Witam, Poszukuję domku dla mojej kotki. Kotka ma na imię Kropka ma 5 lat jest po sterylizacji. W sierpniu br przeprowadzam się a dokładniej wyjeżdżam z kraju i niestety nie mogę zabrać kotki ze sobą i jestem zmuszona poszukać jej nowego domu. Więc wszystkich zainteresowanych lub mogących mi pomóc w tym temacie proszę o kontakt. Z poważaniem Justyna
tutaj wszyscy mają po kilka kotów. zaczął się sezon kiedy jest multum kociątek we wszystkich kolorach tęczy twoja kotka nie ma szans na szybkie znalezienie domu.
nie myślałaś żeby ją zostawić u kogoś tymczasowo i potem po nią wrócić?
niestety nie mam mozliwości zabrania kotki wyprowadzam się za granicę i nie będę mieszkała we własnym domu a osoby u której będę mieszkała nie toleruje zwierząt. wiec mam straszny problem. PS. jak się wstawia zdjęcia na tym forum proszę o pomoc.
toteż mówię,żebyś szukała tymczasowego domu,nawet na pół,albo rok.moja znajoma trzymała znajomym kota rok-też wyjechali za granicę.i po niego wrócili,i mieszka teraz z nimi w Korei.da się.
W takim razie musisz zrobić jej dużo ogłoszeń na różnych serwisach:allegro,morusek itd.Koniecznie ze zdjęciami. Albo zamówić za kilka złotych pakiet u naszej CatAngel.
niestety poszukiwania idą ciężko to jest dorosły kot a jak już ktoś się decyduje na kota to woli kocięta ale nie tracę nadziei że się uda znaleźć dobry domek dla mojej niuni
A może podasz więcej informacji o kotce Czy jest wychodząca ? Jaki jest stan zdrowia ? Co lubi jeść ? Jak spędza czas? Co lubi robić, zabawy, stosunek do człowieka itp.
Byłam dt dla kota, którego Duzi pojechali do Anglii. Od razu poczynili założenie, że go tam wezmą, ale procedury wywozu wymagają czasu i zaangażowania. Ja go tu szczepiłam, badałam krew, karmiłam, czesałam, kochałam i czekaliśmy ... W tzw. międzyczasie oni zmieniali mieszkanie, pracę.... aż wrócili do Polski. Te minimum 8 msc to mnóstwo czasu by tak sobie i kotu ułożyć życie by żadne z was nie cierpiało.
Witam ! Czy bierzesz pod uwagę oddanie kotki do innego miasta Jeżeli tak, to może rozważysz moją kandydaturę. Więcej napiszę, jak otrzymam odpowiedź na pierwsze pytanie. Zainteresowałam się koteczką, bo jej sytuacja przypomina moją ukochaną Koleńkę ( niestety już za TM ).