Króliki, kury i kaczki uratowane - uszate szukają domków

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lip 02, 2011 20:44 Re: Umierajace stado krolikow - uratowane krole,kury i kaczki :)

A moze poprosze o banerek dla uszakow? Od razu wiecej ludzi zobaczy.
magdajedral

Post » Nie lip 03, 2011 7:40 Re: Umierajace stado krolikow - uratowane krole,kury i kaczki :)

byloby super :)

milka37

Od: Nie cze 20, 2010 16:43

Post » Nie lip 03, 2011 16:24 Re: Umierajace stado krolikow - uratowane krole,kury i kaczki :)

Banerek:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=129337][img]http://miau_miau2010.republika.pl/kroliczki.gif[/img][/url]

:ok: :ok: :ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Nie lip 03, 2011 17:16 Re: Umierajace stado krolikow - uratowane krole,kury i kaczki :)

Dziekuje za banerek.
magdajedral

Post » Śro lip 06, 2011 20:43 Re: Króliki, kury i kaczki uratowane - uszate szukają domków

Chciałam tylko zakomunikować, że dwa `wielkoludy`, które trafiły na DT do Torunia widziałam w gabinecie u Doc.

Jesooooo, jakie pięęęękne.... :1luvu:
Jednak królik rozmiarów kota, to jest dopiero królik. :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt gru 30, 2011 11:13 przez Agn, łącznie edytowano 1 raz
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw lip 14, 2011 16:38 Re: Króliki, kury i kaczki uratowane - uszate szukają domków

Madzia, co nowego u króliczków?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Czw lip 14, 2011 22:32 Re: Króliki, kury i kaczki uratowane - uszate szukają domków

Jedna z panienek odebrana podczas drugiej tury jest na razie u mnie na DT. Miała otwarte złamanie nogi i niestety trzeba było amputować. Ale mała zniosła to dzielnie, ma już zdjęte szwy, a dziś zrobiliśmy małą sesję zdjęciową. :)

http://adopcje.kroliki.net/rabbits/328#yield

Obrazek

Część pozostałych królików, które już zakończyły leczenie też jest już na adopcyjnej. :)

Niestety leczenie było bardzo drogie i lecznica w Warszawie już podliczyła nas na 4 tysiące złotych...

Blacky87

Od: Wto mar 29, 2011 21:55

Post » Pon sie 01, 2011 13:31 Re: Króliki, kury i kaczki uratowane - uszate szukają domków

Madzia-tyle się u mnie działo że nawet nic nie wiedziałam o Twojej króliczej akcji..
teraz przejrzałam (wprawdzie na razie pobieżnie) i jestem pełna podziwu dla Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sie 01, 2011 13:35 Re: Króliki, kury i kaczki uratowane - uszate szukają domków

A co ja takiego zrobiłam? Ja tylko "donosiłam" uprzejmie na sąsiada :mrgreen: a resztę wykonali wspaniali ludzie z SPK.
magdajedral

Post » Pon sie 01, 2011 16:05 Re: Króliki, kury i kaczki uratowane - uszate szukają domków

magdajedral pisze:A co ja takiego zrobiłam? Ja tylko "donosiłam" uprzejmie na sąsiada :mrgreen: a resztę wykonali wspaniali ludzie z SPK.

no i właśnie za to "uprzejme donoszenie " należy Ci się duża bużka :D :1luvu:

dobrze że wtedy tego nie czytałam bo bym się na pewno dokróliczyła ( oboje z Tż-tem mamy słabość do króliczków :D ),
a moje koty by tego nie zniosły :twisted:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sie 01, 2011 17:55 Re: Króliki, kury i kaczki uratowane - uszate szukają domków

Kochana wszystko jest jeszcze do nadrobienia. Te które udało się uratować w większości szukają domków :)
magdajedral

Post » Wto sie 02, 2011 21:28 Re: Króliki, kury i kaczki uratowane - uszate szukają domków

Kochani, prosimy o pomoc. Wiem, że macie swoje problemy i swoje wydatki, ale może akurat znajdzie się ktoś, kto będzie miał wolne kilka złotych.

Króliki z interwencji w maju i czerwcu trafiły do nas przed samym okresem wakacyjnym (około 30 królików, w tym samice w ciąży i z młodymi). Chore - wymagające kosztownej diagnostyki i leczenia. Teraz cały czas pod naszą opiekę trafiają króliki porzucone przez właścicieli w związku z sezonem urlopowym. Skończył się kolejny miesiąc i lecznice wystawiły nam faktury. Jesteśmy w kropce - jeśli tak dalej pójdzie nie będziemy mieli za co leczyć królików.

Możecie też pomóc promując naszą akcję "Daj piątaka na uszaka"

Obrazek

Materiały są do pobrania tu:
http://www.kroliki.net/pl/organizacja/b ... ze-bannery
i tu:
http://www.kroliki.net/public/obrazy/im ... iatak3.jpg

Blacky87

Od: Wto mar 29, 2011 21:55

[poprzednia]