Przyszła wiosna, lato i ...miało być lepiej. Lżej wszystkim, więcej ryby, mniejsze koszty utrzymania stada. Z ledwością wyszliśmy po zimowych długach na niewielką prostą i znowu to samo. Cena mięsa przekracza nasze możliwości finansowe a w tej chwili dostajemy tak śladowe ilości ryby, że nawet nie ma o czy pisać. Długa zima dała nam cholernie ostro popalić. Ponieśliśmy ogromne koszty, co bezpośrednio bardzo odbiło się na moim budżecie domowym. Czyli niezapłacone rachunki na czas itd. Rachunki skoro już przy tym jesteśmy, nietrudno się domyślić jakie są za gaz, skoro gotowanie ryby trwa godzinę a gotowanie korpusów czy udek ponad dwie godziny. Trzeba codziennie ugotować ogromny 20 litrowy gar.
Dzisiaj wystawiam MIX czyli wszystko na jednym dużym Bazarku. Będę dokładać fanty na bieżąco. Obowiązuje opcja KUP Teraz. Bardzo potrzebujemy środków na jedzenie dla kociaków. Jest naprawdę ciężko.
1.Mocna czerwień. Bolerko. Wykonane z mięciutkiej grubszej bawełny z kapturem firmy Lamici na wzrost 164 cm.Rozmiar 36-38. 100 % bawełny. Z tyłu oryginalny nadruk w srebrnym kolorze.
Opcja Kup Teraz - 25 zł
--
2.Thirt z długim rękawem. Firmy TERRANOVA. Z nadrukiem z przodu. Mięciutka grubsza bawełna 100%. Rozmiar S.
Opcja Kup Teraz - 20 zł
--
3.Golf Dorothy Perkins w mocnym morskim kolorze. Rozmiar 36 chociaż jak dla mnie to spokojnie 38.Dość miły w dotyku miękki Akryl - 100%.
Opcja Kup Teraz - 25 zł
--
4.Thirt. krótki rękaw. Miekka lejaca, miła w dotyku bawełna. Ze złotym nadrukiem.Rozmiar S.bardzo fajny color. To chyba mocna Mocca.
Opcja Kup Teraz - 20 zł
--
5. Białe bolerko Tally Weijl zapinane na guziczek. Malutkie rozmiar 36.świetnie się dopasowuje do ciała. Bawełna 100%.
Opcja Kup Teraz - 25 zł
--
KUPIŁA Agiag
6.Koszulka na ramiączkach. Firmy RESERVED świetny mocny biskupi kolor. Aplikacja z przodu z biało fioletowych dżecików. Rozmiar L. Myślę ze to jakieś 38.35% bawełna 65% Poliester.Miła w dotyku.
Opcja Kup Teraz - 20 zł
--
7. Biała koszula wizytowa. Rękaw cięty wykładany, kołnierz szpic. .Rozmiarówka podana to 42 jednak na moje oko to jakieś 38.Fajna lejąca bawełna ze stretchem. Firmy EXTENN.W składzie bawełna plus lycra.
Opcja Kup Teraz - 25zł
--
8. Szara bluzeczka z tłoczowym motywem kwiatowym firmy HENNES.Rozmiar L czyli pomiędzy 36 a bardziej 38. Skład polyamid, viskoza, polyester.
Opcja Kup Teraz 20 zł
--
9. Tunika z gniecionej bawełenki.100 bawełny. Zdobienia cekinami na przodzie i przy rękawie.Rozmiar 36.Firma MALVIN
Opcja Kup Teraz 25 zł
--
10. Wiązana na szyi. Plecy odkryte. Widok z przodu i z tyłu. Nie mogę odczytać metki ale w dotyku miła anilana.Rozmiar S.Kolor czarny przeplatany srebrnymi prążkami.
Opcja Kup Teraz - 20 zł
--
11. Dość nietypowy żakiet. Prosty a zarazem zupelnie inny. Żakiet na suwak.Dwie kieszenie z przodu. Kołnierz typu stójka.Poduchy.Idealny do dzinsów . Rozmiar 38.Widok z przodu i z tyłu. Zakiet Firmy AWARD.Skład poliester i viskoza.
Opcja Kup Teraz - 40 zł
--
12.Dżinsy biodrówki SEXY GIRL. Rozmiar M.Typ rybaczki. Wstawka u mankietów nogawek - panterka.Pas bez naciagania 80 cm. Szerokosć 84 cm.Skład bawełnas 85% plus laycra 5%.Widok z przodu i z tyłu.W sumie 7 kieszeni.
Opcja kup Teraz - 25 zł
--
Ostatnio edytowano Pt sie 26, 2011 0:00 przez iza71koty, łącznie edytowano 5 razy
1. Klapki mocna czerwień .Butki niczym z wężowej skóry.Bardzo fajny modny obcas cofnięty ku tyłowi. Rozmiar 37. Długość wkładki 23,5 cm. Wysokość obcasa 4,5 cm. Idealne do ładnie opalonej nożki.
Opcja Kup Teraz - 25 zł
--
Ostatnio edytowano Nie lip 03, 2011 23:33 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz
2. Aztecki Bóg Słońca. Rzecz dla mnie wyjątkowa i bardzo cenna. Kupowana i sprowadzana na zamówienie.To Duch przynoszący szczęście i miłość.Założony tylko raz. Nie czyszczony ze względu na trudność w zrobieniu potem zdjęć. Mimo to zdjęcia nie oddają jego uroku. Moze jutro się postaram o lepsze.Zawieszka duża, pełna masywna. Przykuwa oko momentalnie. Wysokość z dużym masywnym oczkiem do zawieszenia, regulowanym oczkiem czyli zawieszka nie wisi na sztywno to 5 cm. Szerokość 4 cm.
Opcja Kup Teraz 120 zł
KUPIŁA Krynia08
--
3. Kolejna bardzo cenna dla mnie rzecz. Nowy nigdy nie noszony masywny pierscień z bursztynem. Bursztyn wyjątkowy, piękny z wyrażnie widniejącymi skamielinami.Masywna piękna robota. Rozmiar 18 mm.
Opcja Kup Teraz - 100 zł
KUPIŁA Krynia08
-- 4. Obrączki na palec u nogi. Można tez nosić sobie na ostatnim małym paluszku u reki. Jedna grawerowana, dość gruba z motywem kolistym. Druga cieńsza z napisem "Fuck You."
W Opcji Kup Teraz gruba - 20 zł cienka - 10 zł
--
Ostatnio edytowano Nie lip 10, 2011 15:21 przez iza71koty, łącznie edytowano 9 razy
1.Uroczy ladrynkowy komplecik idealny na letnie wieczory.Kolczyki plus regulowany wisiorek.Nowe.
Opcja Kup Teraz - 25 zł
--
2.Wyjątkowa dla mnie rzecz. Założona tylko raz przy bardzo wyjątkowej Okazji.Śliczny komplet typu Jablonex.Moduł kuleczkowy plus wstawki z oczek niczym cyrkonie. W komplecie kolia, bransoletka plus klipsy
W Opcji Kup Teraz - 50 zł
--
3. Delikatny, przępiękny z motywem różanym. Osadzone oczka. Regulowana długość. Niezwykle kobiecy. Prezent od Taizu.
W Opcji Kup Teraz - 25 zł
--
KUPIŁA Turkusowa
Ostatnio edytowano Nie lip 31, 2011 22:43 przez iza71koty, łącznie edytowano 6 razy
Dwa obrazy namalowane przeze mnie w technice olejnej. Podobrazie to zagruntowane płótno malarskie.Kolory błękit Pruski i Biel tytanowa. na życzenie Kupującego mogę dokonać asygnaty.Obrazki nie wymagają ramy. Boki są zamalowane farbą.
1. "NIEBO" wymiary 30X20 cm.
W Opcji Kup Teraz - 50 zł
--
KUPIŁA Agiag
"ŁÓDŻ" Wymiary 30X25 cm.
W Opcji Kup Teraz - 60 zł
--
Ostatnio edytowano Śro lip 27, 2011 13:20 przez iza71koty, łącznie edytowano 2 razy