WWW u Emila i Lilly- Do zobaczenia!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lip 02, 2011 13:53 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

Tak, wooow. I to wielkie! Booooo, on jak mnie poznal powiedzial odpowiedzialnym w firmie, ze maja mu znajsc miejsce blisko granicy Szwajcarskiej :-) No i on tez to chcial. Nie lubi zwiazkow na odleglosc itp. i chce byc blisko mnie. Powiedzialam mu, ze jak sie bedzie dobrze ukladalo miedzy nami, to poszukamy sobie wieksze mieszkanie razem. A na poczatek nam moje starczy. Jak sie rozpadnie to i tak sie u Was wyplacze, ale do tej pory prosze trzymajcie przede wszystkim ostre jezyki za zebami. Wiem, ze musze byc ostrozna, bo jestem dorosla, reszta sie znajdzie.

Kiedys ludzie sie zenili od razu na statku, jak sie poznali w drodze do Ameryki, bo sie w krotkim czasie poznali. Teraz to robi internet i inny tryb zycia. Do tej pory bylam ostrozna i co mi to dalo? Jestem sama juz kupe lat. Czas na opuszczenie domka slimaczego. Albo jestescie za, albo jestescie przeciw. Zlych komentarow dosc sie nasluchalam nie tylko tu. Chialam sie z Wami podzielic czyms fajnym, bo tez sie dzielilam zlym, ale jak to ma znaczyc, ze bedzie cos nie tak, to lepiej nie raz nic nie mowic. Usmiechnac sie jest trudno, to wiem, ale hej...ja sie w zadne inne zycie tez nie wtracam. To nie ma byc zlosliwie odebrane, co teraz napisalam. Lepiej nie potrafie.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob lip 02, 2011 13:58 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

SecretFire pisze:Tak, wooow. I to wielkie! Booooo, on jak mnie poznal powiedzial odpowiedzialnym w firmie, ze maja mu znajsc miejsce blisko granicy Szwajcarskiej :-) No i on tez to chcial. Nie lubi zwiazkow na odleglosc itp. i chce byc blisko mnie. Powiedzialam mu, ze jak sie bedzie dobrze ukladalo miedzy nami, to poszukamy sobie wieksze mieszkanie razem. A na poczatek nam moje starczy. Jak sie rozpadnie to i tak sie u Was wyplacze, ale do tej pory prosze trzymajcie przede wszystkim ostre jezyki za zebami. Wiem, ze musze byc ostrozna, bo jestem dorosla, reszta sie znajdzie.

Kiedys ludzie sie zenili od razu na statku, jak sie poznali w drodze do Ameryki, bo sie w krotkim czasie poznali. Teraz to robi internet i inny tryb zycia. Do tej pory bylam ostrozna i co mi to dalo? Jestem sama juz kupe lat. Czas na opuszczenie domka slimaczego. Albo jestescie za, albo jestescie przeciw. Zlych komentarow dosc sie nasluchalam nie tylko tu. Chialam sie z Wami podzielic czyms fajnym, bo tez sie dzielilam zlym, ale jak to ma znaczyc, ze bedzie cos nie tak, to lepiej nie raz nic nie mowic. Usmiechnac sie jest trudno, to wiem, ale hej...ja sie w zadne inne zycie tez nie wtracam. To nie ma byc zlosliwie odebrane, co teraz napisalam. Lepiej nie potrafie.

nie ma reguły na udany zwiazek,mozna znać kogos 5 lat i mozna się zawiesc i rozczarowac po slubie,a można 2 tygodnie i byc szczesliwym do końca swoich dni,samo życie :ok: człowiek to zwierze stadne,nie lubi samotności :D ... ale gorsza jest samotność w związku :roll:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob lip 02, 2011 14:24 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

Związki i uczucia to temat, do którego nie ma sensu podchodzić na rozum ;) Poza tym uważam, że lepiej żałować, że coś się zrobiło, niż tego, że nie zrobiło się nic. Także - za zmiany Secret :ok:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob lip 02, 2011 15:58 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

Ooo, wlasnie. Za czesto zaluje, ze czegos sie balam zrobic. Teraz ma byc z tym koniec. W morde i tak wiecznie od zycia dostaje, to czemu nie oddac teraz!

SecretFire

Post » Sob lip 02, 2011 16:21 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

Wiesz co Dorota??
Masz kurde rację!!!

Dobrze napisałaś. Kto chce zrozumieć, ten zrozumie! Mocne kciuki za Ciebie trzymam :ok: :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob lip 02, 2011 17:21 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

Kuzyneczko Twoje wsparcie mi bardzo duzo znaczy! Dziekuje Ci. Nie bede sie usprawiedliwiac, bo jak tu sie mowi jestem 3x7 czyli dorosla przed prawem:-)

Akurat skonczylam z nim rozmawiac, bo u niego jest juz po 12-tej w nocy. Wiem chociaz teraz jakie zakupy musze zrobic i bede rozmyslac co ugotowac. Sasiedzi sa poinformowani i to wszystko.

SecretFire

Post » Sob lip 02, 2011 17:32 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

Cieszę się Dorotko, że chociaż u Ciebie zaczyna się układać.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lip 02, 2011 18:20 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

i co tu pisać :?: tu tylko trzeba :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Sob lip 02, 2011 18:34 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

Masz rację Secret, ja znałam swojego byłego męża 6 lat przed ślubem. Spędzaliśmy razem całe dnie. Potem ślub a potem się okazało, że to mistrz świata w kłamaniu i udawaniu. Nie ma reguły w sprawach damsko - męskich. Naprawdę. Znam chłopaka, który przyjechał studiować w Polsce. Jeszcze nie umiał za bardzo po polsku ale już dobrze się tu czuł i kiedyś w kawiarni zobaczył kelnerkę i piorun w niego strzelił. Poprosił koleżankę, żeby jakoś wyłudziła od niej numer telefonu. I są małżeństwem już kilka lat i mieszkają w Polsce. Powtarzam. Nie ma reguły!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob lip 02, 2011 19:06 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

:-) Jedyna regula, ktora z nim bede uznawac to jest to, ze chce go poznac i ulozyc jakos zycie. On jednak tez kolo mnie zaczynal szukac i zrobi ten krok. Czy do mnie pisze, czy rozmawia, czuje jego uczucie w glosie. To, ze jestem juz tyle lat sama, nie swiadczy o tym, ze na pierwszego lepszego wpadne. Jak tak by bylo, to bym tego wczorajszego zabrala do domu i miala wszystko w dupie, bo gosciu naprawde przystojny. Ale co z tego, ze nie czulam do niego nawet sympati?

Lillutek mi chce pomagac pisac a Figunia siedzi na drapaku. Musze sie wziac jutro za bazarek przygotowanie i potem do sprzatania mieszkania :-) Nie chce sie wstydzic za moja norke z balkonem. Ale cos mi mowi, ze Amerykaninie i tak inny standart sa przyzwyczajeni.

SecretFire

Post » Nie lip 03, 2011 10:27 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

Masz rację Secret, że szkoda życia na strach. Bądź szczęśliwa, a ludzie niech myślą co chcą.

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Nie lip 03, 2011 11:55 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

:-) Bedzie dobrze, bo on tez w Boga wiezy. No w sumie ja bardziej w universum, ale to jedno i to samo.

Dzis z rana rozmawialam z moja stara sasiadka, bo ona podobneco cos przechodzila. Wprowadzila sie w moj stary dom na trzecie pietro i poznala w pierwszym tygodniu faceta. Umowili sie na sniadanie i u niego zostala. Mieszkanie trzymala tylko trzy miesiace jeszcze i sa juz przeszlo 10 lat po slubie i nadal szczesliwi :-) Sa takie i takie bajki :-)

SecretFire

Post » Nie lip 03, 2011 11:59 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

Przypomnij sobie Secret moja bajkę :mrgreen: :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie lip 03, 2011 14:21 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

O wlasnie :-) Ach wiecie. To jest takie fajne. Dzis po poludniu wzielam sie wreszcie za prasowanie i przy tym rozmyslalam, co ubiore jak go bede odbierac. Wiec wpadla mi w rece rozowa koszulka (ciemny ladny roz) i tak sobie pomyslalam, ze to bedzie super wygladac do czarnej koszulowej bluzki i to ubiore. Teraz z nim rozmawiam i mu opowiadam, ze sie zastanawiam co ubrac a on na to, ze roz to jego ulubiony kolor!!! Toc niech to szlag trafi i aniolki mi pomoga go utrzymac!!!

SecretFire

Post » Nie lip 03, 2011 15:02 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

ho ho ho Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]