SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Wizyta nieaktualna :(. Domek nawalił

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 05, 2011 9:19 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

Nie bardzo wiem o co chodzi bo nie mogę się z panią Magdą skontaktować :? Jak dzwonię po paru sygnałach połączenie jest rozłączane :? jeśli pani nie chciała czekać na Kropka albo znalazła innego kota to chyba powinna powiedzieć to jasno a nie stosować jakieś gierki;no ale mam nadzieję,że się mylę i po prostu to są kłopoty z łącznością choć wątpię w to...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto lip 05, 2011 9:21 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

:cry: Dałabym sobie spokój.Nie , to nie.Jej strata, miałaby fajnego, forumowego kota.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto lip 05, 2011 9:23 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

O jej, widzę, że nic się nam się nie udaje :(
Smutno :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto lip 05, 2011 9:25 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

ja od początku miałam wątpliwości :? ja mówię o wizycie przed adopcyjnej,po adopcyjnej,zabezpieczeniach okien,balkonów a pani mnie pyta czy kot może przyjechać teraz,zaraz w środę-czwartek??? Dom,który nie słucha co do niego mówię nie podoba mi się zbytnio ...

J.D.

Post » Wto lip 05, 2011 9:37 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

Mnie też nie.W Stalowej Woli już znajduje się dobre domki, balkony są osiatkowywane, koty jedzą dobrą karmę..itd.Gorzyce to jednak wieś, mimo wszystko.Nie wiem nawet, czy tam jest jakiś wet.Nie ma czego żałować w świetle powyższych postów.

ewar

Post » Wto lip 05, 2011 9:40 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

To do d.... . Ale ludzie tak czasem reagują , że trudno im powiedzieć wprost coś, tylko wola wyłączać telefon.
Moze i dobrze, że trwało, bo domek może nie taki jak trzeba :roll: .Niemniej , popróbuj jeszcze z tym telefonem, a jak tak dla świętego spokoju i pewności napisze do pani M. maila, bo w końcu zaczęłam sprawę. Jak nie odpowie w ciągu doby, albo odpowie, że się rozmyśliła - sprawa będzie jasna.

Wieś wsią, ale pani pisała, że mieszka w bloku... A 7 km to jak w dużym mieście z dzielnicy do dzielnicy. Chyba domek nie jest dobry dla kotów po prostu.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto lip 05, 2011 9:57 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

No pewnie,że spróbuję jeszcze dzwonić-choćby dla samej możliwości zapytania pani ile ma lat :twisted:

J.D.

Post » Wto lip 05, 2011 10:00 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

J.D. pisze:No pewnie,że spróbuję jeszcze dzwonić-choćby dla samej możliwości zapytania pani ile ma lat :twisted:

a odpuść sobie. Po cholerkę nabijac rachunek.
Jak nie ten dom, to trudno. Nalezy szukać dalej.
Wczoraj też miałam fajny telefon :mrgreen: . Dziś miała być wizyta przed adopcyjna.I cisza. Czyli normalka.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto lip 05, 2011 10:04 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

To jest wieś, tam jest tylko kilka bloków, a 7 km to u nas jest bardzo daleko.Inne proporcje, naprawdę.

ewar

Post » Wto lip 05, 2011 10:06 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

ASK@ pisze:
J.D. pisze:No pewnie,że spróbuję jeszcze dzwonić-choćby dla samej możliwości zapytania pani ile ma lat :twisted:

a odpuść sobie. Po cholerkę nabijac rachunek.
Jak nie ten dom, to trudno. Nalezy szukać dalej.
Wczoraj też miałam fajny telefon :mrgreen: . Dziś miała być wizyta przed adopcyjna.I cisza. Czyli normalka.

nie ma obawy-gdyby miała dobrac to juz by to zrobiła i powiedziała wprost co i jak;ale te ludzie to jednak jakieś durnowate czy oni myślą,że my głowy urywamy jak ktoś zrezygnuje czy jak???? Rozmyśliłam się,znalazłam innego,nie chcę siatek,kot ma wychodzić itd..... tak trudno to powiedzieć? każdy ma do tego prawo-to wolny kraj! a oni wyłączają telefony,udają,że ich nie ma w domu i że to nie oni zawracali nam "kontrafałdę" :twisted:
a pani pewnie chciała właśnie wychodzącego kota-coś tak mi się wydaje....

J.D.

Post » Wto lip 05, 2011 10:19 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

Taki śmieszny/przykry przykład.
Miałam kiedyś parkę do adopcji Jsia i Daszka. Jaś chorował więc adopcja została wstrzymana.Jednak państwo bardzo nalegali na przyjechanie,zobaczenie,poznanie. Telefon ciągle dzwonił,że już są na przystanku.Potem,że podjechał autobus,wsiedli i jadą. Kilka przystanków od Otwocka (Falenica) zadzwonili,żebym się naszykowała bo zaraz bedą.Wiedzieli,że mam psa więc zadzwonili bym nie wychodziła. To było...2 lata temu. :mrgreen:

Od nas oczekuje się empatii, zrozumienia, kultury, uległości ...A z drugiej strony tzw petent. Pełen wymagań, pretensji, ostrych słów ...Bez podstawowych zachowań. Oczywiście nie wszyscy.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 05, 2011 10:33 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

:ryk:
A nie zgłosiłaś zaginięcia na Policję?
Dwa lata?
Toż ten autobus chyba na Marsa poleciał? :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto lip 05, 2011 10:36 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

meksykanka pisze::ryk:
A nie zgłosiłaś zaginięcia na Policję?
Dwa lata?
Toż ten autobus chyba na Marsa poleciał? :ryk:

kosmici jak nic go porwali :ryk:

J.D.

Post » Wto lip 05, 2011 10:41 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

Ja mam taką zasadę, że nie oddzwaniam, kiedy ktoś mówi, że sam zadzwoni.Czekam, ale sama nie dzwonię.Nie, to nie, unikam przykrych rozmów i już.

ewar

Post » Wto lip 05, 2011 11:02 Re: SANDOMIERZ I OKOLICE!!! Potrzebny chętny do wizyty przedad.!

ewar pisze:Ja mam taką zasadę, że nie oddzwaniam, kiedy ktoś mówi, że sam zadzwoni.Czekam, ale sama nie dzwonię.Nie, to nie, unikam przykrych rozmów i już.

Też mam taką zasadę. Nie odzwaniam, nie piszę jeśli była mowa,że ktoś sie odezwie i umówi.
Trudno, to nie ten dom.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]