Ś~f~b --- obrazy--- biżuteria -- dzisiaj zakończenie obrazów

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lip 02, 2011 19:10 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

kamari pisze:
popi pisze:Kamari, moj bez doszedl wczoraj - jest sliczny! I jak profesjonalnie zapakowany, dziekuje :D

I poprosze jeszcze nr 4 i nr 5 po 100 zl :P

Popi, bardzo dziękuję za ofertę :1luvu:

A obraz cóż...Myszol pakował :roll: no to musiało by profesjonalnie :ok:

Zazdroszcze I talentu I Myszola w takim razie :D

Willow - zupelnie przez przypadek :mrgreen:

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Sob lip 02, 2011 19:18 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

popi pisze:Willow - zupelnie przez przypadek :mrgreen:

Taa ... :ryk:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Sob lip 02, 2011 19:21 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

Slowo harcerza 8)

popi

Post » Sob lip 02, 2011 19:34 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

Amika6 pisze:agajwg, przecież jest o tym oddzielny wątek (i wiesz o tym już od ponad 1,5 godziny).

To straszne co spotkało tę sunię, ale powielanie tej wiadomości w tylu wątkach jest spamowaniem.
Chyba o wiele lepiej byłoby dodać sobie linka w podpisie i w taki sposób nagłaśniać.

Słuchaj, to jakby "mój" wątek bo tu licytuje i podpatruje więc mam prawo napisac cokolwiek ok? Poza tym dowiedziałam się że jest już wątek więc więcej nie pisze na innych wątkach. Po trzecie jak wspomaniałam pracowałam kiedyś w Policji i inaczej patrzę na inne sprawy. Obyś ty nie musiała... ludzie sa dziwni
A w nawiązaniu do mojej licytacji - widzę ze wygrałam aukcję, bardzo się cieszę :) Poprosze nr do przelewu na pw :lol: Słoneczniki mają już miejsce na ścianie :D
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Sob lip 02, 2011 19:44 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

popi pisze:Kamari, moj bez doszedl wczoraj - jest sliczny! I jak profesjonalnie zapakowany, dziekuje :D

Agajwg - te oferte zlozylamo 19.56

Oczywiscie kamari ma glos decydujacy, wiec poczekam

popi

Post » Sob lip 02, 2011 19:51 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

No tak, teraz popatrzyłam...ale wchodziałm tylko na pierwszą stronę a tam nie było napisane że mnie ktoś przebił (i do tej pory nie ma) a nie musze wchodzic na cały wątek żeby to wiedzieć...Pieniądze mam, więc zaoferowałabym więcej, szczególnie że jeden był przeznaczony na prezent z okazji urodzin: 85-tki babci. Ale za głupotę się płaci. Skoro koniecznie MUSISZ mieć te obrazy trudno. Na allegro też sa tacy ludzie, którzy czekają do ostatniej chwili żeby przelicytować (czasami złośliwie, wiem z autopsji) więc moge mieć pretensje tylko do siebie! Koty tylko na tym zyskają :). Moze uda się następnym razem.
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Post » Sob lip 02, 2011 19:54 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

popi pisze:

Agajwg - te oferte zlozylamo 19.56

Oczywiscie kamari ma glos decydujacy, wiec poczekam

Są dwa obrazki, więc możecie się jakoś porozumieć... :1luvu:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Sob lip 02, 2011 20:00 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

agajwg pisze:No tak, teraz popatrzyłam...ale wchodziałm tylko na pierwszą stronę a tam nie było napisane że mnie ktoś przebił (i do tej pory nie ma) a nie musze wchodzic na cały wątek żeby to wiedzieć...Pieniądze mam, więc zaoferowałabym więcej, szczególnie że jeden był przeznaczony na prezent z okazji urodzin: 85-tki babci. Ale za głupotę się płaci. Skoro koniecznie MUSISZ mieć te obrazy trudno. Na allegro też sa tacy ludzie, którzy czekają do ostatniej chwili żeby przelicytować (czasami złośliwie, wiem z autopsji) więc moge mieć pretensje tylko do siebie! Koty tylko na tym zyskają :). Moze uda się następnym razem.

Jesli kamari sie zgodzi, to wybierz sobie, ktory bys chciala I wplac 100 zl plus wysylka a ja wezme drugi

popi

Post » Sob lip 02, 2011 20:15 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

Dziękuje za odpowiedź. Jestem uczciwa do bólu (za dużo sie rzeczy nieuczciwych naoglądałam w "kryminale") więc poczekam co napisze założycielka wątku. Na tą chwilę obrazy są Twoje. Jeżeli kamri się zgodzi na odstąpienie od zasad, to chciałabym miec jeden z obrazów, ale nie wiem czy mogę tak sobie go wybrać, w sumie pierwszy wybór należy do Ciebie. Ja moge tylko zasugerowac że bardziej podoba mi się 5 :) (za zasugerowaną kwotę 100zł). W sumie do tej pory kupowałam mnóstwo rzeczy na bazarku dogo przez koleżankę (która ma tam konto więc załatwiała wszystko, ja nie mam) więc nie wiem, że trzeba tak pilnować swoich licytacji :). Ale wiem też że jest taka opcja KT, więc będę od tej pory kupować w tej opcji, nie będę doprowadzac wtedy siebie i innych :twisted: do palpitacji serca. Miłej nocy ! :lol:
Obrazek

agajwg

Post » Sob lip 02, 2011 20:27 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

No to poczekajmy na kamari :D

Dla mnie bez roznicy, oba obrazypodobaja mi sie jednakowo.

popi

Post » Sob lip 02, 2011 22:52 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

Czekam grzecznie na pw z kontem.
Osty moje :)
Są piękne.
Jakbyś kiedyś jeszcze bazarkowała sowje obrazy to poproszę o jakiś znak, żeby mnie przeoczyła.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Nie lip 03, 2011 9:52 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

popi pisze:
agajwg pisze:No tak, teraz popatrzyłam...ale wchodziałm tylko na pierwszą stronę a tam nie było napisane że mnie ktoś przebił (i do tej pory nie ma) a nie musze wchodzic na cały wątek żeby to wiedzieć...Pieniądze mam, więc zaoferowałabym więcej, szczególnie że jeden był przeznaczony na prezent z okazji urodzin: 85-tki babci. Ale za głupotę się płaci. Skoro koniecznie MUSISZ mieć te obrazy trudno. Na allegro też sa tacy ludzie, którzy czekają do ostatniej chwili żeby przelicytować (czasami złośliwie, wiem z autopsji) więc moge mieć pretensje tylko do siebie! Koty tylko na tym zyskają :). Moze uda się następnym razem.

Jesli kamari sie zgodzi, to wybierz sobie, ktory bys chciala I wplac 100 zl plus wysylka a ja wezme drugi

Wywaliło mnie wczoraj z internetu na amen, dopiero teraz pouzupełniałam wpisy :ok:

Tu nie Allegro, tylko zbiórka na koty potrzebujące pomocy, więc nie ma mowy ani o głupocie, ani o złośliwości :ok: Licytacja to odrobina zabawy przy okazji spełniania dobrego uczynku :D

Bardzo dziękuję za wszystkie oferty :1luvu:
Jeżeli nikt nie ma nic przeciwko, to słoneczniki nr 4 pojadą do Popi, a nr 5 do Agajwg :D
Może tak być?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie lip 03, 2011 10:12 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

Anda pisze:Czekam grzecznie na pw z kontem.
Są piękne.
Jakbyś kiedyś jeszcze bazarkowała sowje obrazy to poproszę o jakiś znak, żeby mnie przeoczyła.

Wysyłam pw :ok:

edit:
wysłałam...do siebie 8O jest chyba jeszcze o jedną kawę za wcześnie na myślenie :mrgreen:
powtórzyłam próbę, może w końcu się uda :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie lip 03, 2011 11:22 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

"(...)Bardzo dziękuję za wszystkie oferty :1luvu:
Jeżeli nikt nie ma nic przeciwko, to słoneczniki nr 4 pojadą do Popi, a nr 5 do Agajwg :D
Może tak być?[/quote]"

Ja nie mam nic przeciwko :D

kamari, za chwileczke wychodze, skontaktuje sie z Toba wieczorem albo jutro.

popi

Post » Nie lip 03, 2011 11:41 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - zakończenie aukcji w sobotę

kamari pisze:
Anda pisze:Czekam grzecznie na pw z kontem.
Są piękne.

Wysyłam pw :ok:

edit:
wysłałam...do siebie 8O jest chyba jeszcze o jedną kawę za wcześnie na myślenie :mrgreen:
powtórzyłam próbę, może w końcu się uda :ok:

Udało się :mrgreen: , kasa poszła.
Osty są na prezent.
Dzięki.
A czy mogłabyś mi doradzić, jak oprawić ten obraz - chodzi mi o rodzaj ramy, kolor. Masz oko i duszę artysty, więc twoje zdanie byłoby dla mnie kluczowe. :D
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

[poprzednia][następna]