :evil: :evil: :evil:

Marzenia11

[poprzednia][następna]