) na operację Kulki.Kto jeszcze wspomoże aby była cała kwota ?
Kuleczko - trzymaj się maleńka

Moderator: Estraven
) na operację Kulki.

MalgosiaZ pisze:Kasiu - wieczorem prześlę Ci 30pln (moje kotki) na operację Kulki.
Kto jeszcze wspomoże aby była cała kwota ?
Kuleczko - trzymaj się maleńka![]()
![]()
bo niepokoi mnie jego oczko
Filemonek już jest po kastracji,Bonifacek będzie "po" ok. środy lub piątku ( wszystko siłami "mojego detowego weta")
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" gaota pisze:Mam dwie piękne akwarele, postaram się wystawić z nich bazarek na Paluszki dziś lub jutro
jamkasica pisze:gaota pisze:Mam dwie piękne akwarele, postaram się wystawić z nich bazarek na Paluszki dziś lub jutro
dzięki!!!![]()
Za Filemona kciuki i dopytaj proszę o te szkodzliwe w takim stanie leki
![]()
(powiększ zdjęcie Wojtka- czy te oczy nie wyglądają podobnie?)
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:czy Wojtusia nie da się wykraść na konsultację-skoro to oba oczka to chyba trzeba to zrobić za wszelką cenę..
magaaaa pisze:Jezu, zajrzałam na kwarantannę, a tam tyle staruchów...
Biedaki.
Szylkreta cudna też leciwa...
Dlaczego ludzie nie pilnują kotów???
gaota pisze:Dlaczego nie chipują, skoro jest teraz akcja chipowania za darmo...
magaaaa pisze:Jezu, zajrzałam na kwarantannę, a tam tyle staruchów...
Biedaki.
Szylkreta cudna też leciwa...
Dlaczego ludzie nie pilnują kotów???
jamkasica pisze:smarti pisze:czy Wojtusia nie da się wykraść na konsultację-skoro to oba oczka to chyba trzeba to zrobić za wszelką cenę..
być może można, ale jak później pilnować zaleceń?nierealne
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
I obiecuję, że od razu idę i przeklejam to do przodu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bennieclula, Blue i 78 gości