Bianka-bo królowa jest tylko jedna! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 03, 2011 10:41 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

kiche_wilczyca pisze:no wiecie, przez ostatnie lata lato było gorące, czasami może się zdarzyć, że będzie chłodne ;)

Nie , tylko nie to 8O 8O
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie lip 03, 2011 10:47 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

olafen pisze:Cieszę się, że Arielek taki przytulaśny, bo szybko domek znajdzie :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Olu-on tak bardzo był stęskniony czułości,że taraz jak tylko sie do niego odezwę,to od razu idzie do mnie i robi przeciągłe i cichutkie:mrrrruu?-właśnie jakby pytał-kochasz mnie?
Jest taki mizerny,a jednak je delikatnie-nie rzuca się na jedzenie!-za to często podchodzi,pewnie żołądeczek ściśnięty od glodówki!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lip 03, 2011 10:48 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

kristinbb pisze:
kiche_wilczyca pisze:no wiecie, przez ostatnie lata lato było gorące, czasami może się zdarzyć, że będzie chłodne ;)

Nie , tylko nie to 8O 8O

Niestety Krysiu-nie mamy na to wpływu :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie lip 03, 2011 11:47 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Zaglądam do Bianki.
Wstyd przyznać, ale ostatnio mało na bieżąco jestem :oops: Mogłam przeoczyć, ale czy znany jest przybliżony termin jej przeprowadzki do nowego domku?

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie lip 03, 2011 11:53 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Koniec przyszłego tygodnia Beatko!
Muszę jakoś to zgrać,bo i wizyta u wet na ten sam termin przypada,ale może pojadę z Arielkiem w piątek po pracy,a w sobotę z Bianeczką pojedziemy do Oli-do domku!
Będzie mi brakować tych jej buziaczków,tego glośnego mruczenia,milutkiego brzusia nadstawianego do miziania!
Mój mały biały miś! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To bedą akurat 3 miesiące,jak ją znalazłam...
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lip 03, 2011 11:58 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Cieszę się ogromnie, że będzie miała swój dom! Tyle serca w to włożyłaś! :1luvu:
Kciuki za pomyślną przeprowadzkę i adaptację w nowym miejscu :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie lip 03, 2011 12:04 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Dzięki Beatko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lip 03, 2011 13:51 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

no to wkrotce kicia zacznie nowe zycie :) :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lip 03, 2011 15:38 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Cześć miziaki z Dużą.U nas wreszcie przestało padać.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie lip 03, 2011 15:53 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Tak Ola-już niedługo!
Reniu-u nas też w miarę ładnie-co prawda słońce sie co raz chowa,ale nie pada i jest dość ciepło-nareszcie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lip 03, 2011 17:40 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Kciuki Bianeczko!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lip 03, 2011 18:55 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

kalair pisze:Kciuki Bianeczko!

Się przyłączę :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie lip 03, 2011 20:50 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Dziękujemy bardzo! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bianeczka pozdrawia !
Kocia właściwie spędza czas na spaniu i jedzeniu,na Arielka patrzy z wysokości swojego legowiska na komodzie,bo łazienka zajęta przez Arielka była.Tam ma swoją kuwetkę i spanko,tam się czuje u siebie,ale w sumie teraz spi na krzesle w pokoju.On niesamowicie szybko sie zaaklimatyzował 8O 8O 8O 8O
Bianeczka, jak przechodzę koło niej, nastawia buzie do całowania i głośno mruczy-oj będzie miała Ola kawał kota do pieszczenia, ile waży, tyle w niej miłości do człowieka!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lip 03, 2011 21:41 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

kropkaXL pisze:Bianeczka, jak przechodzę koło niej, nastawia buzie do całowania i głośno mruczy-oj będzie miała Ola kawał kota do pieszczenia, ile waży, tyle w niej miłości do człowieka!

:mrgreen: Sto procent kota w kocie :D :ok: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon lip 04, 2011 20:21 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Oj ledwo znalazłam Twój wateczek Bianeczko!
Banerek mi sie nie wyświetla,trafic trudno :( :( :(
Koteńka już dni odlicza, coraz bliżej, coraz bliżej! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]