BarbAnn pisze:może kup Miłce karmę RC calma?Gabie ta karma pomogła,
Spróbuję wszystkiego. Bardzo dziękuję za rady

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BarbAnn pisze:może kup Miłce karmę RC calma?Gabie ta karma pomogła,
amyszka pisze:Krople stosowałam dla dwójki -Gucia i Karmelka ok 3 miesiący![]()
Można poczytać o tym tutaj http://kotyszki.blox.pl/tagi_b/54146/te ... Bacha.html![]()
amyszka pisze:Wydaje się że pomogły i czasem myślę że znowu by się przydały,bo te moje duże też uciekają przed Gutkiem zamiast z liścia dać
amyszka pisze:Czasem ingeruję spryskiwaczem
Chat pisze:Jak sie wkurze to ingeruje spryskiwaczem
AgaPap pisze:A Frycuś na pewno bedzie zadowolony jak mu zwiększysz rację żywieniowe o dodatkowe chrupaczki
JoasiaS pisze:AgaPap pisze:A Frycuś na pewno bedzie zadowolony jak mu zwiększysz rację żywieniowe o dodatkowe chrupaczki
Według BarbAnn to Milka powinna jeść tę karmę. Agresor Fryc też?
BarbAnn pisze:JoasiaS pisze:AgaPap pisze:A Frycuś na pewno bedzie zadowolony jak mu zwiększysz rację żywieniowe o dodatkowe chrupaczki
Miłka jak najbardziej
ale Frycowi nie zaszkodzi
BarbAnn pisze:JoasiaS pisze:AgaPap pisze:A Frycuś na pewno bedzie zadowolony jak mu zwiększysz rację żywieniowe o dodatkowe chrupaczki
Miłka jak najbardziej
ale Frycowi nie zaszkodzi
MarciaMuuu pisze:Na pocieszenie napiszę, że Kotyk jest już z nami 9 miesięcy i sytuacja p-o-w-o-l-i się uspokaja.
MarciaMuuu pisze:A to wyjście Frycka na dwór to aby na pewno kara? Bo jeżeli on tam biegnie, to mi się wydaje, że czuje się nagrodzony z pogonienie Milki.
JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:Na pocieszenie napiszę, że Kotyk jest już z nami 9 miesięcy i sytuacja p-o-w-o-l-i się uspokaja.
Ładne mi POCIESZENIE
MarciaMuuu pisze:A to wyjście Frycka na dwór to aby na pewno kara? Bo jeżeli on tam biegnie, to mi się wydaje, że czuje się nagrodzony z pogonienie Milki.
Nie, ja tak tego nie odbieram. Biegnie, ale taki wyraźnie spłoszony. Wygląda to tak, jakby doskonale wiedział, że jestem na niego zła i wolał zniknąć mi z oczu na jakiś czas, cwaniak jeden![]()
Wczoraj po południu pogonił Milkę przed domem, ale widząca to Kropka zareagowała błyskawicznie - dopadła go i najnormalniej w świecie spuściła mu manto :ok: . Nie ukrywam, miałam małą satysfakcję, widząc jak ucieka w popłochu przed wściekłą Kropą![]()
No ale tak przecież nie może być. Napisałam dziś do Rysi w sprawie tych kropli Bacha. Zobaczymy co mi odpisze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 63 gości