I się zaczęło... jak co roku albo gorzej, mimo rozmów artykułów w gazetach programów apeli jakby do ludzi nic nie docierało... Żadne prośby tłumaczenia jak o ścianę i co wynika kilkadziesiąt kociaków w schronisku jedne z mamami inne same. Kolejne kocie życia powołane z czystek głupoty i braku odpowiedzialności. Kolejne, z których nie wszystkie doczekają swoich domków a te które doczekają za jakiś czas wrócą jako zwrotka bo się znudziły, urosły, coś napsociły...Niestety sytuację w schroniskach zna chyba każdy na tym forum zawsze brakuje pieniędzy na wszystko na żwirek na lepsze jedzenie na leczenie zabawki kocyki posłanka. Brakuje domów. Zbieramy na te właśnie maluszki na żwirek i karmę tak aby jak najwięcej z nich uratować mimo wszystko mimo naszej głupoty ocalmy je a potem znajdźmy im dom kochający i cierpliwy. Na przekór losowi i naszej bezmyślności.
Zbieramy na koty ze schroniska w Opolu.Nasze wątki:
Schronisko ogólnie
viewtopic.php?f=1&t=106998Dzieci i młodzież
viewtopic.php?f=13&t=116178Bazarek potrwa do piatku 8 lipca 2011r. do godz. 21.00
Koszt wysyłki 10zł ( ze względu na wielkość będzie wysłane jako paczka jeśli będzie więcej dopłacam ja).
[color=#408080]Przedmiotem bazarku jest przecudna rzeźba dwóch kotów wykonana z drewna ma wysokość 60cm w najszerszym miejscu ok 20cm. Niestety u nas nie może zostać ponieważ nasz Płomyczek przekochane kocie diablątko go nie toleruje
więc kotek szuka nowego właściciela. Wygląda naprawdę super nie tylko dla kociarzy ale i wszystkich lubiących tego typu ozdoby mieszkania. Drewno ładnie się prezentuje we wnętrzach. A kotki są naprawdę wyjątkowe i ładnie wykonane
Kotki szukają nowego domu zapraszam![/color]
Ze względu na ogromne potrzeby i ilość kociaków w opolskim schronisku pozwolę sobie zaproponować na start

15zł
(mam nadzieję że nie przesadziłam z cena ale potrzeby sa ogromne)Cena kup teraz 60zł ( obowiązuje również po rozpoczęciu licytacji)

licytuje milena88 za 15zł

licytuje Buffy za 16zł

licytuje milena88 za 20zł
kupiła iwona66 za kup teraz 60zł