Joasia mówiła mi przez telefon, że Nektar jest super.Najmilszy ze wszystkich kotów, jakie ma.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Nektar już u Joasi, TŻ Kasi się w nim zakochał i chciał brać z powrotem, ale oni będą mieć maluchy ze wsi, dwa do adopcji, a jednego sobie zostawią.Widziałam zdjęcia.Cuda![]()
Joasia mówiła mi przez telefon, że Nektar jest super.Najmilszy ze wszystkich kotów, jakie ma.![]()
Na razie ma osobny pokój, żeby się oswoił z nowym miejscem, a potem nastąpi integracja.Bardzo mnie ucieszyła taka opinia o kotku.On jest bardzo proludzki, spragniony pieszczot.Kcuki, aby się dogadał z innymi futrami i nie chciał wiać
![]()
![]()
![]()
ewar pisze:Był telefon w sprawie domku dla Nektara.Domek z ogródkiem w Warszawie.Podałam telefon do Joasi.To już ona decyduje, czy domek dobry.
Beasia pisze:ewar pisze:Nektar już u Joasi, TŻ Kasi się w nim zakochał i chciał brać z powrotem, ale oni będą mieć maluchy ze wsi, dwa do adopcji, a jednego sobie zostawią.Widziałam zdjęcia.Cuda![]()
Joasia mówiła mi przez telefon, że Nektar jest super.Najmilszy ze wszystkich kotów, jakie ma.![]()
Na razie ma osobny pokój, żeby się oswoił z nowym miejscem, a potem nastąpi integracja.Bardzo mnie ucieszyła taka opinia o kotku.On jest bardzo proludzki, spragniony pieszczot.Kcuki, aby się dogadał z innymi futrami i nie chciał wiać
![]()
![]()
ewar pisze:Był telefon w sprawie domku dla Nektara.Domek z ogródkiem w Warszawie.Podałam telefon do Joasi.To już ona decyduje, czy domek dobry.
Dobre wieści![]()
Mam nadzieję, że Nektarkowi się poszczęści i będzie mial super domek
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], Myszorek i 70 gości