To ja zaznaczam że DT w Warszawie mam zajęte przez waszego kociaka

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
CatAngel pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To ja zaznaczam że DT w Warszawie mam zajęte przez waszego kociaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MartynaP pisze:a to kotka czy kocurek ?
ulinek0 pisze:Witam,kociak bez łapki jest u mnie na DT:).Przepraszam,że tak późno się ujawiam,ale naprawdę byłam trochę poza czasem.Kociak absolutnie proludzki,bardzo stabilny emocjonalnie,naprawdę ma świetny charakter.Odważny,żywy,radosny,zwłaszcza po tych kilku dniach leczenia i tuczenia;).Od razu kuwetkowy.Na razie od niedzieli chodzę z nim codziennie na zastrzyki (antybiotyk-kk),został pozbawiony pcheł itp,wczoraj miał pierwsze odrobaczenie,wet zadowolony.Z łapką wszystko w porządku(poza tym,że wybrakowana)-nie trzeba operować,nie ma ran ani innych paskudztw.Cała nasza rodzina jest nim zauroczona.Dziś miał sesję zdjęciową,jutro pewnie wrzucę tu zdjęcia:)
ulinek0 pisze:Przepraszam,że tak dłudo nie pisałam,ale dopadla mnie i dziecko me paskudna gorączka.Melduję,że kot:jest cudny,skończył wczoraj antybiotyk i został zaszczepiony,wetzachwyca się jego stabilnym charakterem,nie ma białaczki(zrobilismy test),został wypuszczony z łazienki na pokoje ku wej ,naszej,mych kotów uciesze(Rudy go nawet myje),następne szczepienie za miesiąc.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości