Tymczasy u horacy7. Długowłosy Lord na wydaniu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 03, 2011 14:02 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Wyprawa udana bo pogoda w miarę była,ocena uzyskana -doskonała ,ale medalu niestety nie zdobyłyśmy.Obejrzałam sobie buldogi angielskie mogłam wygłaskać itp.Sędzina w naszej rasie porażka ,ale coż bywa i tak.Kociarnia przybiegła na przywitanie jakby nas rok nie było i teraz odpoczywamy.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie lip 03, 2011 18:38 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

A tak przy niedzieli mamy fotki :)

Obrazek

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie lip 03, 2011 20:49 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Wszyscy spaliśmy ,jedna fotka była jak całe stado spało na mnie ale wstydziłam sie przesłać do wstawienia,taka sobie wstydliwa jestem. :lol:

horacy 7

Post » Pon lip 04, 2011 6:29 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Piękne spanie....
U nas niestety tradycyjnie Grubasińska bije koty... Nie ma na nią sposobu :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon lip 04, 2011 8:44 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

U mnie dzisiaj też gonitwy ,wrzaski lecz dużo piór nie leci .Tajfun jest strasznie zadziorny skacze na duże koty a te się bronią.Obcięłam mu pazurki by tak strasznie nie drapał,lecz tak wrzeszczał,ze bałam się czy sąsiedzi nie przybiegną sprawdzić czy go nie morduję. :P

horacy 7

Post » Pon lip 04, 2011 15:41 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Są nowe kocięta w schronisku razem z mamą. :cry:

horacy 7

Post » Pon lip 04, 2011 16:04 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Chryste Panie!!!!
Rozumiem, że nikt nadal nie szczepi, nie bada ani nie leczy kotów?
RATUNKU!!!!
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon lip 04, 2011 19:08 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

meksykanka pisze:Chryste Panie!!!!
Rozumiem, że nikt nadal nie szczepi, nie bada ani nie leczy kotów?
RATUNKU!!!!

Przyznam szczerze ,że nie wiem ,sama pytałam Wat na wątku Szczycieńskim może ona coś wie o szczepieniach.Ja rozmawiałam ze schroniskiem w sprawie psa i przy okazji spytałam o kocięta. :cry:

horacy 7

Post » Pon lip 04, 2011 19:22 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Kurczę - co robić? - potrzebne natychmiastowe działanie i precyzyjne informacje - a tak to tylko smutne, porażające informacje :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon lip 04, 2011 22:37 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

meksykanka pisze:Kurczę - co robić? - potrzebne natychmiastowe działanie i precyzyjne informacje - a tak to tylko smutne, porażające informacje :(

a moze weźmiesz je do siebie na dt? nie znajdzie się jakiś pokój? masz duzy dom..

U mnie na 36m jest 6 kotów i już niestety nie wcisnę kolejnego , tym bardziej, ze mam mojego wolnozyjącego Strachulca w szpitalu od dziś i nie wiem czy nie wyląduje u mnie. I dzieciaki Rudej łapy i Senioreczki, które tez być moze wezmę do siebie.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lip 04, 2011 22:49 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Mam rozumieć, że całkowicie odwołujemy w moim przypadku zagrożenie kotów względem PP i aczkolwiek w stosunku do transportu kotów powinnam cytuję wypowiedź Marzeni w stosunku do mnie pochodzącą z wątku Brysia "I ze względu na Twoich rezydentów myslę, że warto, abys się zastanowiła nad transportowaniem kociaków - teraz, latem, jest wysyp pp" ale mogę bez żadnego problemu wziąć na DT koty ze schroniska, w którym niestety ta choroba jest potwierdzona....

Przykro mi to czytać.
Rozumiem oczywiście, że uwaga ta jest przemyślana i ma służyć dobru wszystkich kociastych...
Ja po prostu jestem durnowata i jak zwykle nie zrozumiałam :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon lip 04, 2011 22:50 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

A u ktorego kociaka którego miałaś u siebie stwierdzono pp?

edit: no chyba że chodzi Ci o to, ze w schronie w Szczytnie była pp - ale to dziwne w takim razie jest Twoje oczekiwanie że ktoś się zdecyduje być dt skoro Ty nie chcesz właśnie z powodu pp.

Choc akurat ja mam taki dt ale niestety nie zdecydował się na kociaki ze Szczytna..

edit 2: jeśli cytujesz moją wypowiedź to ją cytuj do końca - pisałam o zaszczepieniu Twoich kotów i kwarantannie 2 tyg, a nie o całkowitej rezygnacji z pomocy.

I tak, robię to wszystko dla dobra kotów, i w dodatku własnie tych ze Szczytna.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon lip 04, 2011 22:55 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

a co z piwnicą u horacy7? horacy7 i tak miała kontakt z pp więc nie ma znaczenia jej dalszy kontakt ze schronem..

Marzenia11

Post » Pon lip 04, 2011 23:06 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Kontakt ze schronem ma znaczenie i to ogromne ,ale tłumaczyć tego chyba nie muszę.To ,ze raz człowiek nie zaraził się wirusem nie świadczy o tym ,ze następnym razem nie może go złapać.Ten wątek jest moich tymczasów i tu im poświęćmy uwagę , o kotach ze schroniska piszmy na ich wątku.Z pp miałam często kontakt ale nie chcę tu o tym pisac bo wiem ,ze nie warto.

horacy 7

Post » Pon lip 04, 2011 23:08 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Niestety, w obecnej sytacji DT powinien być bezkoci :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]