kociak bez łapki ma DT, potrzebne DT dla reszty!!! POZNAN

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2011 15:13 Re: kociak bez łapki ma DT, potrzebne DT dla reszty!!! POZNAN

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To ja zaznaczam że DT w Warszawie mam zajęte przez waszego kociaka :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lip 04, 2011 17:01 Re: kociak bez łapki ma DT, potrzebne DT dla reszty!!! POZNAN

CatAngel pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To ja zaznaczam że DT w Warszawie mam zajęte przez waszego kociaka :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:)

Wiesz, to już w zasadzie nie nasz kociak, tylko MartynyP ;) :) :)
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Pon lip 04, 2011 22:59 Re: kociak bez łapki ma DT, potrzebne DT dla reszty!!! POZNAN

:mrgreen:
ja prosze o pomoc dla reszty kociaków :roll:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon lip 04, 2011 23:28 Re: kociak bez łapki ma DT, potrzebne DT dla reszty!!! POZNAN

a to kotka czy kocurek ?
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pon lip 04, 2011 23:35 Re: kociak bez łapki ma DT, potrzebne DT dla reszty!!! POZNAN

MartynaP pisze:a to kotka czy kocurek ?

A Ty pytasz o swojego? Bo jakbyś jeszcze nie wiedziała, to masz kocurka 8) :D Ale jest naprawdę prześliczny, gdyby nie to, że rezydentów i tymczasów mam już dużo za dużo to bym Ci zazdrościła :)

Może skontaktuj się z dt, pewnie czekają na telefon od Ciebie.

A pozostałe kociaki na razie są nie wiadomo czym ;)

KMagda

Post » Wto lip 05, 2011 20:41 Re: kociak bez łapki ma DT, potrzebne DT dla reszty!!! POZNAN

Witam,kociak bez łapki jest u mnie na DT:).Przepraszam,że tak późno się ujawiam,ale naprawdę byłam trochę poza czasem.Kociak absolutnie proludzki,bardzo stabilny emocjonalnie,naprawdę ma świetny charakter.Odważny,żywy,radosny,zwłaszcza po tych kilku dniach leczenia i tuczenia;).Od razu kuwetkowy.Na razie od niedzieli chodzę z nim codziennie na zastrzyki (antybiotyk-kk),został pozbawiony pcheł itp,wczoraj miał pierwsze odrobaczenie,wet zadowolony.Z łapką wszystko w porządku(poza tym,że wybrakowana)-nie trzeba operować,nie ma ran ani innych paskudztw.Cała nasza rodzina jest nim zauroczona.Dziś miał sesję zdjęciową,jutro pewnie wrzucę tu zdjęcia:)

ulinek0

Od: Śro lut 11, 2009 17:24

Post » Wto lip 05, 2011 21:06 Re: kociak bez łapki ma DT, potrzebne DT dla reszty!!! POZNAN

Witaj :) Super, że się tutaj odezwałaś. Naprawdę bardzo się cieszę, że ten maluch tak dobrze trafił! :) I czekamy na zdjęcia, ja nie mogę sobie darować, że nie pomyślałam i nie zrobiłam mu jakiejś fotki na dworcu :roll:

I oby udało się znaleźć równie dobre dt/ds dla pozostałych kociaków :ok:

KMagda

Post » Wto lip 05, 2011 21:49 Re: kociak bez łapki ma DT, potrzebne DT dla reszty!!! POZNAN

ulinek0 pisze:Witam,kociak bez łapki jest u mnie na DT:).Przepraszam,że tak późno się ujawiam,ale naprawdę byłam trochę poza czasem.Kociak absolutnie proludzki,bardzo stabilny emocjonalnie,naprawdę ma świetny charakter.Odważny,żywy,radosny,zwłaszcza po tych kilku dniach leczenia i tuczenia;).Od razu kuwetkowy.Na razie od niedzieli chodzę z nim codziennie na zastrzyki (antybiotyk-kk),został pozbawiony pcheł itp,wczoraj miał pierwsze odrobaczenie,wet zadowolony.Z łapką wszystko w porządku(poza tym,że wybrakowana)-nie trzeba operować,nie ma ran ani innych paskudztw.Cała nasza rodzina jest nim zauroczona.Dziś miał sesję zdjęciową,jutro pewnie wrzucę tu zdjęcia:)

hej'oczywiscie miałam do iebie dzwonic i niedałam rady.Pełno rzeczy miałam do zrobienia pozniej do pracy i tyle co wrocilam
ciesze sie ze maluch ma sie dobrze ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Wto lip 12, 2011 8:03 Re: kociak bez łapki ma DT, potrzebne DT dla reszty!!! POZNAN

Przepraszam,że tak dłudo nie pisałam,ale dopadla mnie i dziecko me paskudna gorączka.Melduję,że kot:jest cudny,skończył wczoraj antybiotyk i został zaszczepiony,wetzachwyca się jego stabilnym charakterem,nie ma białaczki(zrobilismy test),został wypuszczony z łazienki na pokoje ku wej ,naszej,mych kotów uciesze(Rudy go nawet myje),następne szczepienie za miesiąc. :D :D :D :D :D :D

ulinek0

Od: Śro lut 11, 2009 17:24

Post » Wto lip 12, 2011 13:58 Re: kociak bez łapki ma DT, potrzebne DT dla reszty!!! POZNAN

jeśli kociak juz jest zdrowy to chyba az miesiac nie trzeba czekac do kolejnego szczepienia ?
wiem ze moj kot miał drugie po 3 tygodniach ,Zenek ktory jest u mnie miał juz po dwoch
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Wto lip 12, 2011 14:28 Re: kociak bez łapki ma DT, potrzebne DT dla reszty!!! POZNAN

ulinek0 bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lip 12, 2011 14:34 Re: kociak bez łapki ma DT, potrzebne DT dla reszty!!! POZNAN

ulinek0 pisze:Przepraszam,że tak dłudo nie pisałam,ale dopadla mnie i dziecko me paskudna gorączka.Melduję,że kot:jest cudny,skończył wczoraj antybiotyk i został zaszczepiony,wetzachwyca się jego stabilnym charakterem,nie ma białaczki(zrobilismy test),został wypuszczony z łazienki na pokoje ku wej ,naszej,mych kotów uciesze(Rudy go nawet myje),następne szczepienie za miesiąc. :D :D :D :D :D :D

Zaraz wstawiam zdjęcia :)

Sorki, że dopiero teraz, ale wczoraj wieczorem i moje dziecko się pochorowało :?

KMagda

Post » Wto lip 12, 2011 15:14 Re: kociak bez łapki ma DT, potrzebne DT dla reszty!!! POZNAN

Będę wstawiała zdjęcia partiami, bo strasznie wolno mi chodzi komputer:
Oto bohater wątku :)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

KMagda

Post » Wto lip 12, 2011 15:37 Re: kociak bez łapki ma DT, potrzebne DT dla reszty!!! POZNAN

A wiadomo co z resztą kociaków i kotką :?:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Wto lip 12, 2011 15:42 Re: kociak bez łapki ma DT, potrzebne DT dla reszty!!! POZNAN

Jestem w kontakcie z kierownictwem tego ośrodka w Będlewie. Oni są bardzo pozytywnie nastawieni do całej akcji, dokarmiają te koty i bardzo im zależy, żeby kotka i kocur po sterylizacji/kastracji wróciły do nich. Teraz czekają na sygnał ode mnie kiedy mają nie karmić kotów, bo łapanie ma się odbyć po południu. A ja właśnie staram się skombinować transport, etc. Jak tylko ustalę jakieś szczegóły na pewno napiszę na tym wątku, zwłaszcza, że przydałoby się bardzo dt dla tych dwóch pozostałych kociaków.

KMagda

[poprzednia][następna]