Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2011 12:25 Re: Kreseczka pożarta przez psy/Inowrocław - potrzebne DT/DS

ametyst55 pisze:To zmień tytuł, że szukasz transportu :ok:

elinka i zaszczep mała! Masz jeszcze chwilke czasu na to.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lip 04, 2011 12:29 Re: Kreseczka pożarta przez psy/Inowrocław - potrzebne DT/DS

ASK@ pisze:(...) Ja osobiscie nie widze problemu. Tylko transport.
Ale to moje zdanie.
Jak miałam watpliwosci co do ew DT to sama wiozłam na tymczas.Z wpisów wynika również,że czas pili i nie zostało go dużo. A czasem na transport czeka sie długo.

(...)

ASK, jeżeli mogłabyś pomóc w szukaniu transportu to byłoby świetnie. Wczoraj na Dogo znalazłam jeden planowany na 11 lipca, już tam napisałam, ale jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi.

http://www.dogomania.pl/threads/209705- ... st17186252

elinka

Od: Nie lip 04, 2010 21:41

Post » Pon lip 04, 2011 12:32 Re: Kreseczka pożarta przez psy/Inowrocław - potrzebne DT/DS

ASK@ pisze:

dzisiaj idę z małą do weta :kotek:

elinka

Post » Pon lip 04, 2011 12:46 Re: Kreseczka pożarta przez psy/Inowrocław - potrzebne DT/DS

elinka pisze:
ASK@ pisze:

dzisiaj idę z małą do weta :kotek:

wątek transportwoy.W pierwszym poscie sa oaoby co czasem jeżdża w róznych kierunkach. Przejrzyj i wpis zapotrzebowanie. Z podaniem watku o jakiego kota chodzi.I najlepiej z namiarami telefonicznymi.Nie zawsze człek w necie siedzi a transport jest "na już".
Obrazek

ASK@

Post » Pon lip 04, 2011 12:59 Re: Kreseczka jedzie do DT/szukamy transportu Inowrocław - W-wa

ASK@ pisze:(...) wątek transportwoy.W pierwszym poscie sa oaoby co czasem jeżdża w róznych kierunkach. Przejrzyj i wpis zapotrzebowanie. Z podaniem watku o jakiego kota chodzi.I najlepiej z namiarami telefonicznymi.Nie zawsze człek w necie siedzi a transport jest "na już".

Już tam byłam i przejrzałam wszystko, ale niestety, nie ma nic przez Inowrocław do W-wy :(

elinka

Post » Pon lip 04, 2011 13:53 Re: Kreseczka jedzie do DT/szukamy transportu Inowrocław - W-wa

elinka pisze:
ASK@ pisze:(...) wątek transportwoy.W pierwszym poscie sa oaoby co czasem jeżdża w róznych kierunkach. Przejrzyj i wpis zapotrzebowanie. Z podaniem watku o jakiego kota chodzi.I najlepiej z namiarami telefonicznymi.Nie zawsze człek w necie siedzi a transport jest "na już".

Już tam byłam i przejrzałam wszystko, ale niestety, nie ma nic przez Inowrocław do W-wy :(

A wpisałaś się?
Obrazek

ASK@

Post » Pon lip 04, 2011 14:02 Re: Kreseczka jedzie do DT/szukamy transportu Inowrocław - W-wa

wieczorem się wpiszę, przejrzę też transportowy na świnkach i szczurach, ale teraz idę już do weta :wink:

elinka

Post » Wto lip 05, 2011 8:49 Re: Kreseczka jedzie do DT/szukamy transportu Inowrocław - W-wa

Jak mała? Była u weta?

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

Post » Wto lip 05, 2011 8:50 Re: Kreseczka jedzie do DT/szukamy transportu Inowrocław - W-wa

kalla pisze:Jak mała? Była u weta?

:?: :?:
wpisałaś sie na wątek transportowy? Czas goni ?!
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 05, 2011 11:16 Re: Kreseczka jedzie do DT/szukamy transportu Inowrocław - W-wa

:!: :?:
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 05, 2011 12:26 Re: Kreseczka jedzie do DT/szukamy transportu Inowrocław - W-wa

Kreseczka już odrobaczona, jeżeli w koopce nie będzie robali to za tydzień szczepienie. Na transportowym napisane: viewtopic.php?p=7673787#p7673787

napisałam też o transport na Alloszczur i bezpośrednio do Kabu (jeździ raz w miesiącu na trasie Poznań-Wwa): http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?p=599526#599526

i zgłosiłam do pośrednictwa adopcyjnego w Kociej Dolinie http://www.kociadolina.pl/posrednictwo-adopcyjne.html

elinka

Post » Czw lip 07, 2011 19:02 Re: Pożarta przez psy/szukamy transportu Inowrocław - Wwa

Cicho tu jakby makiem zasiał. Chyba zmienię tytuł... Zrobiłam Kreseczce ogłoszenie na Tablicy.pl, wydrukowałam plakat, jutro porozwieszam plakaty w mieście. Może uda się Kreseczce znaleźć DS zanim pojedzie do Kalla? :cat3:

http://tablica.pl/oferta/kotek-szylkret-IDbyG7.html

elinka

Post » Czw lip 07, 2011 19:58 Re: nie została pożarta przez psy/szukamy transp. Inowrocław-Wwa

kreseczka ma już na Tablicy 156 wejść! :dance2:

elinka

Post » Czw lip 07, 2011 20:58 Re: nie została pożarta przez psy/szukamy transp. Inowrocław-Wwa

elinka pisze:kreseczka ma już na Tablicy 156 wejść! :dance2:

:ok:
na gumtree zrób też.
jak wejdziesz w goopgle i wrzucisz hasło; koty do adopcji-ogłoszenia to wyskoczy ci multum stron. Gdzieś jest wątek o pisaniu ogłoszeń.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lip 08, 2011 1:57 Re: nie została pożarta przez psy/szukamy transp. Inowrocław-Wwa

Na Gumtree Kreseczce zrobiłam ogłoszenie już na samym początku , o czym pisałam na poprzedniej stronie :), a pośrednictwo adopcyjne Kociej Doliny, do którego link podałam trzy posty wyżej umieści Kreseczki ogłoszenia na stronach:

http://www.kociadolina.pl (tylko oferty kotów)
adin.pl
adopcje.miau.pl (tylko oferty kotów)
adopcje.org
alegratka.pl (limit 50 ogłoszeń)
animalia.pl
cafeanimal.pl
eoferty.com.pl
e-rzaki.pl
e-zwierzak.pl
koty.pl
koty-ogloszenia.pl
kupiepsa.pl
morusek.pl
nasipupile.pl
ojej.pl
petworld.pl
przygarnijzwierzaka.pl
stetinum.pl
tablica.pl

i na portalach społecznościowych:

facebook.com
forum miau.PL
grono.net
myspace.com
nk.pl
photoblog
unitedcats.com

Oczywiście, stron do ogłoszeń w necie można znaleźć dużo więcej (dzięki za namiary :wink:), na forum są także bazarki ogłoszeniowe. Nie mogę jednak cały czas siedzieć tylko przy kompie, bo mam jeszcze inne obowiązki. Jutro wybieram się do miasta rozlepiać o Kreseczce plakaty. Szkoda, że nikt nie chce nam, tj. mi i Kreseczce pomóc z tymi ogłoszeniami. Fajnie by było, gdyby Kreseczka, zanim pojedzie do Kalla, zdążyła znaleźć swój dom. :roll:

elinka

[poprzednia][następna]