Thorkatt pisze::ryk: chciałaś sie bawić- to masz

Ja?? Ja bylam grzeczna i spalam

Bawily sie koty.Impreza musiala byc bardoz udana,bo Gucio sie wdzieczy o glaski jak szalonym i ma bardzo niewinne spojrzenie

W nagrode za zabawy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Thorkatt pisze::ryk: chciałaś sie bawić- to masz
Gosiara pisze:Hodowca nie spisywał żadnej umowyPowiedział że go nie obchodzi gdzie kot bedzie przebywał,chce kase tyle............Kot ogólnie trochę wychudzony i futerko w nie najlepszym stanie...
Jeśli będzie już u mnie to Anulka przybędziesz na ekspertyzę ok?Kotek obyty z kotami i psami
On uwielbia czesanie da się wyczesać wszędzie
anulka111 pisze:Thorkatt pisze::ryk: chciałaś sie bawić- to masz
![]()
Ja?? Ja bylam grzeczna i spalam![]()
Bawily sie koty.Impreza musiala byc bardoz udana,bo Gucio sie wdzieczy o glaski jak szalonym i ma bardzo niewinne spojrzenie![]()
W nagrode za zabawykupilam miesko drapieznikom
domowym
Gapa zaliczala podwojna porcje juz pod sklepem,to jest tak zwany spacer z psem z celem
Gosiara pisze:Jakby tego było mało kot u kumpeli jest od 3 tygodni a on nie zadzwonił ani razu i o nic nie zapytał....Jak moja alergia się nie odezwie,bo mam uczulenie na dłuższy włos koci to hmmm ten dt to wiesz
I trzeba będzie ciachnąć chłopaka...Mam taras 15m kw.czy taki pan mógłby na nim przebywać?Niestety osiatkowanie nie możliwe bo chyba siatka by musiała sięgać nieba
Moje po gruszy wchodzą na taras
anulka111 pisze:Czesc wszystkim![]()
U nas wielkie spanie-Gapa spi w mojej poscieli i warczy ,jak jej proponuje spacer,
Gucio zakopal sie gleboko na sofie psiej w poduchy pod narzute -nie ma go ,Smakusia spi jak rogalik na wierzchu sofy,rude wybralo umywalke i tez pochrapuje tam sobie spokojnie,ja zas wypijam kolejna herbate i probuje sie zmotywowac do jakiegokolwiek dzialania.
Mam kiepskie cisnienie krwi-no to łapki mi marzna,nogi obulam w skarpety zimowe![]()
Fajna pogoda na sen zimowy![]()
Ale zdaje sie ,ze to nie ta pora roku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości