Biedny ten maluszek.A takich typów bez wyobraźni utukłabym gołymi ręcoma

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Dziękujemy Kochana.Jedzonko dla maluszków bardzo się przyda.
![]()
Takich typów niestety jest wiele. Pamiętasz dwa lata temu, jak mi na podwórko włożono w pażdzierniku 3 kociaki dwutygodniowe do drapaka, który wyprałam i suszyłam.![]()
iza71koty pisze:Dziękujemy Kochana.Jedzonko dla maluszków bardzo się przyda.
![]()
Takich typów niestety jest wiele. Pamiętasz dwa lata temu, jak mi na podwórko włożono w pażdzierniku 3 kociaki dwutygodniowe do drapaka, który wyprałam i suszyłam.![]()
ankakot pisze:Witam!
Przeczytałam historię FIDO ,mam nadzieję ze bedzie dobrze ,ze da radę .Trzymam kciuki .
Powiedzcie mi jak to jest ,bo robię przelew na VIVĘ a tu mozna jeszcze jakies inne? np dla FIDO dodatkowo na lepsze jedzonko czy leki?bo chcę mu pomóc !jako ciotka adopcyjna:0
taizu pisze:iza71koty pisze:Dziękujemy Kochana.Jedzonko dla maluszków bardzo się przyda.
![]()
Słów mi brakJednej sąsiadce ktoś kota podrzucił do mieszkania. Otworzył drzwi, wpuścił kota i zamknąl drzwi
Ona myślała, że to rodzina przyszła i dopiero po czasie zorientowała się, co jest grane.
iza71koty pisze:taizu pisze:iza71koty pisze:Dziękujemy Kochana.Jedzonko dla maluszków bardzo się przyda.
![]()
Słów mi brakJednej sąsiadce ktoś kota podrzucił do mieszkania. Otworzył drzwi, wpuścił kota i zamknąl drzwi
Ona myślała, że to rodzina przyszła i dopiero po czasie zorientowała się, co jest grane.
Jestem w szoku!!!!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: northh i 293 gości