K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 03, 2011 16:03 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Pasibrzucha pisze:Było mi bardzo miło spotkać i poznać przynajmniej część AFNu :) Chętnie włączę się w marsz, choćby przy rozdawaniu ulotek.

bardzo się cieszę :)

jeżeli wypali bazarek 31.07 to spotkamy się tydzień wcześniej w sobotę aby podopinać sprawy, natomiast na ten moment pomyślcie o promocji tego bazarku, bo chcemy nastawić się głównie na turystów, jak do nich dotrzeć, i o pozyskaniu fajnych rzeczy, które mogą zastąpić pamiątkę kupioną np. w Sukiennicach.

I apel-przypomnienie do tymczasujących, tych, którzy mają maluchy już właściwie na wydaniu, o fotkach i tekstach (jak Lutra ma garść wolnego czasu to pomaga tylko trzeba ją poprosić). Ogłaszamy bo z nimi zostaniemy na dłużej a kolejne czekają w kolejce.
Niniejszym idę ściągnąć dzisiejsze fotki dyniowatych z aparatu i wysyłam do naszych kochanych ogłaszarek, dzięki którym nie mamy na stanie 300 kotów tylko znacznie mniej.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lip 03, 2011 16:04 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

miszelina pisze:
Pasibrzucha pisze:Było mi bardzo miło spotkać i poznać przynajmniej część AFNu :) Chętnie włączę się w marsz, choćby przy rozdawaniu ulotek.

Mnie też było miło, a ciasto było pycha!!!!

załapałam się na babeczki z cynamonem, mniam, mniam, to chyba dzieło kasumi, tak?

Tweety

Post » Nie lip 03, 2011 16:09 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Tweety pisze:
miszelina pisze:

załapałam się na babeczki z cynamonem, mniam, mniam, to chyba dzieło kasumi, tak?

Babeczki z cynamonem to Annazoo, a byly jeszcze ciasteczka, nie wiem czyje.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie lip 03, 2011 16:10 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Tweety pisze:
miszelina pisze:

chyba annyZoo, nawet udostępniała podobny chyba przepis na swoim wątku, nom nom :1luvu:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Nie lip 03, 2011 16:11 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

miszelina pisze:
Tweety pisze:
miszelina pisze:

Babeczki z cynamonem to Annazoo, a byly jeszcze ciasteczka, nie wiem czyje.

a to wyrazy uznania dla Annazoo :)

Tweety

Post » Nie lip 03, 2011 16:12 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Jeszcze były nasze niepozorne małe ciasteczka :mrgreen:
Babeczki pycha :ok:

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Nie lip 03, 2011 16:15 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

brązowobiali pisze:Jeszcze były nasze niepozorne małe ciasteczka :mrgreen:

A to Wasze były :) Też pychotka, opchałam się wczoraj jak norka :mrgreen:
Obrazek

miszelina

Post » Nie lip 03, 2011 16:19 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Ja też się opchałam jak świnka :pig:

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Nie lip 03, 2011 16:21 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

brązowobiali pisze:Jeszcze były nasze niepozorne małe ciasteczka :mrgreen:

te okrąglutkie? bardzo dobre! załapałam się też na nie, reszty nie dane mi było nawet powąchać

Tweety

Post » Nie lip 03, 2011 16:32 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

a ja żałuję,że nie mogłam być :(

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Nie lip 03, 2011 16:56 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

jej siostra pisze:a ja żałuję,że nie mogłam być :(

Nastepnym razem się nadrobi :wink:
Obrazek

miszelina

Post » Nie lip 03, 2011 17:48 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

do każdego, kto stale coś robi na rzecz kociaków AFN-u, zgłosi się katgral, która objęła funkcje koordynatora wolontariuszy aby usystematyzować współpracę, pousuwać niedociągnięcia i braki, doprecyzować pewne rzeczy itp. Oczywiście nadal osobą odpowiedzialną za szkolenie na kociarni jest Miszelina, ma największe doświadczenie, katgral będzie ogarniać sprawy od strony formalnej

Tweety

Post » Nie lip 03, 2011 18:47 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

Annazoo, czy zmieniałaś mail'a? bo dyniowate wróciły z informacją, że ten pod.adasiem nieznany

Tweety

Post » Nie lip 03, 2011 18:58 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

nie wiem czy ta informacja była gdzieś podawana ale chciałam zapytać, czy "marsz niemilczenia" 2 października odbywać się będzie tylko w Krakowie czy w innych miastach też równocześnie tego samego dnia? i czy w Wawie też będzie - wiadomo coś?

i czy ktoś ma kogoś kto pracuje w SANEPIDZIE i kto mógłby udzielić szybkiej informacji na zadany temat?

i z zakresu księgowości też? - to oczywiście nie musi byc jedna i ta sama osoba :wink:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Nie lip 03, 2011 18:59 Re: K-ów, RATUNKU!! 63 maluchy, żarty się skończyły ... :[

kurcze, Porots prosi jak piesek 8O :D Był czas kociej kolacji, chłopak wskoczył na krzesełko i jak rasowy pekińczyk czy inny yorczek usiadł na dwóch łapkach i dwiema prosił

Tweety

[poprzednia][następna]