OTW4-Żuczku,Żuczku ...:( Nowe foty od 96

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2011 13:31 Re: OTW4-Goście, goście!

obserwuj. Igunia ma takie od pewnego czasu i to mnie tez marwti.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lip 04, 2011 13:57 Re: OTW4-Goście, goście!

Fiodor, Fufu, Gufi, hycek, Mysza, Leszek, Kalinka, Migotka....
Maluszków nalot w chałupie
w nadawaniu imion się gubię...
oby wszystkie znalazły domki
i pożerały zarełko jak gabki,
wesołe były, dokazywały
kochajace miejsce na swiecie miały... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pon lip 04, 2011 14:10 Re: OTW4-Goście, goście!

zuzzik jak zwykle :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon lip 04, 2011 21:14 Re: OTW4-Goście, goście!

I jak towarzystwo po wizycie u weta?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon lip 04, 2011 21:28 Re: OTW4-Goście, goście!

horacy 7 pisze:I jak towarzystwo po wizycie u weta?

Mała Igunia ma linco :cry: . Wyraźnie źle się czuje. Ignaś do obserwacji.Mierzyliśmy mu w domu temp raz jeszcze bo taki był spokojny.Ale jest ok. Zobaczymy jak dalej.
Panna ma charakter :mrgreen: .Już po całej sprawie tak warczała w kontenerku,że cały chodził. Nawet zawiaskom się dostało :mrgreen:
Maluszki zaszczepione. Wet potwierdził ich wiek.Mają książeczki zdrowia.Odczekamy należny czas i ruszymy z adopcjami.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 05, 2011 7:01 Re: OTW4-Goście, goście!

co to jest linco? Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto lip 05, 2011 7:54 Re: OTW4-Goście, goście!

Patmol pisze:co to jest linco? Obrazek

Antybiotyk w iniekcji.

Małą wczoraj schowała się i miała za nic nasze podlizywania. Dziś jednak stawiła się na miche i nawet podjadła troszkę. Smarowałam jej uszka i wpuszczałam krople to warczała na mnie :mrgreen: . Ma charakterek dziewunia. Oj, dziś zastrzyk.Już mnie niedobrze się robi.Ale TŻ będzie kuł. :evil:
Ignaś ok. odpukać. I oby tak zostało.Też zjawił sie na śniadaniu.
Igiełki o dziwo lubią scanomune.
Nastka ma oczyska normalne ale nosek jeszcze obtarty. Ucieka na widok buteleczek w moich łapakach z wdziękiem nie wyrośniętej słoniczki. Na kropelki do oczek i do noska reaguje takim mocnym ślinieniem,że należy jej serwetę podłożyć. A jak buntuje się.Dobrze,że nie wiem co pyszczy.

Berbeciom dziś zmieniamy piach na piach :mrgreen: Tzn drewno na betonit. Jakoś im nie idzie przystosowanie do luksusu. Znalazły sobie pudełko i taytoyke zrobiły. 8O No, pudła nie znalazły. :mrgreen: Sama przyniosłam by miały gdzie/w czym się bawić.TŻ posklejał, dziurkę wyciął...Jak nic toaletka na cacy :mrgreen: Dobrze zniosły szczepienie. Na widok człowieka pedzą mrucząc i dopominając się uwagi.Mają apetyt.

Bura była :lol: Ślepaczka nie było. I sekutnika łązęgę. On na antybiotyku jest i już sie martwię. Ranek zastał mnie klęczącą przed samochodami i kiciającą w przestrzeń. Ludzie chodzą jednak tak rano :mrgreen: Nie jedna osoba zdziwko na twarzy miała.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 05, 2011 14:48 Re: OTW4-Goście, goście!

Asiu jeszcze jakiś facet pomyśli ,ze go o ręke prosisz rano na kolanach miedzy samochodami. :lol: Zastrzyki są be mój rezdent któremu pół roku temu zrobilam 15 zastrzyków do tej pory krzywo na mnie patrzy i omija z daleka. :evil:

horacy 7

Post » Wto lip 05, 2011 17:57 Re: OTW4-Goście, goście!

horacy 7 pisze:Asiu jeszcze jakiś facet pomyśli ,ze go o ręke prosisz rano na kolanach miedzy samochodami. :lol: Zastrzyki są be mój rezdent któremu pół roku temu zrobilam 15 zastrzyków do tej pory krzywo na mnie patrzy i omija z daleka. :evil:

już mnie raz żulik co to z pieskiem rano chodzi pytał czy pomocy nie potrzebuję :mrgreen:
Igunia dziś gorzej.Ale zjadła. Strasznie na mnie powarczała przy zastrzyku i zakrapianiu oczysk.Brzydkie te oczy,szczególnie prawe.Podpuchnięte, łazawiace i mocno czerwone.
Potem położyłam się obok niej a ona wtulona w ramie zasnęła.Dzień kota, normalnie. Ale to nie jest dobry znak. :cry:

Patmol, Igunia od początku miała te oczy jakby załzawione. Takie aktorskie. Byłam z nią u weta ,oglądał, osłuchał i nic. Brała srebro na wzmocnienie, potem scanomune a i tak choroba rozwinęła się. Uważaj na swoją kocinkę.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 05, 2011 20:24 Re: OTW4-Goście, goście!

Asiu mam prośbę pisałas gdzieś o ankiecie p/adopcyjnej czy mogłabyś przesłac mi wzór takiej ankiety. :P

horacy 7

Post » Wto lip 05, 2011 20:55 Re: OTW4-Goście, goście!

horacy 7 pisze:Asiu mam prośbę pisałas gdzieś o ankiecie p/adopcyjnej czy mogłabyś przesłac mi wzór takiej ankiety. :P

podeślij maila to prześle.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 05, 2011 21:51 Re: OTW4-Goście, goście!

zaraz wyślę dziękuję
Ostatnio edytowano Wto lip 05, 2011 21:52 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz

horacy 7

Post » Wto lip 05, 2011 21:52 Re: OTW4-Goście, goście!

Jestem po zakrapianiu oczek Iguni. Spocona i zła,że musiałam siłowo załatwić.Ledwo dzieciaka przytrzymałam. Biedna drobnica. Ona taka krucha.

Milczę, ale od dnia przyjazdu maluszki lekko pokichują.Może to kropelki podrażniają.Moze czyszczenie kątów?Bo wejdą wszędzie.
Teraz siedzą w kuwecie w dwójkę i grzebią sobie.Zmiana żwirku załatwiła sprawę.

Basiu jutro rano wyślę.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lip 06, 2011 7:15 Re: OTW4-Goście, goście!

Jestem padnięta.Wstaje rano i ledwo się wyrabiam z obsługą.
Igunia jakby oczko lepsze.Ale dziś nas nie ma w domu więc problem z zakrapianiem będzie.Wiem,ze chore oczko bardzo boli a krople jeszcze podrażniają.Nie dziwię się jej warkom i szamotaninom. Biedna kocia. ma apetyt ale na...rossmanowskei saszetki. Noszę w torbie dla spotkanych dzikunków. Nie chciała nic jeść wiec jej dałam. W miseczke wlazła.
Nastka tez lepiej. Powolutku katarek mija, goja sie podrażnienia noska.

Dzieciaki chyab ok. Pchaja sie na kolana,wdrapuja na plecy...Po zmianie żwirku nie ma problemu z kuwetką. Pchaja sie na pokoje ,bo zaczynaja sie interesować otozceniem.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lip 06, 2011 8:27 Re: OTW4-Goście, goście!

Obrazek
właśnie obserwuje małą uważnie, bo za jakieś 10 dni wyjeżdżam i mnie nie będzie :?
wczoraj wieczorem i dzisiaj oczy OK i cały kot OK; przestawiłam klatkę w inne miejsce i może dlatego ona w tej klatce jakoś inaczej na początku wyglądała
ASK -robisz maluchom testy?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]