Sheepy pisze:Dasz sobie radę finansowo? Mogę Ci podesłać karmę dla kotów ( suchą, mokrą, witaminy).
No właśnie w tym przypadku najbardziej chodzi o jedzenie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sheepy pisze:Dasz sobie radę finansowo? Mogę Ci podesłać karmę dla kotów ( suchą, mokrą, witaminy).
animalon pisze:...zaznaczam i kibicuję
Sheepy pisze:Wyślij mi na PW swoje dane oraz adres. Podeślę Ci jedzonko jak najszybciej, trochę Cię to odciąży![]()
Sheepy pisze:Jedzonko w drodze. Trzymaj się ciepło
Alex405 pisze:Trzymaj się i nie dawaj! Kibicujemy Ci z maimi kotami![]()
Napisz pw do kociarzy z forum, którzy są z Twoich okolic, przyda Ci się pomoc w łapaniu i oswajaniu.
Sheepy pisze:może uda Ci się wrzucić jakieś fotki?
mikela pisze:Miałam kiedyś do czynienia z kociakiem, który miał podobną wadę do tej, którą opisujesz, z tym że dotyczyło to obydwu łapek. Nim skończył 3 miesiące obie łapki się wyprostowały. W tym przypadku może być podobnie, a nawet gdyby się tak nie stało, może drobna operacja załatwiłaby sprawę. Zresztą, skoro piszesz, że pomimo tego jest sprawny i skacze, to nie wydaje mi się, aby sprawiało mu to jakiś większy dyskomfort. Rozumiem, że widok takiego kociaka może sprawiać Ci przykrość, ale wierz mi, na forum jest na pewno wiele doświadczonych kociarzy, dla których przygarnięcie takiego kociaka nie byłoby problemem. I zgodzę się, że ma szanse znaleźć o wiele bardziej wartościowy dom, niż te całkiem zdrowe
Taka wada może być efektem kazirodztwa, może też jedno z rodziców być nosicielem felernego genu. Dlatego bardzo ważne jest, aby wysterylizować kotkę jak najszybciej, bo kolejne mioty mogą być znacznie bardziej poszkodowane. Wiem, że sama nie masz za bardzo możliwości, ale może wet w Twoim mieście robi darmowe sterylki bezdomniakom? W niektórych miastach tak jest.
Trzymaj się dziewczyno i nie przejmuj tym, co ludzie mówią. To co robisz jest bardzo cenne. Powodzenia!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, sylwiakociamama i 169 gości