Inka jest szara cudowna psica-cudny dog o cudnym charakterze

Moderator: Moderatorzy
anulka111 pisze:Mam prosbe-czy dasz rade zrobic .....ekhm....... 1dogice Inkę?Mialabym dla halbiny,bo ona pozera ksiazki ,jak na polonistke przystalo,a zakladnika jeszcze zadnego nie ma.....ma tez brytka Jurusia i Pomponie
czarno- biala dlugowlosa.......wiec wychodzi na to ,ze chcialabym dla niej na razie zakladnika Inke
i jak znam zycie potem sie rozwine
![]()
Inka jest szara cudowna psica-cudny dog o cudnym charakterze.Ma jeszcze Platona
ale rase ma ekhm...no kilka ras w sobie
Pako pisze:anulka111 pisze:Mam prosbe-czy dasz rade zrobic .....ekhm....... 1dogice Inkę?Mialabym dla halbiny,bo ona pozera ksiazki ,jak na polonistke przystalo,a zakladnika jeszcze zadnego nie ma.....ma tez brytka Jurusia i Pomponie
czarno- biala dlugowlosa.......wiec wychodzi na to ,ze chcialabym dla niej na razie zakladnika Inke
![]()
Już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć, jak Thorkatt odzwierciedli cudny charakter Inki w postaci Zakładnika
anulka111 pisze:Pako pisze:anulka111 pisze:Mam prosbe-czy dasz rade zrobic .....ekhm....... 1dogice Inkę?Mialabym dla halbiny,bo ona pozera ksiazki ,jak na polonistke przystalo,a zakladnika jeszcze zadnego nie ma.....ma tez brytka Jurusia i Pomponie
![]()
Już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć, jak Thorkatt odzwierciedli cudny charakter Inki w postaci Zakładnika
Ja tez![]()
Dogica jest juz starsza dogica -kolorek ma pieknie szary ,na pysiu siwawy
anulka111 pisze::ryk: Ty sie nie krec ,tylko kombinuj ,by dogica wyszla jeszcze piekniej niz owczrek i niesmialo przypominam ,ze dogica ma uszy klapciate jak seterkai dlugieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anulka111 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=114448 to jej watek ,tylko psssssssssst by sie nie wydaloto ma byc niespodziewanka
na str 57 watku u gory widac mordke Inki z uszami tak dlugimi ,ze przyslonietymi parapetem
Pako pisze:anulka111 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=114448 to jej watek ,tylko psssssssssst by sie nie wydaloto ma byc niespodziewanka
na str 57 watku u gory widac mordke Inki z uszami tak dlugimi ,ze przyslonietymi parapetem
Najpierw kliknęłam w wątek, obejrzałam całe mnóstwo kotów(ze 20 stron), a dopiero potem doczytałam, że kierujesz na str. 57
wykradzione w zboznym celuhalbina pisze:anulka111 pisze:Potrzebne mi do szczescia zdjecie Inkinie badz taka i wklej
Inka z pańcią na grillu
anulka111 pisze:wykradzione w zboznym celuhalbina pisze:anulka111 pisze:Potrzebne mi do szczescia zdjecie Inkinie badz taka i wklej
Inka z pańcią na grillu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości