^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 05, 2011 18:56 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

mnie w ten weekned nie ma
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Wto lip 05, 2011 19:26 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

No to jest nas juz 4 osoby na 23.07 (sobota) - czekamy na resztę :lol:
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Wto lip 05, 2011 19:43 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Ja też Obrazek
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Wto lip 05, 2011 20:03 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Witam,

Przepraszam za OT ale moze ktos wie czyj to moze byc kot?? Znajoma znalazla go w swoim ogrodzie wczesnym rankiem:

[url]http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/63754/Znaleziono-kota/[/url

:kotek:

kasiar1234

Od: Sob lip 03, 2010 7:38

Post » Wto lip 05, 2011 20:06 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

A ja mam bardzo wazne pytanie... U Teosia pojawil sie problem, zaczal zalatwiac swoje twarde i miekkie potrzeby poza kuweta . Nie zawsze ,ale jednak. To juz trwa tydzien. Ponoc nie zmieniono zwirku, nic sie nie zmienilo w jego otoczeniu itd. Sikanie mogloby sygnalizowac o problemach z pecherzem/nerkami,ale kupy???? Dwa dni jeszcze poobserwuja , zdejma pokrywe z kuwety a potem jedziemy do weta. Bardzo sie zmartwilam bo przeciez jesli to nie przyczyna zdrtowotna to nie beda chcieli zatrzymac kota, ktory ich olewa i o... a. :(

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Wto lip 05, 2011 20:08 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

kasiar1234 pisze:Witam,

Przepraszam za OT ale moze ktos wie czyj to moze byc kot?? Znajoma znalazla go w swoim ogrodzie wczesnym rankiem:

Kot ma też wydarzenie na facebooku http://www.facebook.com/event.php?eid=176210629109556

On jest u Moniki?
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Wto lip 05, 2011 20:12 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

kya pisze:A ja mam bardzo wazne pytanie... U Teosia pojawil sie problem, zaczal zalatwiac swoje twarde i miekkie potrzeby poza kuweta . Nie zawsze ,ale jednak. To juz trwa tydzien. Ponoc nie zmieniono zwirku, nic sie nie zmienilo w jego otoczeniu itd. Sikanie mogloby sygnalizowac o problemach z pecherzem/nerkami,ale kupy???? Dwa dni jeszcze poobserwuja , zdejma pokrywe z kuwety a potem jedziemy do weta. Bardzo sie zmartwilam bo przeciez jesli to nie przyczyna zdrtowotna to nie beda chcieli zatrzymac kota, ktory ich olewa i o... a. :(

Kotu może nie pasować miejsce, to że kuweta jest kryta/odkryta, ma klapkę/ nie ma klapki, że ktoś przed nim tam był no i żwir.
Może w miejscu gdzie stoi kuweta kot nie czuje się bezpiecznie. Może powinna być druga kuweta? Włączyłabym też feliwaya, pomaga przy problemach kuwetowych.
A może zapchały mu się gruczoły w odbycie? czy saneczkuje, tzn jeździ dupką po podłodze? Robi kupę normalnie, czy po trochę? Hanibal tak miał, wet mu wyczyścił gruczoły i wszystko było ok.
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Wto lip 05, 2011 20:20 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

e-dita pisze:
kasiar1234 pisze:Witam,

Kot ma też wydarzenie na facebooku http://www.facebook.com/event.php?eid=176210629109556

On jest u Moniki?

Niestety nie wiem, robimy/szukamy wszedzie gdzie sie da. Kot jest strasznie zestresowany jakby sie zgubil ( oby nie zostal porzucony) :(

kasiar1234

Post » Wto lip 05, 2011 20:24 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Może ktoś jechał na wakacje i go zostawił :?
Sprawdźcie u weta czy jest zaczipowany.
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Wto lip 05, 2011 20:33 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

e-dita pisze:
kya pisze:A ja mam bardzo wazne pytanie... U Teosia pojawil sie problem, zaczal zalatwiac swoje twarde i miekkie potrzeby poza kuweta . Nie zawsze ,ale jednak. To juz trwa tydzien. Ponoc nie zmieniono zwirku, nic sie nie zmienilo w jego otoczeniu itd. Sikanie mogloby sygnalizowac o problemach z pecherzem/nerkami,ale kupy???? Dwa dni jeszcze poobserwuja , zdejma pokrywe z kuwety a potem jedziemy do weta. Bardzo sie zmartwilam bo przeciez jesli to nie przyczyna zdrtowotna to nie beda chcieli zatrzymac kota, ktory ich olewa i o... a. :(

Kotu może nie pasować miejsce, to że kuweta jest kryta/odkryta, ma klapkę/ nie ma klapki, że ktoś przed nim tam był no i żwir.
Może w miejscu gdzie stoi kuweta kot nie czuje się bezpiecznie. Może powinna być druga kuweta? Włączyłabym też feliwaya, pomaga przy problemach kuwetowych.
A może zapchały mu się gruczoły w odbycie? czy saneczkuje, tzn jeździ dupką po podłodze? Robi kupę normalnie, czy po trochę? Hanibal tak miał, wet mu wyczyścił gruczoły i wszystko było ok.

Do tej pory normalnie chodzil do kuwety dopiero zaczelo sie mniej wiecej od tygodnia. Podpytam jeszcze o wyglad kup. Edyta, ale przy zatkanych gruczolach okolodupnych sikalby po tapczanach?

kya

Post » Wto lip 05, 2011 21:00 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

U Hanibala wyszło wszystko razem: posikiwanie i problem z kupą. Bardzo źle tez reagował na zmianę ustawienia mebli.

Ale może jeszcze coś się w domu u Teosia zmieniło, doszedł nowy zapach, którego kot nie lubi, meble?
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Wto lip 05, 2011 21:08 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

e-dita pisze:Może ktoś jechał na wakacje i go zostawił :?

Sprawdzlismy,niestety nie jest :(
Na pierwszy "rzut" oka wyglada jak Hanius ,dlatego tu pytamy.

Jeszcze raz przepraszamy za OT.

kasiar1234

Post » Wto lip 05, 2011 21:08 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

No wlasnie nie, zadnych zmian, zadnych nowych ludzi,zadnych stresow. Wrecz odwrotnie bo Teodor w koncu poczul sie jak w domu, mizial,przychodzil na tapczan sie poprzytulac a tu z nienacka takie problemy.

kya

Post » Wto lip 05, 2011 21:14 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

kasiar1234 pisze:

Kasiar, nie przepraszaj 8) , kot jest szczeciński, trzeba o nim pisać gdzie się da. Kastrowany?
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Wto lip 05, 2011 21:23 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

e-dita pisze:
kasiar1234 pisze:

Kasiar, nie przepraszaj 8) , kot jest szczeciński, trzeba o nim pisać gdzie się da. Kastrowany?

Tak , wyglada ze jest kastrowany.

Pozdrawiamy

kasiar1234

[poprzednia][następna]