Władziowe i Amelkowe przygody :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 22, 2011 13:33 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

:flowerkitty:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt cze 24, 2011 19:55 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Nie ma :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon cze 27, 2011 7:11 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Jak nie ma jak jest :) Teraz mam ograniczony dostęp do neta, bo siedzimy na wsi, czyli na działce. Więc korzystam w pracy :twisted:
Jak tu fajnie jak fajnie :) Duża nawet na spacery ze mną wychodzi... i na muchy poluję i... fajnie na tych wakacjach no... Ale jak nas zawozili z Amelią to darłem się wniebogłosy, Amelia zresztą też, bo myślałem, że mnie znowu do tych w fartuchach wiozą... a tu taka miła niespodzianka...
Władzio na luzie
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Pon cze 27, 2011 9:28 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

kokocha pisze:Jak nie ma jak jest :) Teraz mam ograniczony dostęp do neta, bo siedzimy na wsi, czyli na działce. Więc korzystam w pracy :twisted:
Jak tu fajnie jak fajnie :) Duża nawet na spacery ze mną wychodzi... i na muchy poluję i... fajnie na tych wakacjach no... Ale jak nas zawozili z Amelią to darłem się wniebogłosy, Amelia zresztą też, bo myślałem, że mnie znowu do tych w fartuchach wiozą... a tu taka miła niespodzianka...
Władzio na luzie

O Władziu super, ja to normalnie chodzę na dwór i jest git. Ty złap sobie chrabąszcza majowego, no taka broszkę jak mówi Duża, albo kreta :twisted: My ostatnio chcieliśmy złapać z Blondynem kreta ale Duża nie dała :(

TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pon cze 27, 2011 16:29 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Hej. Mi tam nawet na podwórko nie da wychodzić :evil: - pewnie dlatego, że za drzwiami ulica. I tak nie rozumiem bo przecież jest szybszy od szybkości więc ucieknę i od tych stworów na czterech kołach :) Raz mnie wyniosła Duża do ogródka ale uciekłem przez dziurę :twisted: i potem coś głośno mówiła, że nigdy więcej... :roll: Ale i tak poluję- niedawno upolowałem ćmę, a dzisiaj muchę :mrgreen: Nie bardzo wiem dlaczego nie dała mi jej zjeść :? Dobrze Wam .... :D
Ryszard Wielki (na razie tylko chudy)

juana

Post » Pon lip 04, 2011 9:58 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Hej, przepraszam Was, że tak długo się nie odzywałem, ale brak dostępu do sieci... Poza tym od wczoraj wszyscy jesteśmy smutni a moja Duża najbardziej... ubrała się na czarno, płacze po katach... wspomina Dziadka... Mruczę jej więc do ucha, ocieram się, baranki trykam. A ona się czasem uśmiechnie...
Obrazek

kokocha

Post » Pon lip 04, 2011 10:32 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Przykro :(
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pon lip 04, 2011 10:39 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Strasznie nam przykro, nasza Duża też jakiś czas temu snuła się po kątach i też ciężko było ją pocieszyć, ale mruczenie Wladziu pomaga na wszystko, więc mrucz jej jak najwiecej.

Tygrys, Bolek, Gusto
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Pon lip 04, 2011 11:07 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

kokocha pisze:Hej, przepraszam Was, że tak długo się nie odzywałem, ale brak dostępu do sieci... Poza tym od wczoraj wszyscy jesteśmy smutni a moja Duża najbardziej... ubrała się na czarno, płacze po katach... wspomina Dziadka... Mruczę jej więc do ucha, ocieram się, baranki trykam. A ona się czasem uśmiechnie...

cześć Władziu :) No właśnie, dawno Was nie było... Jak Tobie jest przykro, że Dużej jest przykro to mi tez jest przykro :( Ale wiesz co? Jak jeszcze więcej będziesz ładować się jej na kolana, odkręcać brzuszkiem do góry i mruczeć to na pewno będzie się częściej usmiechać :D
Rysiek :kotek:

juana

Post » Śro lip 06, 2011 8:12 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Wczoraj zamiast pocieszyć Dużą, narobiłem rabanu na balkonie... Nie była zadowolona... ale miała zajęcie :mrgreen: ... Doniczkę zrzuciłem no... bo mi TygRyszrad broszki polecał łapać, to łapałem... i złapałem :) Ale Duża nie była mi wdzięczna za złapanie trzech broszek... Potem bawiliśmy się miotłą z Amelią
Obrazek

kokocha

Post » Śro lip 06, 2011 9:43 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

kokocha pisze:Wczoraj zamiast pocieszyć Dużą, narobiłem rabanu na balkonie... Nie była zadowolona... ale miała zajęcie :mrgreen: ... Doniczkę zrzuciłem no... bo mi TygRyszrad broszki polecał łapać, to łapałem... i złapałem :) Ale Duża nie była mi wdzięczna za złapanie trzech broszek... Potem bawiliśmy się miotłą z Amelią

Władziu Ty mistrzu jesteś TRZY broszki aż!!!! 8O No ja Cie podziwiam :1luvu: Szacuneczek dla Ciebie!
A Duże to nie doceniają oj nie, dziwne są te Duże, moich ptaszków też nie docenia :( A Władziu a jak Wy się z Amelką tą miotłą bawicie? Bo ja tylko taka miotełką do kurzu umiem się bawić :oops:

TygRych Uniżony
Obrazek

urwiniu

Post » Śro lip 06, 2011 10:33 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

No tak się bawimy, że jak Duża zamiata, to my tę miotłę atakujemy!!! atakujemy!!! Duża wtedy mówi, że my jej przeszkadzamy, ale przecież miotła ożywa, więc trzeba na nią zapolować... Mówisz TygRysiu, że Duża nie docenia Twoich ptaszków, faktycznie one dziwne są (Duże w sensie). ja na ptaszki to tylko patrzę, koło naszego balkonu jest gniazdo jaskółek, ale one tak szybko fruwają, że w głowie mi się kręci jak na nie patrzę...
Obrazek

kokocha

Post » Śro lip 06, 2011 10:36 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

No taką jaskółkę złapać, oj mniam mniam :twisted: W lecie na naszych parapetach są tylko gołębie i wróbelki, ale za to zimą... sikorki, sroczki, wróbelki, dzięcioł czasem i grubodzioby, no mówię Ci ornitologicznie się rozwijamy :twisted:

No a ja bawię się mopem tak jak Wy miotłą i moja Duża też mówi, że przeszkadzam :(
Obrazek

urwiniu

Post » Śro lip 06, 2011 10:42 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

ooooo to to :D :D :D ja też codziennie rano atakuję miotłę :mrgreen: :mrgreen: Moja Duża jak zostawi kupkę śmieci i idzie dalej zamiatać, to tej kupki już nie ma :twisted: U nas na wątku to nawet zdjecie mam :mrgreen:
p.s. Władziu, ja ciebie też bardzo lubię :D
Rysiek

juana

Post » Śro lip 06, 2011 10:59 Re: SUK Władzia i inne Władzia przygody...

Rysiu widziałem Twoje zdjęcie, moja Duża też próbuje nas uchwycić w akcji, ale jej się nie udaje :twisted: TygRysiu tyle gatunków wymieniłeś... I co Ty tak z parapetu je łapiesz? 8O u nas na szczęście gołebie nie fruwają, bo w poprzednim mieszkaniu to się ich bałem... :oops: jak przylatywały to ja uciekałem... Nie lubię gołębi i w tej kwestii zgadzamy się z Dużą w 100%
Władzio pod wrażeniem
Obrazek

kokocha

[poprzednia][następna]